Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin canım.Arkadaşlar delirmek üzereyim. 4 ağustos günü yemek yiyip uyudum. İki üç saat sonra idrar için uyandım bir şey yoktu. Tekrar yattım namaza kalktiğimda idrarın sonunda şiddetli bir acı hissettim. Her şey bundan sonra başladı. Bir saat içinde idrarım artık idrar değil resmen kandı. Sadece kan işedim saatlerce. Ayrıca büyük pihtilar. Hemen acile gittim. İdrar testi aldılar yoğun kanama ve enfeksiyon çıktı. Ürolojiye yönlendirdiler usgde sistit teşhisi konuldu ama kültür yapalım dediler. Kültür sonucu yanlış çıktı. Yani yapmamışlar. Tekrarlayalım dediler o arada bana manurol verdiler rahat edeyim diye meğer bakteriyi baskiliyormus oysa söyledim içtiğimi bu seferde üreme yok olarak çıktı ve antibiyotik başlanılması. Aradan bir hafta geçti aynı şikayetler tekrar geldi böbreklerim kopuyor kaşınıyor tekrar ultrason çekildi dediler bir şey yok yine enfeksiyon var kültür yapalım dayan bir şey içme. Tamam dedim dişimi siktim sonra kültür sonucu geldi infex adlı antibiyotiğe başladım. Antibiyotiğin son gününe kadar ağrı çekince tekrar başvurdum dediler bir şey yok az kalmış piyeloseptyl verelim geçsin. Tamam dedim bir haftadır rahattım. Bir haftanin sonunda yine dehşet bir kasık ağrısı böbrek ağrısı ve idrarda yanma kaşıntı oldu. Böyle olmayacak diyerek kadın doğuma gittim. Dedi ki vajinada bir şey yok temiz. Antibiyotiklerden florası bozulmuş çünkü üç kutu antibiyotik kullandım ÜÇ. tekrar idrar testi ve kültürü aldı ama piyeloseptyl içtiğimi söyledim bir şey olmaz dedi nasıl olmayacaksa. İdrar testi tabii ki tertemiz geldi fakat idrarda kan çıktı yine. Ama onun vajinal muayene ile ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü sert bir muayene oldu ve kanamam oldu. O bulaşmış olabilir her ne kadar temizlesem de. Yani öyle Ümit etmek istiyorum. Sonuç olarak eve geldim idrarimin sonunda yine acı ve idrarimin içinde uçuşan kahverengi şeyler kumcuk gibi. 4 ay önce tomografi cekilmistim ve böbreklerde mesanede bir şey yoktu yoğun radyasyon olduğu için onu da cekmiyorlar. Şaştım kaldım kafayı yiyeceğim. Üstüne bir de boğaz enfeksiyonu ile savaşıyorum iki aydır. Enfeksiyon hastalıklarına da gittim. CRP değerim bariz artmamis 10-15 arasında gittiği için onemsemedi. Allah aşkına bir cozum bulan yok mu
İnanın yaptım üç farklı hastane üç farklı üroloji artı enfeksiyon hastaliklari. İki farklı radyoloji ikisini de özelde çektirdim. Bir tane de özelde doktora gittim. Yok bir şey demiyorlar ben daha çok çıldırıyorum. Sadece sağ bobregim ağrıyor ama taş yok diyorlar. Kum da yok. Mesane de temiz. Ama benim yanmam ağrım devam. Tatlı bir kaşıntı da eşlik ediyor tabi. Bir senedir ağzıma antibiyotik sürmedim. Ama bir geldi tam geldi artık.Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin canım.
Kum olması bana böbreklerinde taş olabilir mi?
Biraz onu anımsattı bana elbette doktor daha iyi bilir bu durumu .
Size tavsiyem farklı doktora gidin gerekirse maddi durumunuz elverişliyse özele gidin.
Hastalık konusunu bilirim çok zordur ve kimsenin seni anlamaması daha kötüdür sizi çok iyi anlayabilirim.İnanın yaptım üç farklı hastane üç farklı üroloji artı enfeksiyon hastaliklari. İki farklı radyoloji ikisini de özelde çektirdim. Bir tane de özelde doktora gittim. Yok bir şey demiyorlar ben daha çok çıldırıyorum. Sadece sağ bobregim ağrıyor ama taş yok diyorlar. Kum da yok. Mesane de temiz. Ama benim yanmam ağrım devam. Tatlı bir kaşıntı da eşlik ediyor tabi. Bir senedir ağzıma antibiyotik sürmedim. Ama bir geldi tam geldi artık.
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Gerçekten üç aydır kendi ailem bile yine mi hastasın diyip duruyor sanki keyfi oluyorum. Allah herkese şifa versin kimsenin diline pelesenk etmesin. Evli olunca daha da zor oluyor tabi. Oralara hiç girmiyorum.Hastalık konusunu bilirim çok zordur ve kimsenin seni anlamaması daha kötüdür sizi çok iyi anlayabilirim.
Allah yardımcınız olsun.
En son çare olarak genel cerrahi doktoruna da gözükmenizi tavsiye ederim .
Arkadaşlar delirmek üzereyim. 4 ağustos günü yemek yiyip uyudum. İki üç saat sonra idrar için uyandım bir şey yoktu. Tekrar yattım namaza kalktiğimda idrarın sonunda şiddetli bir acı hissettim. Her şey bundan sonra başladı. Bir saat içinde idrarım artık idrar değil resmen kandı. Sadece kan işedim saatlerce. Ayrıca büyük pihtilar. Hemen acile gittim. İdrar testi aldılar yoğun kanama ve enfeksiyon çıktı. Ürolojiye yönlendirdiler usgde sistit teşhisi konuldu ama kültür yapalım dediler. Kültür sonucu yanlış çıktı. Yani yapmamışlar. Tekrarlayalım dediler o arada bana manurol verdiler rahat edeyim diye meğer bakteriyi baskiliyormus oysa söyledim içtiğimi bu seferde üreme yok olarak çıktı ve antibiyotik başlanılması. Aradan bir hafta geçti aynı şikayetler tekrar geldi böbreklerim kopuyor kaşınıyor tekrar ultrason çekildi dediler bir şey yok yine enfeksiyon var kültür yapalım dayan bir şey içme. Tamam dedim dişimi siktim sonra kültür sonucu geldi infex adlı antibiyotiğe başladım. Antibiyotiğin son gününe kadar ağrı çekince tekrar başvurdum dediler bir şey yok az kalmış piyeloseptyl verelim geçsin. Tamam dedim bir haftadır rahattım. Bir haftanin sonunda yine dehşet bir kasık ağrısı böbrek ağrısı ve idrarda yanma kaşıntı oldu. Böyle olmayacak diyerek kadın doğuma gittim. Dedi ki vajinada bir şey yok temiz. Antibiyotiklerden florası bozulmuş çünkü üç kutu antibiyotik kullandım ÜÇ. tekrar idrar testi ve kültürü aldı ama piyeloseptyl içtiğimi söyledim bir şey olmaz dedi nasıl olmayacaksa. İdrar testi tabii ki tertemiz geldi fakat idrarda kan çıktı yine. Ama onun vajinal muayene ile ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü sert bir muayene oldu ve kanamam oldu. O bulaşmış olabilir her ne kadar temizlesem de. Yani öyle Ümit etmek istiyorum. Sonuç olarak eve geldim idrarimin sonunda yine acı ve idrarimin içinde uçuşan kahverengi şeyler kumcuk gibi. 4 ay önce tomografi cekilmistim ve böbreklerde mesanede bir şey yoktu yoğun radyasyon olduğu için onu da cekmiyorlar. Şaştım kaldım kafayı yiyeceğim. Üstüne bir de boğaz enfeksiyonu ile savaşıyorum iki aydır. Enfeksiyon hastalıklarına da gittim. CRP değerim bariz artmamis 10-15 arasında gittiği için onemsemedi. Allah aşkına bir cozum bulan yok mu
Canım öncelikle geçmiş olsun inan ben de iki gündür aynı soruyu yaşıyorum hatta konu açtım kimse yazmadı benim olayım şöyle bilmiyorum alakası var mı ama ben koruma iğnesi vurmuştum 3 ay geçti bu 7-8 gündür iğnenin etkisi bitti ben 2 gündür benim dediğim gibi sürekli idrar yanma yaparken zorlanmam iki gündür de idrarda kan geliyor acile hiçbir yere başvurmadım herkes iğneden dolayı olduğunu söylüyor hiç bilmiyorum ne yapacağım kafam çok karışıkİnanın yaptım üç farklı hastane üç farklı üroloji artı enfeksiyon hastaliklari. İki farklı radyoloji ikisini de özelde çektirdim. Bir tane de özelde doktora gittim. Yok bir şey demiyorlar ben daha çok çıldırıyorum. Sadece sağ bobregim ağrıyor ama taş yok diyorlar. Kum da yok. Mesane de temiz. Ama benim yanmam ağrım devam. Tatlı bir kaşıntı da eşlik ediyor tabi. Bir senedir ağzıma antibiyotik sürmedim. Ama bir geldi tam geldi artık.
Bilirim gülüm bilirim .Çok teşekkür ederim ilginiz için. Gerçekten üç aydır kendi ailem bile yine mi hastasın diyip duruyor sanki keyfi oluyorum. Allah herkese şifa versin kimsenin diline pelesenk etmesin. Evli olunca daha da zor oluyor tabi. Oralara hiç girmiyorum.
Bence imkanınız varsa hiçbir ilaç kullanmadan bir idrar kulturu yaptırın. Tip merkezleri cüzi bir rakama yapıyor. Ben 400 TL ye yaptırdım. Üç gün sonra sonuç çıkıyor. Onu da alıp şikayetleriniz devam ederse ürolojiye gidersiniz. Eğer sonuçta üreme olmadı yazarsa direkt kadın doğuma gidersiniz. Ama üreme oldu yazarsa zaten devamında hangi bakterinin ne kadar üredigi hangi antibiyotikleri kullanmanız gerektiği söylenir. Benim hatam bactrim ve cipro adlı antibiyotiği reddetmek oldu. Bactrim yurtdışında yasaklanmış yan etkileri korkunç. Korktum kullanmadim. Ciproyu da geçen sene kullandım yan etkisi kas bağ dokularına zarar vermesi sağ belimde kalıcı ağrı bıraktı. Başka da antibiyotik yok herhalde orta yollu bir şey kullandım hep o da anladığım kadarıyla bastırmaya yetmedi. Ama hepsi kültür testinde duyarlıydi nasıl oldu anlamadım. Bence kültür testi yaptırın.Canım öncelikle geçmiş olsun inan ben de iki gündür aynı soruyu yaşıyorum hatta konu açtım kimse yazmadı benim olayım şöyle bilmiyorum alakası var mı ama ben koruma iğnesi vurmuştum 3 ay geçti bu 7-8 gündür iğnenin etkisi bitti ben 2 gündür benim dediğim gibi sürekli idrar yanma yaparken zorlanmam iki gündür de idrarda kan geliyor acile hiçbir yere başvurmadım herkes iğneden dolayı olduğunu söylüyor hiç bilmiyorum ne yapacağım kafam çok karışık
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun dua almak çok iyi hissettiriyor. İki senedir farklı rahatsızlıklarla mücadele ediyorum panik atak hastası oldum artık. O kadar çok vücuduma giren çıkan oldu ki. Allah sizin de dertlerinizi gidersin.Bilirim gülüm bilirim .
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin .
Kendi ailemden de gördüm hasta olunca çok şey psikolojin bozulmuş diyen mi olmadı .
Yada uyduruyorsun abartıyorsun diyen mi olmadı .
O yüzden kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez.
Umarım en kıssa sürede çözümünü bulursunuz
Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki.Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun dua almak çok iyi hissettiriyor. İki senedir farklı rahatsızlıklarla mücadele ediyorum panik atak hastası oldum artık. O kadar çok vücuduma giren çıkan oldu ki. Allah sizin de dertlerinizi gidersin.
Amin aminBen seni o kadar iyi anlıyorum ki.
O durumlardan geçtim kaç kere hastanelik oldum .
Bas dönmem vardı çözümünü bulamadım herkes bana delirmişim gibi bakıyordu .
Ama cidden Rabbim hiç kimseyi hiç kimseye muhtaçta etmesin düşürmesin de
Peki bu iğne ile alakası varmı acile.gitsem.direk idrar tahlili alır zatenBence imkanınız varsa hiçbir ilaç kullanmadan bir idrar kulturu yaptırın. Tip merkezleri cüzi bir rakama yapıyor. Ben 400 TL ye yaptırdım. Üç gün sonra sonuç çıkıyor. Onu da alıp şikayetleriniz devam ederse ürolojiye gidersiniz. Eğer sonuçta üreme olmadı yazarsa direkt kadın doğuma gidersiniz. Ama üreme oldu yazarsa zaten devamında hangi bakterinin ne kadar üredigi hangi antibiyotikleri kullanmanız gerektiği söylenir. Benim hatam bactrim ve cipro adlı antibiyotiği reddetmek oldu. Bactrim yurtdışında yasaklanmış yan etkileri korkunç. Korktum kullanmadim. Ciproyu da geçen sene kullandım yan etkisi kas bağ dokularına zarar vermesi sağ belimde kalıcı ağrı bıraktı. Başka da antibiyotik yok herhalde orta yollu bir şey kullandım hep o da anladığım kadarıyla bastırmaya yetmedi. Ama hepsi kültür testinde duyarlıydi nasıl oldu anlamadım. Bence kültür testi yaptırın.
Hiçbir fikrim yok ama benim durumuma düşmeyin bir aydır bu illetle uğraşıyorum. Acil kültür yapmıyor sadece tam idrar tahlili bakar onun da size faydası olmaz. Sizin bakteri üremesi var mı yok mu onu ogrenmeniz lazım eğer varsa enfeksiyondandir yoksa iğneden olabilirPeki bu iğne ile alakası varmı acile.gitsem.direk idrar tahlili alır zaten
Afedersiniz idrar yaparken böbreklerim ağrıyor sizdee oluyormu çok zor birşey yanması idrar yapmaktan korkuyorum dahile bölümü idrar kültürü alirmi yada üroloji hangisi alıyorHiçbir fikrim yok ama benim durumuma düşmeyin bir aydır bu illetle uğraşıyorum. Acil kültür yapmıyor sadece tam idrar tahlili bakar onun da size faydası olmaz. Sizin bakteri üremesi var mı yok mu onu ogrenmeniz lazım eğer varsa enfeksiyondandir yoksa iğneden olabilir
Aynen öyle sağ bobregim zonkluyor resmen böyle bir acı yok tuvalette duvarları yumrukluyodum ben. Ürolojiye gidin direkt hatta dediğim gibi yakınınızda tıp merkezi varsa sabah ücretli olarak kültür verin sonuç çıkınca ürolojiye gidin. Kültür testini özel lablarda yaptırmak için herhangi bir muayeneye falan gerek olmuyor. Bizim burası ucuz diye ben tüm tahlillerimi yaptırıp öyle gidiyorum doktora. Yoksa çok uzuyor. Zaten kültür sonucu için iki üç gün bekleyeceksiniz. Araya haftasonu girmesin bence. Çünkü o şekilde acile gitmek zorunda kalırsanız idareten bir antibiyotik verirler yanlış bir ilaç almak direnç geliştirir ki bence ben direnç geliştirdim ondan geçmiyor. Siz düşmeyin aynı durumaAfedersiniz idrar yaparken böbreklerim ağrıyor sizdee oluyormu çok zor birşey yanması idrar yapmaktan korkuyorum dahile bölümü idrar kültürü alirmi yada üroloji hangisi alıyor
Bugünden itibaren bakalım nasıl olacak.Bu süreçte kesinlikle acı şeker çikolata gluten un hamurişi bütün baharatlardan uzak durmanız lazım. Hemen geçebilecek bi hastalık değil malesef. Uzun bi diyet programınız olsun ve günde en az 3 litre su tüketin
Biraz idare edilebilir hale gelsin ona başlayacağım tekrar kanama ve pıhtı başlar diye korkuyorum hatta yarın alayım bir yandan da onu kullanayim bari teşekkür ederimİdrar yolu enfeksiyonlarına cranberry takviyesi iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?