- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
Ama ben küfür etmek istiyorum
Bi de bana göre değil çık çık 2dk da kay geri çık filan yoruluyorum ben:)))henüz kendime uygun bulduğum bi spor dalı YÖK:)))masa tenisi filan oynayayım diyorum onda da allah etmesin belim filan ağrır:)))
Yemek yarışması nasıl oluyo
Benim spor dalım yüzme ve voleybol ...
Lİse de ve ortaokulda hep takımdaydık madalyalarım war
HAngi takımlısın hemşerimmMaça gidek biz anacım dökelim içimizdeki şeytanlıkları
Kayak güzelde kazalar çok olıuyor,mesela ben şimdi kayamıyorum ayağım ameliyatlı sakata gelirsem biterim resmen...
Bir yemek belirleniyor onu yapıyorsun sonrada oylama sonucu kim 1.olursa pro oluyor hediye kazanıyor..
HAngi takımlısın hemşerimm
Dimiii , iyi oynardım walla hemşerimmm ...Bayılıyorum bende,helede kadınlarda çok yakışıyor..
Bende doğuşten Fenerbahçe'liyim hemşerimmGalatasaray'lıyım hemşerim doğuştan babadan yani..
Dimiii , iyi oynardım walla hemşerimmm ...
Bende doğuşten Fenerbahçe'liyim hemşerimm
Enişteye saygılarrr en büyük FENERBAHÇEEEEEEEEEEEEBende ilkokulda ve lisede oynamıştım hemşerim...
Şu iki ezeli rakibin maçına gidemedim varya,eşim götürmüyor oda fenerli
Teşekkürler abla bilgilendirdiğin için.ben böyle aktif üye kalayım en iyisi:)Maça gidek biz anacım dökelim içimizdeki şeytanlıkları
Kayak güzelde kazalar çok olıuyor,mesela ben şimdi kayamıyorum ayağım ameliyatlı sakata gelirsem biterim resmen...
Bir yemek belirleniyor onu yapıyorsun sonrada oylama sonucu kim 1.olursa pro oluyor hediye kazanıyor..
Teşekkürler abla bilgilendirdiğin için.ben böyle aktif üye kalayım en iyisi:)
Teşekkürler abla bilgilendirdiğin için.ben böyle aktif üye kalayım en iyisi:)
Ay kahkaha atasım geldiD:
Aslanım benimmmm
Rica ederim ne demek düşün bence bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?