şişme sorunu

YesilArmut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
121
86
13
31
Merhaba kızlar nişanlımla hemen hemen 2. yılımız olucak . ilk ilişkimi onunla yaşadım ve devam ediyor ama hep ilişki sırasında sorun çıkıyor kayganlaştırıcıda kullansak iç dudaklar şişip vajinayı kapatıyor bir dahada mümkün olmuyor. Herzaman olmasada kanama oluyor. yarım gün sonra normale dönebiliyor anca doktora gidin diyeceksiniz gideceğim ama önce böyle bişey yaşayan varsa deneyimlerinizi merak ettim.
İyi günlerr dilerim hepinize :)

Mantar da olabilir ama bana sorun sevgilinizin kullandığı bir şey gibi geldi. Sertleştirici krem filan mı sürüyor acaba? Sizde alerjik reaksiyon veriyor olmalı. Kayganlaştırıcı sürüyorsanız o da yapıyor olabilir.

Mantar da olabilir ama bana sorun sevgilinizin kullandığı bir şey gibi geldi. Sertleştirici krem filan mı sürüyor acaba? Sizde alerjik reaksiyon veriyor olmalı. Kayganlaştırıcı sürüyorsanız o da yapıyor olabilir.

anladım mantarın belirtisinden biri buysa eğer bundan başka belirti yok . krem sürmüyor. kayganlaştırıcı 2 farklı marka kullandık aynı kayganlaştırıcı olmadanda aynı :KK49: doktora gideceğim çok sık rastlana bi durum değil snaırm

gerçekten mi? Sanki su toplamış gibi iç dudaklar şişip kapatıyor ve yanma oluyor. tahriş desek kayganlaştırıcı kullanırkende aynı şekilde
[/QUOTE
Nişanlının temizliğinden emin ol bence, hani enfeksiyon kapıyor olabilir

Enfeksiyon olabilir alerji olabilir cok ilginc valla hic duymamistim sismesini.dr gitmeyi ihmal etme lutfen

Doktora gitmeden bir şey söylenmesi hiç doğru değil, Bartholin kistinden, Enfeksiyona, Mantardan, Vajinal kanallarda tıkanıklığa kadar birçok sebebi var.

Back
X