Nasıl yemedin canım ya hayret en pratik ve lezzetli şerbetlilerden gerçi bunu netten buldum evde de var
Rüyama giren topik
İlk açıldığında görmüştüm topiği oğlumun izin verdiği iki saatlik uykuma iştirak edince bi bakayım dedim
Ne ara bin sayfa oldunuz insafsızlar
100 er 100 er atlayarak okuyum
Çete olmak bunu gerektirirRüyama giren topik
İlk açıldığında görmüştüm topiği oğlumun izin verdiği iki saatlik uykuma iştirak edince bi bakayım dedim
Gız siz gorevlerı özelden mi şaaapıyonus ask olsun aramızda Bı görevin lafı mı olur
Bir tencere makarna yaktım münüşlerin yüzünden
bunu ödeyecekler
Şerbetli tatlılarla aram yok pek
Şekerpare kemalpaşa kalburabastı falan fıstık hiçbirinin tadını bilmem
Nasıl gordun bizi ruyanda anlatsana
Rüyama giren topik
Ozel olanlara ozelden yaz cnm,ben memnunumBazıları özelden de bunu yazdımya kabak gibi ortaya
Bu da yeni moda oldu geyikdekiler birbirlerine bileniyor ya herkeş kendi topikine baksın nerden görüyonuz kim ne yazmış napmış yaşlı mıyım bengeyik işte geyik ne olucak
Oyy Kemalpaşa, alirim bi porsiyon..
Oyy Kemalpaşa, alirim bi porsiyon..
Kiz bibi hakem ol senBu da yeni moda oldu geyikdekiler birbirlerine bileniyor ya herkeş kendi topikine baksın nerden görüyonuz kim ne yazmış napmış yaşlı mıyım bengeyik işte geyik ne olucak
Mavi huydur bende demis edip canseverRüyama giren topik
Kiz sabah dedimki bizim cete isimmi degistirmis yoksa mune abla sakami yapiyo yine bize bir bahtimki daha sayfa 23 de ben o zammmaaan anladimhi bizi degulimisBir tencere makarna yaktım münüşlerin yüzünden
bunu ödeyecekler
Ozel olanlara ozelden yaz cnm,ben memnunum
Tarafını sec sisterhood munişhood fakfakır ortalık karıştırma bibi ona göreBu da yeni moda oldu geyikdekiler birbirlerine bileniyor ya herkeş kendi topikine baksın nerden görüyonuz kim ne yazmış napmış yaşlı mıyım bengeyik işte geyik ne olucak
Kiz sabah dedimki bizim cete isimmi degistirmis yoksa mune abla sakami yapiyo yine bize bir bahtimki daha sayfa 23 de ben o zammmaaan anladimhi bizi degulimis
Görevine gore değişiyor kız
Mesela hanım ablaya yaptıgımız baskını gormemesi lazımdı özelden gonderdik
münüşlere baskını buraya yazdık
Özel olan derken onu demek istedim
Görevine gore değişiyor kız
Mesela hanım ablaya yaptıgımız baskını gormemesi lazımdı özelden gonderdik
münüşlere baskını buraya yazdık
Özel olan derken onu demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?