- 8 Eylül 2025
- 133
- 97
- 13
- 34
Burada konu açan her yeni üye zorbalık yapılması çok garip geliyor açıkçası bana Kişi desin ki eşimle tartıştım hemen zorbalığa başlıyorsunuz taşlamaya başlıyorsunuz ve işin sonunda şikayet ediliyor o kişi siteden atılıyor bu başından beri hep böyle oluyor arkadaşlar insanlar sorun yaşayabilirler ve bunu dertleşmek amaçlı burada paylaşabilirler gayet normal ama hemen taşlamaya başlıyorsunuz 1 2 tane konu gördüm kadın eşinden şiddet görmüş hemen taşlamaya başlıyorsunuz gerçekten kadın kadının düşmanı o kadar korkunç ki Mesela kadının çocuğu varsa diyorsunuz ki niye çocuk yaptın vs ya çok korkunç bana çok garip geliyor üstelik bunu üç kişi yapınca beş kişi daha yapmaya başlıyor sırf kendi canınızı kurtarmak için çoğunluğun tarafında oluyorsunuz bence çok saçma yani kadın olarak kadınlara destek olmak gerekiyor köstek değil lise Çağlar’ında böyle zorbalıklar olurdu ama bu sitede çok fazla var Eski Üyeler haricinde kimse de uzun süre dayanamıyor siteye çünkü zorbalayacak yer arıyorsunuz Hiç saygı yok mesela ben tanımadığım birine sen diye hitap etmem siz diye hitap ederim ama o o üyeleri sen diye konuşuyorsunuz saygısızca davranıyorsunuz sırf pro üye olduğunuz için de o kişileri bezdiriyorsunuz 1 2 tane konu açtım ne kocamın namusu kaldı ne benim namusum kaldı yani ufak tefek hayatın içinden problemlerle ilgili konular açtım ki hakim mantıklı insanlar yazar bir şeyler diye kocama küfür etmeyen mi dersiniz neler neler yazıldı o kadar korkunçsunuz ki 1000 pişman oldum gerçekten nasıl bir piskoloji bu sitenin modası galiba yani bu sitede moda galiba bu durum çünkü ben normalde asla böyle davranmam Bildiğiniz hakaret ediyorsunuz eşime ve bana sanki hepinizin hayatı dörtdörtlük ve hiçbiriniz akrabalarınızla arkadaşlarınızla hiç sorun yaşamıyorsunuz Resmen pusuda bekleyip bu tarz konular açan insanlara saldırmayı bekliyorsunuz… Ben aylar önce bu siteye üye olduğumda Bir kadının açtığı konuyu okudum çocuğu varmış eşinden şiddet görüyor mus ve boşanlamıyormuş kadına edilmedik hakaret bırakılmamış ne eşimin namusu kaldı ne benim namusum kaldı üstelik asla çocuk yapmamamız gerektiği konusunda fikirler verildi Önceki evlat edinme konumdan atıf yapılarak bunlar çok kırıcı değil mi arkadaşlar yani siz inançlı insanlar değil misiniz bunlar çok anormal bilmiyorum Çete halinde böyle davrandığınızı düşünüyorum açıkçası çünkü biri birine kaos yaparken o kişiyi başka biri haklı bulsa bu sefer ona saldırmaya başlıyorsunuz Hadi bana ne benim umrumda değilde gerçekten buna çok üzülen insanlar olabilir insanları bu şekilde intihara bile sürükleyebilirsiniz resmen zorbalık yapıyorsunuz koskoca kadınlar
Son düzenleme: