• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Site icinde Böle Daireler?

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
selam Kızlar..

Ben hala ev arayışındayım (0-4 Senelik Yapılar)..

150.000 Tlye kadar bütcemiz var...

Kizlar.. ben suan cadde üstü oturuyorum..
inanin bıktım bu gürültüden ve tozundan pisliginden :)))
hergün binlerce araba gecio evime sifir yol..
gecelei bile uyuyamioruz.. cam sıldıgımde 1 hafta olmadan igrenc görünnüyor...r

ferah sakin bi dare istiorum kizlar..

benim bildigim bir tek kurtköy yenişehir mah
.. ve Tuzla Aydınlı Toki var..

Bildiginiz böle hem merkezi hemde aslinda kafa dinlemek icin biyer var mı kızlar (Anadolu Yakasında/İSTANBUL)?..

Tuzla Aydınlı Toki:

135683460998.jpg

135683460t7y.jpg

135683460hub.jpg

Uydukent (Yenişehir mh. KURTKÖY):

51a646c3aaaea8c6f931cc8ee4522e95.jpg

konut.jpg

f0593e3b-f146-408b-ad2d-2aa53a8e2593.jpg

119716385l87.jpg

23062013045345.jpg

1373300879291.jpg

123871141iwl.jpg

Son düzenleme:
Çekmeköy tarafındaki evlere göz attınız mı? Oralarda yeni yeni gelişen, daha çok site tarzı yapılardan oluşuyormuş.

Çekmeköy tarafındaki evlere göz attınız mı? Oralarda yeni yeni gelişen, daha çok site tarzı yapılardan oluşuyormuş.

Evet güzel daireler var gercekten hemde üsküdar ve kadıköye yakin ama cok pahalı :(( Simdi baktim Sahibinden Emlakciya

Son düzenleme:
Sitenin ve evin güzelliğine kanıp hemen almadan önce...
Çevrede çıkıp zaman geçirecek,alışveriş yapacak yerler olup olmamasına dikkat edin.
Sadece sitenin içindeki park ve market yetmiyor.
Diğer türlü hele araba kullanmıyorsan sitede hapis gibi kalıyorsun.
Yakın mesafede hareketli bir merkez olmazsa sıkılabilirsin.
Tuzla'yı bilmiyorum ama Kurtköy'de en azından Viaport'a yakın bir site olabilir.

Çekmeköy'de bu fiyata güzel sitede sıfır ya da sıfıra yakın daire bulmak zor ben Çekmeköy'de çalışıyorum ve orada oturacağım yakında pek çok siteyi biliyorum ama fiyatlar artık orada yükselmiş durumda siz daha çok kurtköy, tuzla taraflarında bu fiyata sitede evler bulabilirsiniz oralarda araştırmaya devam edin.

Merhaba,

Tuzla güzel diğer evlere göre de uygun fiyatlı ama konumu uzak.. o sizin sorun olmucaksa yani işyerleriniz yakın ise bu fiyatlarda anadolu yakasında güzel bir yer.. hayırlı olması dileğiyle :16:

tatlım kurtköyün de fiyatlar hiç lüks semtlerden aşağı değil en yüzüne bakmayacağın evler bile son bir yılda 50bin prim yaptı. Bende hala arayıştayım bütçe kısıtlı olunca cıkmıyor malesef :18:

ben de ümraniye necip fazılda oturuyorum. bizim sitede daireler metrekaresi, katı ve konumuna göre 150-250 bin arası fiyatlara satılıyor, evler çok ferah aydınlık, dipdibe değil, sakin bir muhit, bu civarda çok fazla site var ve fiyatları da çok yüksek değil, bakabilirsiniz buralara da.

ben de ümraniye necip fazılda oturuyorum. bizim sitede daireler metrekaresi, katı ve konumuna göre 150-250 bin arası fiyatlara satılıyor, evler çok ferah aydınlık, dipdibe değil, sakin bir muhit, bu civarda çok fazla site var ve fiyatları da çok yüksek değil, bakabilirsiniz buralara da.

hissetiklerimi kelimelere dokmussunuz.. ulaşim nasil oralarda trafik fln?

hissetiklerimi kelimelere dokmussunuz.. ulaşim nasil oralarda trafik fln?

açıkcası ben hiç toplu ulaşımı kullanmadım bebek de olduğu için heryere arabayla ya da taksiyle gidiyorum, işe gidiş-çıkış saatlerinde biraz trafik oluyor, onun dışında şile otoyoluna çok yakınız, 15 dk da karşıya geçebiliyoruz. bostancı-üsküdar-kadıköy-mecidiyeköy-cevizlibağ gibi merkezi yerlere otobüs var ve çok sık geçiyor, minibüs de çok, bir de inşaatı devam eden metro hattı var, sanırım 2014 de hizmete açılacak.
dediğim gibi bizim site mesela çok lüks değil, ama binalar yeni, geniş, ferah, küçük bir çocuk parkı, havuzu var, otoparkları yeterli, ama bir karşımızdaki sinpaş central life gibi yeşil alanımız yok :)

bende öle anlattığınız gibi biyer ariyorum ama tam olarak istedigim gibi sanirim kurtköyde var...

bu arada bnmde bebegim var onun yüzünden bende genede taziyle gidiyorum...

bende öle anlattığınız gibi biyer ariyorum ama tam olarak istedigim gibi sanirim kurtköyde var...

bu arada bnmde bebegim var onun yüzünden bende genede taziyle gidiyorum...

sahibinden e girip ümraniye necip fazıl mahallesindeki satılıkları aratın, bir göz atın, uygun bir zamanınızda da gezin hem kurtköyü hem bu civarları. mesela ben kiracıyım ama ev alacak olsam sancaktepe-çekmeköy civarına bakarım oralarda da çok uygun fiyata çok güzel siteler var. umarım gönlünüze göre bir yer bulursunuz. şimdiden hayırlı olsun.

sahibinden e girip ümraniye necip fazıl mahallesindeki satılıkları aratın, bir göz atın, uygun bir zamanınızda da gezin hem kurtköyü hem bu civarları. mesela ben kiracıyım ama ev alacak olsam sancaktepe-çekmeköy civarına bakarım oralarda da çok uygun fiyata çok güzel siteler var. umarım gönlünüze göre bir yer bulursunuz. şimdiden hayırlı olsun.

evet hala arıyorum heryere bakıyorum ama en uygun kurtköy gelıor bana cünkü genis daireler oluyor genelde.. oralarda kücük :((

Back
X