- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 971
- 43
- 41
- Konu Sahibi pembe_pirenses
-
yaa işte bu çok kötü değil mi?Şuanda bulunduğumuz bölge diz boyu kar... hemen hemen tüm sokak aşağı yukarı kim kimdir bilir... arabayla dışarı çıkarken 5 kişinin kapısını çaldım istediğiniz var mı diye. yani modern komşu süper birşey dedikodudan uzak ama bir misafir öncesi iki sandalye ödünç almak, ay biraz bulgurun var mı demek, çok bunaldım sana bir kahveye gelebilir miyim deyip akıl almak dünyadaki en büyük lüks yani ...Ben sitede oturuyorum ve yan komsumu tanimiyorum düşünün artik..
Ama annemlere gidince otobusten indigim andan annemlere gidene kadar onlarca insanla konusup selamlasiyoruz. Bu cok guzel bir sey..
hoş olmayan insanların hayalet gibi yaşamaları, yemek v.s. yapmamaları mı yoksa birbirlerinden birşeyler istemeleri mi? kendi adıma üst kattaki komşumla sene de 2-3 kere birbirimize gider geliriz. bir şeye ihtiyacı olursa da ev onundur. çok da cici evinin kadını bir iş insanı her yere yetişir... herşeyim tertemiz gelir. cıvıtmayız da... üfff bilemedim... hangisi daha iyi bir yatırım acaba?Benim oturdugim site havuzlu degil. Tabiki merhabalasiyorum ama bu kadar.
Herkesin bir isi var. Bir de benim yasadigim yerde kimse evde yemek yemiyor ki bulgur patates istesin,ya da evde herhangi bir organizasyon yapmiyorlar ki sandalyeye ihtiyaclari olsun.. Ve bu gerçekten hic hos degil.. Ha sakinlik arayanlar icin birebir ama mahalle ortami daha sicak gelir her zaman bana..
Bir katta 4 daire var ama hayalet bina gibi. Kimse kimseyi gormuyor. Bazen hic komsum yok gibi dusunuyorum.
hoş olmayan insanların hayalet gibi yaşamaları, yemek v.s. yapmamaları mı yoksa birbirlerinden birşeyler istemeleri mi? kendi adıma üst kattaki komşumla sene de 2-3 kere birbirimize gider geliriz. bir şeye ihtiyacı olursa da ev onundur. çok da cici evinin kadını bir iş insanı her yere yetişir... herşeyim tertemiz gelir. cıvıtmayız da... üfff bilemedim... hangisi daha iyi bir yatırım acaba?
aynen aynen ama ara sıra aman yetiş diyeceğin ağzı sıkı böyle bir abla kardeş gibi biri iyidir. bakmayın insanın alacası içinde zaten yakınlaştıkça cılkı çıkıyor işin...biz sitedeyiz kimse kimseyi tanımıyor 48 daire var. ben kendi katımdakilerle sadece merhaba, nasılsınız vs. diye konuşuyorum. gidip gelme yok yani. zaten herkes çalışıyor öyle bi komşuluk kuracak vakitte yok.
ben çok böyle sıkı fıkı olmayı sevmiyorum açıkçası benim işime geliyor. çünkü değişik yaşta insanlarla anlaşmak problem. hııı 1 -2 tane arada çay içebileceğim yaşıtım olsa iyi olurdu. ama fazla değil. toplu kadın oturmlarını günleri sevmem yakın arkadaşım değilse. çünkü kadınların bazıları gerçekten tuhaflar. kıskançlık, dedikodu işin içine girmese olmuyor. o yüzden biraz mesafe, resmiyet olması iyi. öyle her dk. kapı çalan komşu falan ben hiç gelemem açıkçası :)
ama dediğim gibi 1-2 tane yaşıt olsa güzel olurdu :)
aynen öyle ne bileyim ya her kadına açıkçası güvenilmiyor. arkadaş çevresi yetiyor insana tabi ne kadar dışarıda olduğunuza bağlı zaten dışarıdaysanız eve gelince yalnız güzel vakit geçireyim diyorsunuz. haftasonu eşimle dışarı çıkayım diyorsunuz. ama evde olunca ki şimdi bebiş olacak bizim eve tıkılcam :) aile yok, arkadaşlar var ama aynı semt değil. zaten her kes çalışıyor. mesela kahve çay için apartmanda bir arkadaşım olsun isterdim. arada konuşurduk. ama bizde yok malesef :) belki bebişi gezmeye çıkarınca birileriyle taşınırım ama bizim buralar çok resmi :)aynen aynen ama ara sıra aman yetiş diyeceğin ağzı sıkı böyle bir abla kardeş gibi biri iyidir. bakmayın insanın alacası içinde zaten yakınlaştıkça cılkı çıkıyor işin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?