Sitede hayvan beslemek

One of a kind

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
402
513
53
Kızlar benim ne zamandır aklımda bir köpek sahiplenmek var...hem banada yoldaş olur hemde evin içinde bir neşe olur yanii.ama oturduğum sitede evin içinde hayvan beslemek yasaktır diye bir kural getirmiş yönetici.ve ev kendimizin.bu konu hakkında fazla bir bilgim yok bu yönetici bize karışabilirmi ya? hiç böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu??fikirlerinize önem veriyorum kızlar.bu yöneticinin bana bir yaptırım uygulayabilme hakkı varmı??

köpegi disariya cikarmadigin sürece karisamaz ev size ait. Ama köpek havlarsa, duyulur ve rahatsiz olan olursa ve köpegi günde en az 2 kere gezdirmelisin, ve siteden geciyorsun iste o zaman karisabilir

Merhaba
Kızlar benim ne zamandır aklımda bir köpek sahiplenmek var...hem banada yoldaş olur hemde evin içinde bir neşe olur yanii.ama oturduğum sitede evin içinde hayvan beslemek yasaktır diye bir kural getirmiş yönetici.ve ev kendimizin.bu konu hakkında fazla bir bilgim yok bu yönetici bize karışabilirmi ya? hiç böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu??fikirlerinize önem veriyorum kızlar.bu yöneticinin bana bir yaptırım uygulayabilme hakkı varmı??

Merhaba bende apartman dairesinde oturuyorum yaklaşık 2 sene önce yavru bir köpeği sokakta bulana kadar evde hayvan sahiplenip bakmayı düşünmüyordum. Şimdi kızım kırma Alman kurdu golden karışımı bişey oldu 1 buçuk yaşında .

Eğer hayvan sahiplenmek istiyorsanız ve ilk kez olacaksa yavru bir köpeği barınaktan sahiplenebilirsiniZ eğitimi kolay olur ve kolayca sizin yaşantınıza adapte olur diye düşünüyorum

Bizim sitede de yasak
Ama gezdiriyorduk sitede kimse bisey demiyordu...aman sanki herkes her kurala uyuyor da...

Back
X