• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

site yönetimine

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.064
598
38
yüksek ihtimal siteden komple ayrılıcam büyük bir söz söyledim çünkü...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/şoktayim.750606/page-19
naçizane tavsiyem küfür lugatına giren kelimelere kota koyarsanız bazı sitelerdeki gibi topiklere yazıldığı taktirde bu sözcükler çıkmaz ve saygısızlık sadece fikirde kalır..bu sebeple ipini koparan edep ahlak dersleri almış ya da almamış olan herkes buraya ayarsız ağzından çıkan kelimeler sarfetmemiş olurlar..beni çıldırtan başkalarınıda tahrik etmekten çekinmeyen sahte üyelere pirim vermemiş olursunuz..SAYGILARIMLA

ya hu sen niye ona uyup fevri davranıyorsun? yani değse tamam diyeceğim ama yok yani değmez.
bu hayatta hiçkimse anneme ve babama hakaret edemez ha banada edemez ben bu sitede banlandığım zaman dahi kimseye hakaret etmedim..gerçekleri hakaretten sayıyorsak orası ayrı..cahil cühela herkesin durduğu yerde işim olmaz zaten.çok şükür yerimi yurdumu bilirim..kocası tokatı atarken ondan rezili yoktu..şimdi barışmış kuğu yavrusu olmuş elindeki adam..sadece bu şahsiyetsiz kılıksız kadına değil bunun gibi burayı savaş alanına çevirmeye çalışan çok densiz var..önemli vaktimi bu insansılara harcayamam..site yönetiminin tavrı belirleyecek bu durumu..Adalet var mı yok mu bugün görecez.

şimdilik çıkıyorum ben yokken meydanı boş bulacak kişilere duyuruyorum cevap veremedi kaçtı demeyin site beni atmadıkça durucam..site sizi üyelikten atana kadar da durmayacam.

bu hayatta hiçkimse anneme ve babama hakaret edemez ha banada edemez ben bu sitede banlandığım zaman dahi kimseye hakaret etmedim..gerçekleri hakaretten sayıyorsak orası ayrı..cahil cühela herkesin durduğu yerde işim olmaz zaten.çok şükür yerimi yurdumu bilirim..kocası tokatı atarken ondan rezili yoktu..şimdi barışmış kuğu yavrusu olmuş elindeki adam..sadece bu şahsiyetsiz kılıksız kadına değil bunun gibi burayı savaş alanına çevirmeye çalışan çok densiz var..önemli vaktimi bu insansılara harcayamam..site yönetiminin tavrı belirleyecek bu durumu..Adalet var mı yok mu bugün görecez.
Ayrica yine hakaret eden sizsiniz. Oldu canim siz saydirin millet sussun

Siz benim oglumun ana babasina akilsiz derken iyi ben sizinkine soylerken kotu degil mi? Bu ne yaman celiski
senin yaman çelişkine başlarım şimdi terbiyesiz..sen bana laf edeceksin anama babama değil daha fazla dolanma ayağımın altında..

senin yaman çelişkine başlarım şimdi terbiyesiz..sen bana laf edeceksin anama babama değil daha fazla dolanma ayağımın altında..
Sizde benim oglumun anasina babasina laf ettiniz. Herkesin anasi babasi tatli tek sizinki degil terbiyesizde sizsiniz. Seviyenize dusemicem byy

naçizane tavsiyem küfür lugatına giren kelimelere kota koyarsanız bazı sitelerdeki gibi topiklere yazıldığı taktirde bu sözcükler çıkmaz ve saygısızlık sadece fikirde kalır..bu sebeple ipini koparan edep ahlak dersleri almış ya da almamış olan herkes buraya ayarsız ağzından çıkan kelimeler sarfetmemiş olurlar..beni çıldırtan başkalarınıda tahrik etmekten çekinmeyen sahte üyelere pirim vermemiş olursunuz..SAYGILARIMLA
Maalesef byull87 bu tip olaylar oluyor arkadaşım özelikle son aylar da git gide çoğaldılar.
Sen bir yorum yazıyorsun konu sahibesinin işine gelmiyor ve terbiye sınırlarını aşabiliyor,yazdıkları hakaretle "ayy ne güzel cevabı yapıştırdım" diye kendi kendilerine sevinip duruyorlar,boşver.
Kalite kalite kalite asla ödün vermeyeceğiz terbiyemizden.
Şimdi sırf terbiyeden bi haber bazı kişiler için üyeliğinin iptalini istemen mantıklı mı? Hayır..
Çok çabuk sinirlenir oldun son zamanlarda,haklısın ama sırf bu yüzden siteden ayrılmak istemen yanlış.
Görmezden gelmek en iyisi.

Sizde benim oglumun anasina babasina laf ettiniz. Herkesin anasi babasi tatli tek sizinki degil terbiyesizde sizsiniz. Seviyenize dusemicem byy

Akıl yok demek terbiyesizlik degildir, birine laf etmek değildir. İnsanlar akılsızlık yapabilir, siz buraya yazıp cevap bekliyorsanız herkesin dusuncesi farklı ve o yonde cevap verir. Herseye hazır olucaksınız. Hanımefendi size akıl yok lafını o anda yasadıgınız olay icin kullanmıs, ama siz seni yetistiren ana baba bilmem ne boyle terbiyesiz evlat diyerek savaş alanını kendiniz yarattınız.

Ayrıca kocanızla barışmadan önce adamı kotulerken beni dovdu diye sızlanırken hersey normaldi, barısınca neden yorum yapanlar kötü oldu ? Ayrıca, eşiniz hatalı kabul, arabada ozellikle çocuk varken dikkatsiz davranmaması lazım, sizinde fobiniz varmıs, ama bir yabancının yanında, kim olursa olsun, bir erkeğe eşek vs denilmez, erkeklik gururu diye birşey var, erkekler kendilerini gostermeyi severler, adam soforlugune guvendigini gostermek istemis heralde, ama siz erkeklik gururuna dokunmuşsunuz başkasının yanında, tabiki dövmesi gerekmiyor, o onun saygısızlığı, hele ki çocugun ve başkasının yanında, sizin boyle saygısız bir eşiniz varken, size yorum yapan insanlara nasıl terbiyesiz dersiniz anlamıyorum, dayağı yiyip yiyip barışınca kocamdan iyisi yok modunda gezinmeyin lütfen.

ben o konudaki bayanı haklı görmüyorum ama siz ona akıl yok demişsiniz.
hem kendisine hem eşine.siz başlatmışsnız.
sonra oda aynısını anne ve babanıza demiş.
ayrıca söylediğiniz o kelimeyi tam yazamıyorum ŞERE... ne demek ya?
böyle küfür mü olur Allah aşkına.kim size bu hakkı veriyor?

Sesli guldum valla tsk ederim

Ayrıca ilk konunuzda avukat varsa yardımcı olsun demişsiniz, yukarda yazdıklarımı bir avukat olarak yazdım, karşıma gelseniz inanın sizin davanıza bakmazdım, neden derseniz bu tip fevri hareket edilmis konularda kac tane avukatın başı yandı, bi anda dava açıp vazgeciyorsunuz sonra işin suçlusu avukat oluyor, kararlı degilseniz lutfen hicbir avukata gitmeyin.

her iki tarafıda tanımam etmem ama byull87 siz konu sahibine sizde de eşinizdede akıl yok diyerek olayı siz başlatmışsınız,karşı tarafta sizinde anne babanızda akıl yok diyerek cevap vermiş.

siz o zaman anne babama değil bana deseydi diyorsunuz ama farkeden birşey yok sonuçta ilk hakaret eden siz olmuşsunuz ve en son birde ŞE....SİZ demişsiniz,kesinlikle haklı değilsiniz.

konu sahibi eleştiriye açık olur olmaz,yaptıkları doğru yada yanlış bu ayrı konu,konumuz bu değil

Ya ben o konuda sadece boşanmaya gerek yok dedim öbür bayanlar benimle tartıştı banlanan ben oldum mesajlarima bakın anlarsınız o yüzden girmiyorum bile artık o konuya

Back
X