Sagol canimcanim gunlugun hayirli olsun .bide bebegin kaç aylik
Sagolasin senin de.Allahbagişlasin maşallah.benimde bebegim5 aylik.bende kilo verme cabasindayim ama kendi çapimda :)
Memnun olurum canim kilolarimiz da yakin.Merhaba canim sana bu kilo verme yolculugunda arkadaslik edebilrim tabi istersenBende senin gibiyim 4aylik bi bebegim var emziriyorum boyum 168 ve kilom 75.8Ve kilolu olmayi sevmiyorum ara ara bu zamana kadar egzersiz falan yaptim ama duzenli yapamadim ama 3gundur yapiyorum artik diger yaptigim seyleride anlatayim :sabah kalkinca buyuk bi bardak sicak yarim limonlu su iciyorum yarim saat sonra kahvalti yapiyorum ve gece yatmadan yarim saat once limonlu pulbiberli yogurt yiyorum gun icindede ara ogunumun birindede tarcinli sut iciyorum bide kusburnu bazende ihlamur
Zaten emzirirken ekmegi falan tam kesemiyoruz. Sekeri ben de kesmistim iceceklerde ama tatlandirici kullaniyordum. Midemi bozdu. Sekere geri dondumTabi emzirdigim icin cok kasamiyorum bide senin gibi arada cok azda olsa kacamaklarim oluyor mesela bugun kurabiye yapmistim misafirim vardi ondan biraz yedim cayimida artik sekersiz iciyorum bunu cok denemistim basaramamistim
Steva diye bi tatlandirici var. pahali ama zararsiz. Onu denemeyi dusunuyorumBende soyle yapiyorum cunku bende keyif alamiyorum pek kahvaltidaki ilk cayimi eskiden kullandigim seker miktarinin yarisi kadar atip iciyorum ikinci bardagimi srkersiz iciyorum onun yerine bal ve recel aliyorum ekmegime
Emzirmeye zarari oldugunu hic arastirmadim canim. Sagol bi bakiyimTatlandiricilar zararli degilmi canim emziriyorsunda
4 senede Iki gebelik emzirme derken bebegim 6 aylik oldugunda tartida 80 i gorunce kendime geldim. Yavas yavas asiri beslenmeyi kestim, 2 ayda ancak 3 kilo verdigimi gorunce 77 ile iki hafta once daha dengeli ve kalori sayarak beslenmeye basladim 2 kilo daha verdim.
Su an 74.6 kiloyum boyum 1.65 hedefim 58 olmak.
58 olana kadar kasmadan dikkatli ve dengeli beslenerek spor yaparak devam edecegim.
Bana yolculugumda eslik etmek isteyen olursa beklerim.
Bu arada hala emzirdigim icin diyetim daha fazla kalori iceriyor. :)
dun hic vaktim olmadiBen bide bugun kosu bandinda hafif tempolu kosmayada basladim ve gun icinde 50 yarim mekik 50 bacak hareketi 50 egilip dogrulma70 tanede sguat yaptim aralarda kusburnu ve ihlamurda ictim tavsiye ederim kilo vermeye etkisi var ihlamuru icince acayip terletiyor zaten saracoglununda boyle bi kuru var zayiflama icin tilya kuru diye ama onda altinotuda var gerci ben emzirdigim icin kullanamam belki altinotu ama ihlamur ve kusburnu zararsiz bide bol bol su ictim sen neler yaptin bugun
80 kilodan az dikkatle 73 e dustum gel beraber verelim kilolari.Allah'ım insanlar 2 gebelik geçeiriyor 76 larda be bekar halimle 82lerdeBaşarılar bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?