Çekmeköy tarafındaki evlere göz attınız mı? Oralarda yeni yeni gelişen, daha çok site tarzı yapılardan oluşuyormuş.
tatlım kurtköyün de fiyatlar hiç lüks semtlerden aşağı değil en yüzüne bakmayacağın evler bile son bir yılda 50bin prim yaptı. Bende hala arayıştayım bütçe kısıtlı olunca cıkmıyor malesef :18:
ben de ümraniye necip fazılda oturuyorum. bizim sitede daireler metrekaresi, katı ve konumuna göre 150-250 bin arası fiyatlara satılıyor, evler çok ferah aydınlık, dipdibe değil, sakin bir muhit, bu civarda çok fazla site var ve fiyatları da çok yüksek değil, bakabilirsiniz buralara da.
hissetiklerimi kelimelere dokmussunuz.. ulaşim nasil oralarda trafik fln?
bende öle anlattığınız gibi biyer ariyorum ama tam olarak istedigim gibi sanirim kurtköyde var...
bu arada bnmde bebegim var onun yüzünden bende genede taziyle gidiyorum...
sahibinden e girip ümraniye necip fazıl mahallesindeki satılıkları aratın, bir göz atın, uygun bir zamanınızda da gezin hem kurtköyü hem bu civarları. mesela ben kiracıyım ama ev alacak olsam sancaktepe-çekmeköy civarına bakarım oralarda da çok uygun fiyata çok güzel siteler var. umarım gönlünüze göre bir yer bulursunuz. şimdiden hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?