- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
Hea aynen.
Bizim de çamaşır makinası bozuldu hemşerim. Babam sinir küpü akşam yenisi alınacak
13 senedir kullanıyorduk makinayı.
Tamirci çağırsan iyi para ister sonuçta.
Benim babam biraz cimri 5 kiloluk 700 tl Altus çamaşır makinalarına bakıyor ya annem çıldırıyorNormalde 10 yıl ömürleri bozulması gayet normal beee hemşerim nerde o eski makineler yokkiartık..
GAyet şık ve güzel olmuş hemşerim. Süper olmuşş....Nişan için kurabiye siparişi vermiştik bugün geldi,bunu mor tülün içine koyup saten kurdale ile fiyonk yapcam.
Bide inci var onu koyacam süs olarak..
Sepeti hazır aldım dün..
Eki Görüntüle 2103384
Benim babam biraz cimri 5 kiloluk 700 tl Altus çamaşır makinalarına bakıyor ya annem çıldırıyor
Ama aldırmıcaz onlardan tabi ki.
Akşam medıa markete gidicez hepimiz bakıcaz yenisine bakalım...
GAyet şık ve güzel olmuş hemşerim. Süper olmuşş....
Kız o kurabiyeler yeniliyor mu
Simens-arçelik-vestelAhahaaaaa babalar yaaa,alacaksanız kilo olarak 8-9 kiloya bakın..
Arçelik alın anacım yıllardır onu kullanıyorum çok mennunum..
Ben yiyemezdim kıyamam kızz yemeğeeeeYeğende çok beğendi sipariş verdik bugün geldi işte..
Yeniyor tabi altı kurabiye üstü şeker hamuru ile kaplanıyor..
Simens-arçelik-vestel
Bunlardan 3'üne bakıcaz.
Eskisi Vestel'di hemşerim.
Ya babam çok alem ya bi görsen hareketlerini annem çıldırıyor.
Ben yiyemezdim kıyamam kızz yemeğeeee
Ooo sen yaptın demek süper hamaratlardansın sende demek ki hemşomSimens güzel ama biraz pahalı oluyor.
Vestel tavsiye etmem hiç alma bence,bizde tv vardı sürekli sorun çıkardı..
Arçelik tavsiyem bütün ürünlerim hep budur..
Bir yaşa gelincebüyükler öyle oluyor hemşerim gayet normal yaniii
Yeme zaten süs dekor olarak kalıyor genelde..
Ama tadı çok güzel oluyor..
Kızımın nişan zamanı tüm kurabiyeleri ben yapmıştım aynı böyleydi..
Bizimki çubukluydu..
Gercekten abla yaaaa, bir de senin bana aldığın kadırgaları takarım ohhhh değmeyin keyfime :)))Götüreyim vallla ne güzel olur:))
Ooo sen yaptın demek süper hamaratlardansın sende demek ki hemşom
Eski çamaşır makinası vestel di bayağı kullandık iyi çıktıya oyuzden annem vestel de olur dedi bilemiyorum artık akşam bakıcaz .
Ben şunu beğendim arçelik'te ...
https://www.arcelik.com.tr/camasir-makinesi/9103-yp-camasir-makinesi.html
Gercekten abla yaaaa, bir de senin bana aldığın kadırgaları takarım ohhhh değmeyin keyfime :)))
Ooo sen bayağı kızın içn uğraşmışsın ne kadar güzel.Sorma çok hamaratım dermişim ilk defa yatım birde çokta güzel olmuştu..
Neler yaptık biz varya,şişeye renkli kolonyalar koyduk mantarla kapattık,çicek koyduk etrafına bide.
Küçük keselerede minik sabun,minik kutularada lavanta koymuştuk..
Bu makine gayet güzel tavsiye ederim hemde 9 kilolukmuş A sınıfı hemde soğuk su girişli benimde öyle.
Birde bunlar daha sessiz çalışıyor..
Ben trabzon set isticem
Abla ne güzel set be
Tamam kuzumm hadiii bize yine resim gönder emicanımmm
teyzoşu biz doktora gidiyoruz öpüyoruz seni
canım görümcem aldı bundan bir kaç ay önce şimdilik memnunOoo sen yaptın demek süper hamaratlardansın sende demek ki hemşom
Eski çamaşır makinası vestel di bayağı kullandık iyi çıktıya oyuzden annem vestel de olur dedi bilemiyorum artık akşam bakıcaz .
Ben şunu beğendim arçelik'te ...
https://www.arcelik.com.tr/camasir-makinesi/9103-yp-camasir-makinesi.html
Babamı parası konusunda ikna edersek alıcazcanım görümcem aldı bundan bir kaç ay önce şimdilik memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?