Bak cesaretlendim kalkıyom vallaBen mii
Sigara beynine vurmus yakyakyak
Dikkat et boğazında kalmasınBu munisler pek seker...
Haklisin peki...Dikkat et boğazında kalmasın
Kız dua et eşim kalkmasin eğer benden haber alamazsınız Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokunHaklisin peki...
O kadar yanii.. ver ona da bir sıkara siniri yatisir.Kız dua et eşim kalkmasin eğer benden haber alamazsınız Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun
Maskeli taktım gülüm tanımasın beni diyeCesur sista
Ne kadar adrenalin dolu bi hayatKız dua et eşim kalkmasin eğer benden haber alamazsınız Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun
Hiç sevmiyo benim içmemi çok kavga ettik ama napim ben çok seviyom bı de kendide içiyo uyuzO kadar yanii.. ver ona da bir sıkara siniri yatisir.
Kız dua et eşim kalkmasin eğer benden haber alamazsınız Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun
Çok mantıklı ozaman kızmasıHiç sevmiyo benim içmemi çok kavga ettik ama napim ben çok seviyom bı de kendide içiyo uyuz
HahahahahahUzaylılar tarafından kacirildim.Evet tarafından
Hahahahahah
Slm cnm nbr .sMelabaaağ
Munusler ciktii sistalar evde yok dedi vanaaah vaaaayBir taş attım pencereye tıhhh dediiiii
Allah rahatlik versin canısıKızım uyandi kalp.krizi geçirecektim korkudan ama uyanması bizimki Allah'tan ben yatıyommm gençler
İyi gecelerKızım uyandi kalp.krizi geçirecektim korkudan ama uyanması bizimki Allah'tan ben yatıyommm gençler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?