bencede..rejimi bitirdim geçenlerde.ama dikkat edeyim derken sanırım yine rejim gibi yiyorumşurda 6 kilo fazlam var ve mutsuzum asla inanmam şişman olupta mutlu olanlaraaa.. hele hele balık etli olmayıp aşırı şişman olanlara kendilerini kandırmak bence..
bilmiyorum inanmıyorum okyy şişman olupta mutlu olanlara sen çok güzel kilo vermişsin maşallahh.. aman aşırı zayıflamada.. ama sen seni bilirsin balık etliykenmi daha mutluydun yoksa şimdimii ...????insanın giydiği kıyafetin kendine yakışması aynada gördüğü görüntüden mutlu olması.. bu hisler her şeye değerrr..bencede..rejimi bitirdim geçenlerde.ama dikkat edeyim derken sanırım yine rejim gibi yiyorum dün arkadaşım dur burada artık. daha fazla verirsen çökeceksin dedi. .ki şişman değildim başlamadan önce.. balık etiydim. şu an zayıfım. ama hala daha daha diyorum.
valla biraz takıntı oldu bu bende. uyardılar dün hatta. anoroksiyaya gideceksin diye. uyaranda doktor arkadaşım. o yüzden kendime gelmem lazım sanırım.bilmiyorum inanmıyorum okyy şişman olupta mutlu olanlara sen çok güzel kilo vermişsin maşallahh.. aman aşırı zayıflamada.. ama sen seni bilirsin balık etliykenmi daha mutluydun yoksa şimdimii ...????insanın giydiği kıyafetin kendine yakışması aynada gördüğü görüntüden mutlu olması.. bu hisler her şeye değerrr..
ooooo lütfen dikkatt anoroksiya başlangıcı gibi oluyorsun sanki canımm..lütfen biliyorsun okyy o kadar zayıflarlarki ..aynada hala şişman olarak görürlermiş kendilerinii.. dikkat et canım sen öğlenleyin kendine zeytinyağlı biber dolması ve yoğurtla besleee...valla biraz takıntı oldu bu bende. uyardılar dün hatta. anoroksiyaya gideceksin diye. uyaranda doktor arkadaşım. o yüzden kendime gelmem lazım sanırım.
şu an aynada zayıfım ama hala daha daha diyorumki zayıfım. işte bu yüzden uyarıldım sanırım. eski halimden daha iyiyimde sadece gözlerimin altı morardı. 4 ay diyet yaptım nerdeyse. kapatıcı sürüyorum. benim hiç mor değildi gözlerimin altı..
şu an bile öğle yemeğim olarak light yoğurta kivi doğrayıp yemeyi düşünüyorum. buda hoş değil. kendimi durduramıyorum
evet. durdurmam lazım kendimi canım.. gidişat kötü çünkü.ooooo lütfen dikkatt anoroksiya başlangıcı gibi oluyorsun sanki canımm..lütfen biliyorsun okyy o kadar zayıflarlarki ..aynada hala şişman olarak görürlermiş kendilerinii.. dikkat et canım sen öğlenleyin kendine zeytinyağlı biber dolması ve yoğurtla besleee...
Kaderdaşım benimha şunuda belirteyim. tipik türk kadını yapım hiç olmadı. bacaklarım hep inceydi. şimdi zayıflayınca çita oldu. kalçam yoktu keza popomda. :) kiloyu belden karından ve göğüsten yüzden almıştım. şimdi onlar gitti. tek şanssızlığım bacaklarım oldu. ince olan dahada inceldi.:)
aynı vücut yapısına sahibiz farkımız boyun senin uzun:)Kaderdaşım benim
duyduk duymadık demeyin dukaya kaderdaş AranıyorŞöyle koca popolu, ince belli, minnak memeli, geniş omuzlu, aşağıya doğru incelen bacaklı kimse yok mu ya? Kaderdaşım?
duyduk duymadık demeyin dukaya kaderdaş Aranıyor
Ya benim vücut yapım bir garip, kaderdaş bulmam zor. Popom büyük armut tipliyim diyeceğim ama göbeğim hiç yok, düz. Bacaklarım da orta çok kalın değil. Hani omuzlarım falan geniş ama elma da hiç değilim üst taraftan kilo almıyorum. Hani ince bel, kıvrımlar, kum saati kategorisine girmeye çalışsam onda da memişler küçük, büyüklere özenerek bakıyorum.
Varsa böyle biri daha sarılacağım ona :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?