Bebemm gunaydinn
Kız bedevi onun bahsettiği çıkıntı benim herkesin yazdığı mesajı değil kendi beğendiğimi yazıyorum diyeBak cınım...
Dün ki olayı epey ciddiye aldıgını sezinliyorum.
"Çıkıntılar" yakıştırması,özellikle isim belirtmenden bunu algılıyorum.
Biz topigi kurdugumuz gun ve sonra ki günler sizin topiginize geldik,selamlaştık,esprilestik.
Sizde keza öyle.
Geldiniz.
Biz bu elektirige istinaden dün sizin "görev"inizi baltaladık sanıyorum ve dikkat ediyorum da bunu senin kadar sorun haline getiren olmadı :)
Rahatsız oldugun bir durum olursa benzetmeler,isimlendirmeler yapmadan önce uyarılaşalım olur mu ? :)
Sanırım öylesi daha hoş olur :)
Geliyo mu gelmiyor mu anlamadım ben şimdiLan cok gerginim kayganam gelıyo yaaa
Nalet gırsın
Ruyamda gelmisti uyandım ter akmıs neysekı ruya didim uyudum
Kız bedevi onun bahsettiği çıkıntı benim herkesin yazdığı mesajı değil kendi beğendiğimi yazıyorum diye
Geliyo mu gelmiyor mu anlamadım ben şimdi
Lan cok gerginim kayganam gelıyo yaaa
Nalet gırsın
Gorev tamam da bu Munushood ne?
Alinganlik mi yapiyosun sennnnBak cınım...
Biz topigi kurdugumuz gun ve sonra ki günler sizin topiginize geldik,selamlaştık,esprilestik.
Sizde keza öyle.
Geldiniz.
Biz bu elektirige istinaden dün sizin "görev"inizi baltaladık sanıyorum ve dikkat ediyorum da bunu senin kadar sorun haline getiren olmadı :)
Rahatsız oldugun bir durum olursa benzetmeler,isimlendirmeler yapmadan önce uyarılaşalım olur mu ? :)
Eğer öyle yazıysa da yazının değişikliğinden yazmıştır canım, lavantoşko öyle yapmaz :)Bilmem ki tatlim...
Ben oyle algilayamadim
Çıkıntı diye yazılır "BahtsizBedevii"diye okunur falan...
Toton acik kalmistirLan cok gerginim kayganam gelıyo yaaa
Nalet gırsın
Hadi geçmiş olsun ben atlattım o devreyi, darısı sanaGeliyo pazar gunu Ruyamda erken gelmişidi ona korktum
Toton acik kalmistir
Hahahhha bence başlığınızı değiştirin süper olurBende fakirhood diye açacam topik
Hadi geçmiş olsun ben atlattım o devreyi, darısı sana
Hadi geçmiş olsun ben atlattım o devreyi, darısı sana
HayırYa sen JustHoldMetight mısın
Hahahahaahhaha wuuu seksilii kadinÇıplak uyumak Özgüveni desteklermıs. Uzun gecelik giyip uyudumdu sıyrılmış ellaamki
Ne oluyor yavBak cınım...
Sizde keza öyle.
Geldiniz.
Gece gelirsinAyhh buralarda olamiciiiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?