SisterHooD

Ben pek bilmiyorum yüzmesini ondan da sevmiyorum kocam maşallah yüzerken hünerlerini sergiliyor her türlü ama ben mal gibi bakıyorum

Tabi iyi bilince daha cok keyif alıyorsun oyunlar oynuyorsun
Biz eşimle kardeşimle takla yarısması falan da yapıyoruz eğlenceli oluyor

Kız cidden öyleymiş ve bu kadın nasıl ifşaa olmadı şimdiye kadar ya

Bütün haber medyası kolluyormus bunun arkasını çektiklerini bile yayınlamıyorlarmıs

Minyon musun
Benim annemi de babam askerdeyken babanemden istemişler

Aynı maskeden bahsediyoruz sanırım ilk takınca o heyecanla bende gaflete düştüm su doldu içine ama sonra ayarladım şimdi sudan çıkmıyorum sayesinde

Evet bu
Cok guzel ya
Eşim bir de palet takıyor saatlerce yok
Ben palet takamıyorum boyum kadar oldukları için

Ay igrenc ya, oha..
Su icindeki kesikler ayri bi aciyor.. Ben yosunlu kayaya basip dustum, duserken dizim baska taşa elim deniz kestanesine geldi, tam bir dram

Dalınca popo yukarda kalıyor zaten tepe gibimmm oluyomm

Vayyy havan batsın emiiii

Kurtarrrrrr anacım kurtarrrrr
İyi kurtarırımm

İşte neden kolluyorlardı, kilit nokta bu

Kız izledin mi fragmanları ufak tefek cinayetlerinin.
Olayyy diyorummm

Kucukken askeri kamplara cok sık giderdik hanim abla, bilirsin, ondan mutevellit cabuk öğrendim.. Bi de suyu cok seviyorum, gelistirdim kendimi

Bide meraklıysan çabucak öğreniyorsun anacım,ben dalarken nefesim kesiliyor birde..
Burnuma su kaçmayacak zaten burnum sorunlu tıkanıyorum hemen

Kestane ayyy rezalet bir olay saymadım kaç kez battığını Zeytinyağı ile gidiyorum denize ben
Antalya Side plaji, Canakkale plajlari cok daha rahat, kumlu sakin..
Ama o dedigim olay foça da oldu, deniz mukemmeldi ama taş ve kestane doluydu.. Deniz ayakkabisi giymeden yurumek mümkün degildi.. Tehlikeli bi sey ya aslinda..

Bide meraklıysan çabucak öğreniyorsun anacım,ben dalarken nefesim kesiliyor birde..
Burnuma su kaçmayacak zaten burnum sorunlu tıkanıyorum hemen
Simdi ben de daraliyorum hemen, psikolojik sanirim, nefessiz kalacakmişim gibi geliyor.. Ama kucukken ohh su kuşu, agiz burun derken sinuzutlerime kadar suyla dolardim

Nerden geldiniz deniz muhabbetine yav, cok ozledim..

Antalya Side plaji, Canakkale plajlari cok daha rahat, kumlu sakin..
Ama o dedigim olay foça da oldu, deniz mukemmeldi ama taş ve kestane doluydu.. Deniz ayakkabisi giymeden yurumek mümkün degildi.. Tehlikeli bi sey ya aslinda..

Bizde yakın olduğu için hep focaya gidiyoruz ama dediğin gibi gereken özen yok plajlarda.
Sırf bu yüzden Çandarlı yapıyoruz biraz daha yakınında.Kumu plajı daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…