Canım saçmalama bu gitmemek icin neden değil kiBen kilo vermek istiyorum çok istiyorum tek başıma yapamadım bugün teyzemë gidemedim orada toplandı Kuzenler gelinler vs ama ben sırf kilometre yüzünden laf yememek için gitmedim oysa anneannemi yengemi ve yaşdaş kuzenim i çok özlemiştim
Uyuyamadim korktum cok esiyo cocuklarin uzerlerini orttum uykum kactuHani uyuyodun ulan beni kandırdın :/
Kiz kardeslerim, misafir geldi, gorev sonrasi kactim mecburen.. Nasilsiniz?
Yok kuzu ben bir kere katildim pek aktif olamadim takimdan atildim kendim yapiyomValla zor birde fırça yiyorsun ahahaterelelli34 Canım dene istersen 2 hafta
Ben valla çok odaklandim. Okadar odaklandım ki yemek yemege zamanım yoktu ahahhaYok kuzu ben bir kere katildim pek aktif olamadim takimdan atildim kendim yapiyom
Gelinleri dayım n eşi ve kuzenlerden bi ikisi laf sokup duruyor malesefCanım saçmalama bu gitmemek icin neden değil kişişkoyuz diye insan içine cikmicakmiyiz
Uyuyamadim korktum cok esiyo cocuklarin uzerlerini orttum uykum kactu
Yok kuzu ben bir kere katildim pek aktif olamadim takimdan atildim kendim yapiyom
Ben valla çok odaklandim. Okadar odaklandım ki yemek yemege zamanım yoktu ahahha
Gelinleri dayım n eşi ve kuzenlerden bi ikisi laf sokup duruyor malesef
Hee atildimEnemm kıyamamm laaa
Atıldın mı:d
Sanki bile isteye alıyoruz kiloyuBenim de kaynanam öyle mikrop:/
Hee atildimAyy usumesinler hemen hasta oluyolar
Yok canim menu paylasiyom digerleri yorum yapmayinca olmuyoBen valla çok odaklandim. Okadar odaklandım ki yemek yemege zamanım yoktu ahahha
Vay öküzlerGelinleri dayım n eşi ve kuzenlerden bi ikisi laf sokup duruyor malesef
2 buçuk ay gibi kusum. Ama 2 öğün yedim birde nişanım var diye yemedim. Saglikli verilmedi9 kilo vermişsin kız maşallah
Ne kadar zamanda verdin
Sanki bile isteye alıyoruz kiloyu
Evet 2 oglum var2 tane miydi senin
Valla bizde kim müsaitse o yorum yapar. Herkes yeni doğurmuş herzaman yetişemiyorlar ama evet günde en azindan 5 msj yazmaliyiz :/Yok canim menu paylasiyom digerleri yorum yapmayinca olmuyo
Olmuyo iste her yere yetisemiyom en iyisi kendim yapimValla bizde kim müsaitse o yorum yapar. Herkes yeni doğurmuş herzaman yetişemiyorlar ama evet günde en azindan 5 msj yazmaliyiz :/
Vay öküzlersen takma kuşum. Insan kilo alıp verebilir ama herkes iyi insan olamaz işte. Takma kimseyi. Gel bizim gruba yavaş yavaş verirsin. Bildirim yapma sadece yardim amacli. Kizlarla fikir alışverişi yaparsınız ♡
2 buçuk ay gibi kusum. Ama 2 öğün yedim birde nişanım var diye yemedim. Saglikli verilmedikızlar çok kızdılar bana hatta. Hep yorgun hissettim düzgün yemedigim icin. Simdi düğüne kadar bi 10 kilom daha gitse dünyalar benim olur spor eşliğinde vericem inshAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?