- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
Ben hepinizi kurtarırım Sisterhood larımm benimm merak etmeyinn
Kucukken askeri kamplara cok sık giderdik hanim abla, bilirsin, ondan mutevellit cabuk öğrendim.. Bi de suyu cok seviyorum, gelistirdim kendimiDalınca popo yukarda kalıyor zaten tepe gibimmm oluyomm
Vayyy havan batsın emiiii
Ben pek bilmiyorum yüzmesini ondan da sevmiyorum kocam maşallah yüzerken hünerlerini sergiliyor her türlü ama ben mal gibi bakıyorum
Kız cidden öyleymiş ve bu kadın nasıl ifşaa olmadı şimdiye kadar ya
.
Şükürler olsun Allahimaaaa beni makyajsız da güzel yarattığı icinnn.Beni bekar sanmislar geçen annemin yeni evde komşuları.Oğluna istemiş kadın.Ahahaaa annem o evli ve 34 yaşında demiş inanamamislar
Aynı maskeden bahsediyoruz sanırım ilk takınca o heyecanla bende gaflete düştüm su doldu içine ama sonra ayarladım şimdi sudan çıkmıyorum sayesinde
Atlama, dalma batma cikma konularinda iyiyimdir üstünüze afiyet ama çimmeyi daha cok seviyorum
Suyun icinde duracam, çıp çıp oynayacam anca
Ay igrenc ya, oha..Küçükken salak kuzen var havuza götürdüler bizi Almanya'dan gelmişti havuzda en az bizim kuzenlerle birlikte 15 çocuktuk manyak çıkardı kakasını yapti o havuzdan 2 sn de herkes çıktı
Birde amcamlar bir araba para ödedi benimde çıkarken dizimin yani kesildi 4 dikis atıldı dram gibi dram
Ay igrenc ya, oha..
Su icindeki kesikler ayri bi aciyor.. Ben yosunlu kayaya basip dustum, duserken dizim baska taşa elim deniz kestanesine geldi, tam bir dram
Dalınca popo yukarda kalıyor zaten tepe gibimmm oluyomm
Vayyy havan batsın emiiii
İyi kurtarırımmKurtarrrrrr anacım kurtarrrrr
İşte neden kolluyorlardı, kilit nokta buTabi iyi bilince daha cok keyif alıyorsun oyunlar oynuyorsun
Biz eşimle kardeşimle takla yarısması falan da yapıyoruz eğlenceli oluyor
Bütün haber medyası kolluyormus bunun arkasını çektiklerini bile yayınlamıyorlarmıs
Minyon musun
Benim annemi de babam askerdeyken babanemden istemişler
Evet bu
Cok guzel ya
Eşim bir de palet takıyor saatlerce yok
Ben palet takamıyorum boyum kadar oldukları için
Ikimizi hayal ettim de, denizin icinde 2 goril canlandiDeve güreşi yapak mı kanka?
Kucukken askeri kamplara cok sık giderdik hanim abla, bilirsin, ondan mutevellit cabuk öğrendim.. Bi de suyu cok seviyorum, gelistirdim kendimi
Gecen sene biraz acilmistim yanimda ufacik kizlar bunlarla yuzuyoduAynı maskeden bahsediyoruz sanırım ilk takınca o heyecanla bende gaflete düştüm su doldu içine ama sonra ayarladım şimdi sudan çıkmıyorum sayesinde
İyi kurtarırımm
İşte neden kolluyorlardı, kilit nokta bu
Kız izledin mi fragmanları ufak tefek cinayetlerinin.
Olayyy diyorummm
Antalya Side plaji, Canakkale plajlari cok daha rahat, kumlu sakin..Kestane ayyy rezalet bir olay saymadım kaç kez battığınıZeytinyağı ile gidiyorum denize ben
Lise zamanlarım geliyor aklıma bunu koyunca
Gecen sene biraz acilmistim yanimda ufacik kizlar bunlarla yuzuyodubende alicam merak ettim
Simdi ben de daraliyorum hemen, psikolojik sanirim, nefessiz kalacakmişim gibi geliyor.. Ama kucukken ohh su kuşu, agiz burun derken sinuzutlerime kadar suyla dolardimBide meraklıysan çabucak öğreniyorsun anacım,ben dalarken nefesim kesiliyor birde..
Burnuma su kaçmayacak zaten burnum sorunlu tıkanıyorum hemen
Antalya Side plaji, Canakkale plajlari cok daha rahat, kumlu sakin..
Ama o dedigim olay foça da oldu, deniz mukemmeldi ama taş ve kestane doluydu.. Deniz ayakkabisi giymeden yurumek mümkün degildi.. Tehlikeli bi sey ya aslinda..
Lise zamanlarım geliyor aklıma bunu koyunca
Msn yillari mi hahahLise zamanlarım geliyor aklıma bunu koyunca
Antalya Side plaji, Canakkale plajlari cok daha rahat, kumlu sakin..
Ama o dedigim olay foça da oldu, deniz mukemmeldi ama taş ve kestane doluydu.. Deniz ayakkabisi giymeden yurumek mümkün degildi.. Tehlikeli bi sey ya aslinda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?