şişman kadınlar neden tayt giyer anlamıyorum?

herkes zayıf olmak zorunda değil biliyorum ama kocaman bir vücutla daracık kıyafetler ve de üstelik tayt giymek nasıl bir durum anlamıyorum, biraz daha ölçülü olsak biz kadınlar erkeklere malzeme vermesek daha iyi olmaz mı?
Evet süper gözükmüyor, ama bu bizi ilgilendirir mi?

Siz şişman kadınlara tayt yakıştıramazsınız, öbürü kadınlara mini etek yakıştıramaz, falan filan. Kim kime uyacak?

Evet süper gözükmüyor, ama bu bizi ilgilendirir mi?

Siz şişman kadınlara tayt yakıştıramazsınız, öbürü kadınlara mini etek yakıştıramaz, falan filan. Kim kime uyacak?
ama yolda izde yürüken üstelik üstüne de daracık penye giyilince onlara bakan gözler üzüyor biraz kadın olarak, küçük duruma düşmeleri gibi sanki

bosuna dememisler kadinin düsmani kadindir diye
herkes istedigi gibi giyer dünyada okadar dert varken bu tür seyleri dert eden insanlara sasiriyorum
ayrica erkeklere malzeme verme konusuna gelirsek zayiflarda vermiyor mu?

ama yolda izde yürüken üstelik üstüne de daracık penye giyilince onlara bakan gözler üzüyor biraz kadın olarak, küçük duruma düşmeleri gibi sanki
Burada değişmesi gereken bilmem ne giyen kadınlar değil; o kadınlara tacizkâr bakışlar atan kadınlar ve erkekler.

Şişman kadınlar tayt giyince ben 'kadın vücudunu seviyor demek ki fazlalarından utanmıyor bravo diyorum'

Bu kilo konusunu kafaya takıp evlere kapanan o kadar çok insan var ki. Asosyal insanlar olacaklarına tayt giyip salınsınlar daha güzel bence.

X