Sistit

aytenderler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Siskoskopi olacağım iki yıldır elmiron kullanıyorum siktir var denildi hafifledi ama hastalık tam teşhis edilmesi için lokal anestezi altında sistoskopi olacağım. Olan kurtulan varmı tam sonuç olunca cıkacak

Siskoskopi olacağım iki yıldır elmiron kullanıyorum siktir var denildi hafifledi ama hastalık tam teşhis edilmesi için lokal anestezi altında sistoskopi olacağım. Olan kurtulan varmı tam sonuç olunca cıkacak
Merhaba sistoskopi olmadan neden Elmiron vermişler ki size hangi şehirdesiniz? Ben üç kere sistoskopi oldum size evet lokal anestezi ile bakmaları lazım mesanenize. Ben iki yıldır çekiyorum mesanemde lökoplaki pamukcuk varmış doktorum onları yaktı hala ağrılarım devam ediyor. Mesaneme ilaç alıyorum fayda etmedi. Elmiron size iyi geldi mi çok yan etkisi varmış. Bende diyecefim doktoruma ama yan etkisi çok diye vermek istemedi

Sizinkide İntersistiyel sistit büyük ihtimalle

Back
X