şişman olup bakımlı olan varmi

aycaftr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
153
49
42
Kilo problemi olup kendi güzel hisseden bakımlı olan arkadaşlar varmı varsa bunu nasıl beceriyosunuz ?ben düzenli ne diyet ne de spor yapabiliyorum yaklaşık 15 kilo vermem gerek .bunu biliyorum ama yapamıyorum .kendimi salmış durumdayım kendime özen göstermiyorum.amaaan nasıl olsa şişman im diyorum. sanki hiç birseyi haketmiyorum.cok şükür diyorum sahip olduklarıma ama bu kilo işini çok kafama takmaya rağmen bişey yapamiyorum

Ben çok gördüm kilolu olupta çok güzel bakımlı olan kızlar. Benimde bölgesel fazlam var. Ne kadar giyinmeye çalışsam da kötü duruyor. En iyisi spor. Bazı kilolu insanlar var. Çok güzeller. Çok hayranım nasıl bu kadar güzel olabiliyorlar..

üniversitede bir arkadaşım vardı.. baya kiloluydu.. 4 kız arkadaştık ve en bakımlımız oydu.. ne yaparsak yapalım yanında paspal gibi kalıyorduk :))) öncelikle saçı başı hiç dağınık olmazdı.. ya fön çekerdi ya dalgalı yapardı.. hafif topuklu giyerdi.. hafifte makyaj yapardı... hiç nasılsa kiloluyum ben ne yapsam olmaz demiyordu.. hep çok tatlıyım çok güzelim derdi.. ben bizzat şahidim yani:)

Kilo problemi olup kendi güzel hisseden bakımlı olan arkadaşlar varmı varsa bunu nasıl beceriyosunuz ?ben düzenli ne diyet ne de spor yapabiliyorum yaklaşık 15 kilo vermem gerek .bunu biliyorum ama yapamıyorum .kendimi salmış durumdayım kendime özen göstermiyorum.amaaan nasıl olsa şişman im diyorum. sanki hiç birseyi haketmiyorum.cok şükür diyorum sahip olduklarıma ama bu kilo işini çok kafama takmaya rağmen bişey yapamiyorum
tabi var..birini tanıyorum hem şişman hem bakımlı..insanın şişman olası geliyor o kadını gördükçe

Şişman olup bakımlı olan elbette vardır fakat eğer testler yapılmışsa , bir rahatsızlığı yoksa kişinin " yapamıyorum dememeli. Uğraşmalı kilo vermeye.
Eğer yemekten kısamıyorum diyorsa kişi bir saat yürüyüş yapmalı en azından. Ya da tv.karşısında spor.
Kaç kilo fazlanız var bilmiyorum ; lütfen yapamıyorum demeyin. Yapanlar nasıl yapıyor.
Mutluysanız kilonuzla eyvallah ancak sizi rahatsız ediyorsa başarabilirsiniz.

ben...
gerçi ben vücut kitle endeksine göre şişman değilim ama teyzem beni hala tombişim diye sever. yani evet kilo fazlam var.
ama kendimi bildim bileli, bakımlı, temiz ve kendine özen gösteren bir insandım, hayatım boyunca balık etliydim sadece bu yıl biraz da evde oturmaktan kilo aldım, şimdi de spor ve düzenli beslenmeye dikkat ediyorum.
asıl sorununun kilo problemi olmadığını, bir yaşam şekli olduğunu kabullenmek gerekiyor. size tavsiye edebileceğim birkaç topic var burada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-puf-noktalari.739106/page-303#post-41096750
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...glikli-beslenme.699995/page-249#post-41064832

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yasam-boyu-spor.797263/page-115#post-41112803
biz bu topiclerde çok fazla kişi değiliz ama temel amacımız düzgün beslenmek, kendimizi ve evimizi, odamızı, iş yerimizi temiz ve güzel tutmak, ve yapabildiğimiz ölçüde düzenli spor yapmak.
bu hem her birimizi motive ediyor, hem de bilgi paylaşımı yapıyoruz.
bakımlı, özenli olmak kiloyla alakalı değildir. elbette zayıf bir insan bir kiloluya göre daha güzel görünebilir- görünebilir diyorum çünkü ben pek çok incecik modele karşın Bar Rafaeli gibi yuvarlak hatları olan bir kadını daha çekici bulurum, ya da Kate Winslet'ı- ama bakımdaki esas nokta kendine duyduğun saygıdır bana göre.
bakımlı olmaktan kastım sadece makyaj vs. değil. kendine iyi davranmaktan da bahsediyorum. ne demek bana yakışmaz? hayır efendim, herkes iyi davranılmayı hak eder.
siz de ediyorsunuz. yapacağınız zor bir şey değil. yağı az, besleyici değeri yüksek yemekler pişirmek ve günde birkaç saatinizi kendinize ayırıp bakımınızı yapmak ve bir sporla uğraşmak. vaktim yok demeyin, ayırın, hayatınızdaki diğer insanlar ve diğer uğraşlar kadar siz de kendi ilginizi ve zamanınızı hak ediyorsunuz.

kilolu olomuşsun olmamışsın hiç önemli değil önemli olan özgüven olsun.ne şişman kadınlar var canım bu dünyayı ben yarattım havasında :)

X