Şişme yatak hakkında

Dranas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
3.248
4
0
Ankara
Hafta sonu kalabalık misafirim gelecek ekstra yatağa ihtiyacım oldu. Bu arada zamanında annemden yer yatağı almış olsaydım böyle yataksız kalmazdım ama sırf kalabalık yapara diye almamıştım oysa boş bir sürü dolaplarım var neyse şişme yatak aldım ne iğrenç bir şeymiş buram buram lastik kokuyor havalandırayım dedim çıkar mı kokusu bilmiyorum. Bir de acayip rahatsız bir şey. Markası intek gidip geri mi versem diyorum bütün şişme yataklar böyle midir acaba?

Son düzenleme:
canım benim bende kullanıyorum şişme yatak benimkiside intex marka merak etme geçiyor onun kokusu ben çok memnunum çok da güzel yatılıyor rahar bir yatak için rahat olsun geri verme bence.yalnız kaldırıken katlarken dikkat et ben çok hafif yırtmışım yatağı hava kaçıyor ve garantiyede girmiyor kullanıcı biri olarak dikkatli kullanmak gerek sadece

Canım peki seninki tek kat mı eşim gidip tek kat olanından almış ben üç katlı olsun demiştim.

emin olun hepsi aynı, bir kaç gün önce bende kullanmak zorunda kalmıştım. poşetinden çıkarır çıkarmaz evin içine ağır bir plastik mi lastik mi bilemiyorum koku yayıldı, evi havalandırdım , belki geçer diye ama geçmedi, kaldırdım attım. üstelik sadece kokusu değil rahatsızlık veren ürün kendisi de çok kullanışsız. çok hafif olduğundan uç kısımlarına doğru yattığınızda havaya kalkıyo, acayip de ses yapıyor dönerken falan, resmen para tuzağı, başka da hiç bi şey değil.

Evet iğrenç bir şey eşimin arkadaşları geliyor biraz kalabalık ne yapayım haşur huşur koku içinde yatsınlar...

benim de var sisme yatagim, yatili misafir icin...
markasini hatirlamiyorum suan ama koku yok...
rahatsiz da degil gayet rahat...
cok pratik bir sey bence, dugmesine basiyorsun kendi kendine sisiyor yatak oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…