Gebeliğe Hazırlık Sistit ve tüpler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Payment00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
2.499
3.871
63
Kizlar merhaba bu ay icinde rahim filmi cektirmistim.ve yine bu ay icinde cok agir sistit geçiriyorum.tüplerime bi sıkıntı yapmaz deilmi? Yani acik cikmisti hsgde.hemen tikanmaz sanirim deilmi?

Pek zannetmiyorum direk etkisi olacağını bende sürekli sistit oluyordum. Şuan gebeyim.
Ama şu yönüde var küçük bir ihtimal olsa da Doğum yapmış yani çocuk sahibi olanlara bile hsg önerebiliyorlar kapanma ihtimali ile.. Anladığım kadarıyla yeni çektirmişsin şimdi temizdir tüplerin.
Ama enfeksiyonun kendisi gebe kalmaya engel olabiliyor.

Ben cektirmeden öncede cok sık enfeksiyon geciriyodum ama tüpler acik cikti.buda direkt etkilemez gibi sanki deilmi.ne bileyim ya 1 senedir ugrasiyorum korkuyorum artik

Ben cektirmeden öncede cok sık enfeksiyon geciriyodum ama tüpler acik cikti.buda direkt etkilemez gibi sanki deilmi.ne bileyim ya 1 senedir ugrasiyorum korkuyorum artik
Stres daha büyük etken bende aman olursa olur olmazsa olmaz dediğim ay gebe kalmıştım. 13. Ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…