Ne oldu kızKiz noye yapiyosunuz bunu yaa gece gece
Nen var kuzu?Görev yok yavriler
Hevesim geri gelince artık
Ya da jast ve lavanta yapar
Ne oldu kız
Hosgeldin bu gun pek kimse yok buralardaKizlaar ben geldimmm
Ben yeni eve geldim sistam giremedim ondan özledim siziHosgeldin bu gun pek kimse yok buralarda
Özleniyor burasi sosyal hesaplarimdan çok buraya giriyorm bende . Bugun bi durgunluk var sanki yada bana öyle geldo bilmiyorum sistam birde geç oldu uyuyamlarda plsa gerek. Calisiyomusun?Ben yeni eve geldim sistam giremedim ondan özledim sizi
Yok sistam evde çocuk bakiyom yemek.yapiyom :))))Özleniyor burasi sosyal hesaplarimdan çok buraya giriyorm bende . Bugun bi durgunluk var sanki yada bana öyle geldo bilmiyorum sistam birde geç oldu uyuyamlarda plsa gerek. Calisiyomusun?
Ondan ala iş mi olur kiz :) cok yorucu yaaYok sistam evde çocuk bakiyom yemek.yapiyom :))))
Aynen bir de kpss çalışıyorum kafa yanıyor iyiceOndan ala iş mi olur kiz :) cok yorucu yaa
Uzerinde ki negatif enerji taaaaa buraya kadar geliyor sistamm yaniliyorumdur insallah..Görev yok yavriler
Hevesim geri gelince artık
Ya da jast ve lavanta yapar
Iyi gecelerrr antiiiiİyi geceler sistalar
Öyle gibi aynen noldu ki acabaUzerinde ki negatif enerji taaaaa buraya kadar geliyor sistamm yaniliyorumdur insallah..
akşam erken yattım sabah daha zor kalktım
O nasıl oluyor, normalde uykunu alman lazım...akşam erken yattım sabah daha zor kalktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?