• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişşşt otur bakalım

Hamile olmanı kullanan bir adam !
Seninde ailen var ablanla tabiki görüş bi o evlat kardes değil.

Maddi gücün Yok , arkanda duran bir ailen yok, yeni de evlisin... yapman gereken eğitimini tamamlayıp işe girmekmiş , sen evlenmiş bir de hamile kalmışsın. Olan olmuş artık ama "şşşt sus otur " laflarını bitirmek istiyorsan yapman gereken eğitimini tamamlayıp işe girmek. Maddi gücün olunca kardeşine gitmek istediğinde kocan bekle derse o zaman sen ona "şşşşt otur bakalım" der çıkar gidersin.

Şu an yapılacak başka birşey gelmiyor aklıma , bu kadar güçsüz olursan ezilirsin orası kesin..

Hamileyken daha ağır geliyo yaşananlarr.
Ama anlayan bir eş yokkk.
Seninki bi de ukala. Benimki oyle degil rica minnet oyaliyo beni. Yine de ne olursa olsun aile konusunda taviz vermem vermeyecegim de. Ben kimsenin anasina danasina karismiyorum istedigi gibi görüşülüyo da bana gelince mi virt zirt oluyo. Hic alttan alma vallahi eşin o senin sahibin degil. Saygi duyacak sana her seyden evvel.

Ablana gitmek için izin istemek çok sinir bozucu elbette.. Ama şunu anlamadım.. Senin cüzdanında hiç para bulunmaz mı? Ne olur ne olmaz diye.. Ayrıca ben sırf gıcıklığına otobüsle giderdim gideceğim yere yine de.. Ne yani otur desin otur kalk desin kalk.. Hadi be ordan der inadına giderdim.. Ayrııcaaaa eşine de ki ben hasta değilim hamileyim.. Bunu o kafasına bir soksun da..

İyi sahurlar kızlar.
Bugün eşim beni çileden çıkardı.
Hamile olduğum için biryerden bir yere giderken ille kendisi bırakacakmış brni.fazla koruma altına alma millet karnı burnunda otobüse binip işe gidiyor vs...diyorum.
Ama nafile...

Son 3 gündür ablama gitmek istediğimi söylüyorum.hani ramazanda olduğu için ictardan sonra geç bi saat de.olur yolun açık oldugu saatler.dur bakalım dur bakalım diye diye 3 gün geçirdik.bu arada ailem şehir dısında yaşıyor.

Bugün öğlen 1 den 3 e kadar ben gidiyim bi seferlik de taksiyle gidiyim madem metro dolmuş içine sinmiyor.sen bırakma beni oruçlusun trafiğe girmeni istemiyorum dedim

Tam 3 saat cevap vermedi dur şişşttt otur bakalım diye diye yerinden kalkmadı.
Benim sinirler yerinden oynadıııı ağzıma geleni malesefki saydım.insan gibi taöaö cnö bu seferlik taksiyle git dikkat et de geç.

Ama yokkk adam cevap bile vermedi kaile alıp.ki 10 günde 1 giderim ablamada.aramız 20 dk.genelde o gelir.bende gitmek istiyorum.
İki carklı insan görmek istiyorum.amnesi ablaları dışında kimseyi gördüğüm yok.9 aylık evliyim bir kere memlekeyime gitmedim.el öpmeye birlikte gitmiştik 3 günlük o hariç.

Çok bunaldım artık.sürekli bi baskılama.onun keyfini bekleme.brnim de kişilk haklarım var dedim saygılı ol dedim çocuk gibi şişşttt otur bakalım diyemezsin dedim.hakaretlerimde var arada.
Ama gel gör ki ben yine tavrımı alamadım.
O yine külhanbeyli havasında takılıyo.burnundan kıl aldırmıyo.

Tavır almayı beceremiyorum.

Napıcam bennn.shep he he dedim aman tamam dedim.bu hale geldik.

Bana bi akıl verin sürdürebileceğim bi yol verin onu yola getireyimm lütfennn
benim eşimde öyleydi, ama ben işe gidip geldiğim için birşey diyemiyordu, araba sürmemi istemiyodu benimki Allah göstermesin kaza olsa bebeğe bişey olur diye sonra bebek doğdu sen sürme bişey olur falan dedi tabi ben gidiyodum gene sık olmasada şimdi oğlum 2 buçuk yaşında gitmediğimiz yer kalmıyo geziyoruz yeni evlisin zamanla aşıyosun bunu

sıkıntın eşinin ablana göndermemesi gibi görünse de ekonomik özgürlüğünün olmaması

yani cebinde 50 tl yok

taksi ile gideyim diyebildiğinize göre maddi olarak sıkıntılı değilsiniz bir yere taksi ile gidilebilir algınız var

buna rağmen cebinizde para yok

ramazan sıcak

gittiğinde o da kalmalı gibi düşünüyor eee canı istemiyor vs vs bahane üretiyor işte

beklemek yerine para ver deseniz belki daha kolay olurdu tabii bir de adamın cebinde para var mıydı

sinirler geçince net olun size böyle davranamayacağını istemediği bir şey varsa da adam gibi söylemesini şişşt otur gibi bir durumun asla kabul edilemeyeceğini söyleyin

vew her türlü hizmeti kesin

o burnundan kıl aldırmıyorsa siz de onun burnuna yaklaşmayın kendi kendine trip atsın

Back
X