• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişme havuz temizleme

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
Konunun yeri burasi mi bilmiyorum arkadaşlar ama benim icin buyuk bir sorun oldu. Eşim oglum icin kocaman bir şişme havuz aldi ve ben nasil temizliycegimi bilmiyorum icini her seferinde bosaltmak sorun olucak ama ici doluykende hemen tozlaniyor bir fikri olan var m. Simdiden cok tesekkurler

Konunun yeri burasi mi bilmiyorum arkadaşlar ama benim icin buyuk bir sorun oldu. Eşim oglum icin kocaman bir şişme havuz aldi ve ben nasil temizliycegimi bilmiyorum icini her seferinde bosaltmak sorun olucak ama ici doluykende hemen tozlaniyor bir fikri olan var m. Simdiden cok tesekkurler
Üzerine bir naylon başka çözüm yok

Uzeri zaten ortulu daha hic kullanmadik ama sadece 1 2 saat ustu acik kaldi ama hen tozlandi oylede cocugu icine sokmak icime sinmedi

gizzz, post: 51903912, member: 383380"]Uzeri zaten ortulu daha hic kullanmadik ama sadece 1 2 saat ustu acik kaldi ama hen tozlandi oylede cocugu icine sokmak icime sinmedi[/QUOTE]
Normal.havuzlar hep.acik sonuçta bilemedim tozu yutuyoruz nefes alırken

Back
X