Şişman Gelin Olmak İstemiyorum

sxuxrgxuxn sevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
153
0
96
Bursa
merhaba arkadaşlar
iş dolatısıyla bu sene kışın çok kilo aldım tartıya binmeye korkuyorum nekadar olduğumu bile bilmiordum geçenlerde tartıldım 75 kilo olmuşum ocak 27 düğünüm var 60 kilo idealim aşşağısı mucize diorum :) düşermiyim yardm edin şişman gelin olmak istemiorummm :( dondurmaya çikolatayakarşı koyamıyorum nasıl olcak offffffff
ramazanın geçmesini bekledim forumda dolaşırken 5 günde 5 kilo diyeti görmüştüm ondan yapmak istiordum ama bulamadım şimdi.ayrıca böyle bi topikte birleşip birlikte kilo veriolarya ona katılmak istiyorum çünkü uzun süreli gtmior diyetlerim.benide aranıza alın yardımlarınızı bekliorum

Bende düğünüm öncesi 68 kiloydum düğünde 58 dim ama iyi diyet ve cok egzerszi yaptım.Bide işim acil hemşireliği yerimde duramam Ama şimdi dogurdum ve 72 kiloyum bende diyet yapmaya başladım.Ekmeği keserek ve gece tıkınmaları bırakarak 75ten 72 ye düştüm 1-2 haftada bakalım nolacak sana kolay gelsin

Aynen ya bende gelin olmak için çoook zayıflamam lazım 40 kilo kadar ümitsizlik tavan yapmış durumda sevgilim çok istiyor destek oluyor ama bi türlü inanamıyorum zayıf olacağıma :(

rejimler herkesin metabolizmasına göre farklılık gösteriyor. herkesin çok iyi zayıfladığı bir diyette siz zayıflayamayabilirsiniz. diyetisyene gitseniz iyi olur aslında. lokmalarınızı çok çiğnerseniz yemeği yavaş yerseniz bir çözüm olabilir

Yaaa ben dugunden oncede zayiflamak istiyordum kiii o zaman 69 kiloydum bi evlendim haplar'gece atistirmalari derken 9 ayda 15 kilo aldim :5:

Back
X