• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

site yönetimine

Sen gel konu aç kocanı aşağıla ve boşayacağım de sonra gelen yorumda 180 derece dön. Ee madem barışacaksın yani madem iraden o kadar zayıf konunun sonuna neden boşanacağım falan yazıyorsun? Her şeyi geçtim kimse kusura bakmasın benim anneme babama da öyle kimse laf edemez. Her şeyin sınırı var herkes duracağı yeri bilecek.

Bazen kendime kızdığım zamanlar da "ahh akılsız kafam" dediğim olur,kendi kendime hakaret mi ediyor oluyorum o zaman? Tabi ki hayır..
Arkadaşımla dertleşirken bazen"aklın yok mu senin?" derim,arkadaşıma hakaret mi ediyorum,hayır.

kızlar ben her türlü eleştiriye açığım bu arada konu sahibine akıl yok derken fazla bilinçli ve akıllı bir cümle kurmuşum akıl yok eleştirisi konu sahibi ve kocasının tavrına..fakat karşılığında yorumu yapan ben yorum yaptığım konu sahibi..konu sahibinin ithamı anama babama ..az adil olun Allahınızı severseniz..

Valla bundan sonra evli çiftlerin bir hışımla açtıkları konulara yorum yazmayacağım..
Konunun başına bakıyorum "Allah kahresin onuuu!!ben bunu hak etmedim!çok kötü vurdu!soğuttu kendindennn!!boşanıcammm!!"
Konunun sonuna bakıyorum "siz ne hakla kocama öyle dersiniz ha!çok iyidir benim kocam taamm mıı,beni de çok seviyor hıhh!kıskançlarr!"
Ee gelde konuya yorum yap.

Valla bundan sonra evli çiftlerin bir hışımla açtıkları konulara yorum yazmayacağım..
Konunun başına bakıyorum "Allah kahresin onuuu!!ben bunu hak etmedim!çok kötü vurdu!soğuttu kendindennn!!boşanıcammm!!"
Konunun sonuna bakıyorum "siz ne hakla kocama öyle dersiniz ha!çok iyidir benim kocam taamm mıı,beni de çok seviyor hıhh!kıskançlarr!"
tövbe karı koca konularına şayet durursam burada yorum yaparsam namerdim en adi şerefsizim tek harf yazarsam okur geçerim

Direk "uff snne be slk.s" tavrına bağlıyorlar ya..

yorum yaparsın ama adabıyla.
kimi konularda yorumcular bayağı bir abartıp kocaya
aptal,salak vs aklına ne geldiyse döşüyor.
herkes duracağı yeri iyi bilirse sorun yok bence.

yorum yaparsın ama adabıyla.
kimi konularda yorumcular bayağı bir abartıp kocaya
aptal,salak vs aklına ne geldiyse döşüyor.
herkes duracağı yeri iyi bilirse sorun yok bence.
ee bu fırsatı eşine küfür lügatında kelime bırakmayacak kadar saydıran konu sahipleri yaratmıyor mu peki...durup dururken dediğin şeyleri yazanlar var haklısın ama konu sahibinin yarattığı ortama uyum sağlayarak samimiyetle yorum yazanlar ne olacak..o zaman kurallara yazılmalı konu sahibi müsaade etsin etmesin kötü söz çıkmayacak o klavyeden diye..birde dediğim kota konsa bu siteye sorun kalmayacak..

bazı konu sahiplerini hiç anlamıyorum.bazen olur olmadık şeylerle kocalarını suçlayıcı konular açıyorlar ve kocalarına bir ton laf saydırıyorlar.sonra o kocalarının koynuna nasıl giriyorlar çok merak ediyorum.benim kocama onca laf edilse ben soğurum o nedenle kimseye kocama laf söyleme hakkı tanımam.kendi ailesine bile:KK14:

Iyi de hakaretin adili olmaz bir insan bir insana hakaret ederse diğeri de ona eder . Anne babasına da eder çocuğuna da eder. Gelecek tepkiyi kaldırmayi göze almayan kimse hakaret etmesin.
göreceli kavram gelecek tepkiyi kaldıramayan konuda açmasın o zaman..yani bu sözün mantığı buymuş gibi geliyor bana..burda konu yazanlar birbirleriyle muhattap olmayan insanlar değil..konu içeriğinde yazılı kişiler dahil..orda konuşulan kişi eş zaten kişilik haklarına saldırılan bir yorum yok sonuçta..gerçi sadece benim durumuma özel bir şeyden bahsetmiyorum.

göreceli kavram gelecek tepkiyi kaldıramayan konuda açmasın o zaman..yani bu sözün mantığı buymuş gibi geliyor bana..burda konu yazanlar birbirleriyle muhattap olmayan insanlar değil..konu içeriğinde yazılı kişiler dahil..orda konuşulan kişi eş zaten kişilik haklarına saldırılan bir yorum yok sonuçta..gerçi sadece benim durumuma özel bir şeyden bahsetmiyorum.
konuyu okudum sizin mesajınızı görünce ne hakla bu kadar ağır konuşabilir dedim sonra da konu sahibinin cevabı gelmiş. Malumun ilanı yani. Bu kuraldır hakaret edersen hakaret isitirsin. Ben bu olayda 2 tarafı da haksız görüyorum hatta ilk siz baslattiniz diye siz daha haksizsiniz

konuyu okudum sizin mesajınızı görünce ne hakla bu kadar ağır konuşabilir dedim sonra da konu sahibinin cevabı gelmiş. Malumun ilanı yani. Bu kuraldır hakaret edersen hakaret isitirsin. Ben bu olayda 2 tarafı da haksız görüyorum hatta ilk siz baslattiniz diye siz daha haksizsiniz
cümleyi komple ele almayıp sadece akıl yok zira kısmından ele aldığınızdan ötürü saygı duyarım..dayak yiyen bir kadın için eşine ,laftan anlamayan eşi tahrik eden bir kadına arabada bir bebek ve emanet bir kadın varken küfür eden bir karı kocaya akıl yok dediğim için kahrolayım ben en iyisi..ve ben onları muhattap alırken benim anne babama hakaret eden konu sahibine kızdığım için yatacak yerim olmasın benim.

İnsanlar en en kotu muameleyi görup sonra gelip buraya konu acip hala "ne yapmam gerek" vs diye zirvaliyorsa bizim bir yorum yapmamiza gerek yok zaten..

Cunku Mantigi yerinde olsa sormasina gerek dahi olmaz . ve mantigi olmayan kişilerin "yapma" dememizi anlamamasi çok normal..

yüksek ihtimal siteden komple ayrılıcam büyük bir söz söyledim çünkü...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/şoktayim.750606/page-19
naçizane tavsiyem küfür lugatına giren kelimelere kota koyarsanız bazı sitelerdeki gibi topiklere yazıldığı taktirde bu sözcükler çıkmaz ve saygısızlık sadece fikirde kalır..bu sebeple ipini koparan edep ahlak dersleri almış ya da almamış olan herkes buraya ayarsız ağzından çıkan kelimeler sarfetmemiş olurlar..beni çıldırtan başkalarınıda tahrik etmekten çekinmeyen sahte üyelere pirim vermemiş olursunuz..SAYGILARIMLA
Evet sende onun evladına laf ettin ayrıca kimse kimsenin ailesine laf edemez yorum yaparken biraz seviyeli ve düzgün yazaaydınız oda ailene hakaret etmezdi bir olayda çocuğa dil uzatmak bir anneyi çıldırtır kimseye düşmez çocuğa acımak ben olaya dışarıdan bakan biri olarak yazıyorum seviyenizi aşmıştınız

Back
X