- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
hadi hayirlisi....Sağ ol canım 3 gun sonra tamamen sonuclanacak inşallah
He deliye her gun bayram diyon yani
Noldu giii ecicik bizede gonder. Fakirler keyfimi kaçırdı
Ben yatakta yuvarlaniyorum canım, sen napiorsun sistaNapiyosunuz hanımlar
Hayırdır nesi var.
Eline sağlık bebisim.Ben kaynaniskomu hastaneye getirdim..Bekliyorum tahlilleri
Koca olacak işe yaramaz şahıs yine anasıgilde ben de evdeBen yatakta yuvarlaniyorum canım, sen napiorsun sista
Hergün mü gidiyorKoca olacak işe yaramaz şahıs yine anasıgilde ben de evde
Babaannesi geldiğinden beri evetHergün mü gidiyor
Sana hergün gitmen için baskı yapmıyorsa boşver gitsin.canını sıktığınla kalma.Babaannesi geldiğinden beri evet
Yapmaz mı götüremiyor sadeceSana hergün gitmen için baskı yapmıyorsa boşver gitsin.canını sıktığınla kalma.
Sonuçta gitmiyorsun:)canını sıkmamaya çalış.bol bol hasret gidersin çok kıymetli babaannesiyleYapmaz mı götüremiyor sadece
Şimdi arıyor napıyorsun diye ben de hiç dedim ben de bişey yapmıyorum birazdan çıkarım dedi ben de kalabilirsin sorun yok dedim zaten sorun olamaz diyor domuzSonuçta gitmiyorsun:)canını sıkmamaya çalış.bol bol hasret gidersin çok kıymetli babaannesiyle
Sana bi gün gidelim dediğinde bu lafını hatırlatırdım yerinde olsam.zaten sorun olamaz diyordunya hah işte benim gitmem de asla sorun olamaz diyeŞimdi arıyor napıyorsun diye ben de hiç dedim ben de bişey yapmıyorum birazdan çıkarım dedi ben de kalabilirsin sorun yok dedim zaten sorun olamaz diyor domuz
Ayy seninkidemi anaci cikti. Bunlarda bekarken anayı tanimaz. Evlenince kıymete biner analarıKoca olacak işe yaramaz şahıs yine anasıgilde ben de evde
Sana bi gün gidelim dediğinde bu lafını hatırlatırdım yerinde olsam.zaten sorun olamaz diyordunya hah işte benim gitmemem de asla sorun olamaz diyeŞimdi arıyor napıyorsun diye ben de hiç dedim ben de bişey yapmıyorum birazdan çıkarım dedi ben de kalabilirsin sorun yok dedim zaten sorun olamaz diyor domuz
.Hayırdır nesi var
Eki Görüntüle 2100737 baskina geleceklermis bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?