Sitede ki sorun?

Bibibella

Vefasızın yası tutulmaz ♈🖤
Pro Üye
Emoji Skoru
224.774
Puanlar
1.223
Sitede uzun süredir devam eden sorun ne zaman çözülecek acaba? Birşey yaziyorsun gönderince yüklenmediği için yazdıklarında siliniyor bide sürekli uzun süre bekletip sonunda şu ekrana düşüyor bazen telefonu yere vurasım geliyor ama sonra fakir olduğum aklıma gelince vazgeciyorum 😏

Eklentiler

• Screenshot_20260802_002832_Samsung Browser.webp
    Screenshot_20260802_002832_Samsung Browser.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 64
Kaç defa wifi hatası olduğunu düşünüp kendi ağıma bağlandım. Çok yavaş. Düşünerek yazdığım yorumu gönderdiğimde gitmiyor hızlı olmak lazım site içinde gerçekten ne zaman düzelecek. Keyifle vakit geçiremiyorum ya

4 aydır bu ekran görüntüsüyle karsılastıgım icin artık siteye eskisi kadar girmiyorum ve istegim kalmadı. Tarayıcı, cerez ve internet ayarlarıyla alakalı hicbir sorun olmamakla beraber bu aksaklıgın giderilmesini rica ediyorum. Bazen de yazdıklarım siliniyor.
@Curly @Mune

Eklentiler

• IMG_0779.webp
    IMG_0779.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 50
Bu ekran çıkmıyor bende ama yazdıklarım bazen gitmiyor kopyalayıp sayfayı yenileyip tekrar gönderiyorum. Benim de asıl sorunum sitede gezerken bir anda çok yüksek sesle A101 reklamı çıkıyor. Ve hiçbir yerde görünmüyor kapatamıyorum sesini kısamıyorum bangır bangır bağırıyor reklam ses var görüntü yok 🤦🏻‍♀️

Bu ekran çıkmıyor bende ama yazdıklarım bazen gitmiyor kopyalayıp sayfayı yenileyip tekrar gönderiyorum. Benim de asıl sorunum sitede gezerken bir anda çok yüksek sesle A101 reklamı çıkıyor. Ve hiçbir yerde görünmüyor kapatamıyorum sesini kısamıyorum bangır bangır bağırıyor reklam ses var görüntü yok 🤦🏻‍♀️
A101 reklamı gerçekten insanı rezil ediyor, kaç kere başıma geldi🥲

Artı olarak yoruma emoji bırakacağım beğen tuşuna basıyorum dakikalarca yüklenmiyor.

A101 reklamı gerçekten insanı rezil ediyor, kaç kere başıma geldi🥲

Artı olarak yoruma emoji bırakacağım beğen tuşuna basıyorum dakikalarca yüklenmiyor.
Ya tam bebeğimi uyutuyorum telefonda ninni açık sitede dolanıyorum uyuturken, bir anda A101 reklamı patlıyor benimki gözleri açıyor 😂 ben bile sıçrıyorum 🤦🏻‍♀️
Evet o da oluyor yavaşlıyor bir anda bazen.

bu bölümde konu açabilmek için pro üyelik gerekiyormuş demek, vay be. evet buna takıldım

çareniz brave browser hanımlar. ama o zaman siteye reklam geliri sağlamıyorsunuz çünkü tüm reklamları kapatıyor
Fakirler buraya yazabiliyor muydu ya neyse hadi hadi sende yazabilirsin 🤣

Ya bir tek sen yasamiyorsun diye yaşamiyor muyuz kız biz bunlari 😁 o kadar kisiye karşi sen tek 😁
bilgisayardan girdiğimde ben de deli olmuştum, sürekli bu ekranı vermişti. sorun yaşadığınızdan şüphem yok yanlış anlaşılmasın. fakir halimle çözüm bulmaya çalıştım ama ben kimim ki :(

android kullanıyorsunuz dimi, iphone değil?
Telefonla alakalı bir durum oldugunu sanmıyorum reklam engelleme zaten yıllardır var bende internetim hızlı diger sekmeler tıkır tıkır isliyo. Telefonun modeli, isletim sistemi dicem 17 pro max bendeki. Yani nerde sıkıntı olabilir?

Back
X