• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitede özgürlük yok !

evet olabilir
ama neden kendimi kısıtlamak zorundayım
"bana göre saçma" demek hakaret değildir
saçma dediğin zaman ,sen saçma bir şeye inanıyorsun demek gibi oluyor ama..ben ataist arkadaşımla reelde hiç bu konularda konuşmam örneğin..

just,şurda bir yahudi çıkıp türkleri sevmiyorm dese,ben dahil buna tepkisiz kalammayız. bu bana göre hoş değil. ırk ayrımıdır hatta. ve bunun şahsi hakaretten pek farkıda yok bana göre.

hoşuma gitmez elbette
ama türkler barbardır, türkler pistir demediği sürece de sallamam kendisini
sevmezse sevmesin, banane

Bence burada ateistin allah bana göre yoktur demesi müslüman birinin,allah bana göre vardır demesiyle aynı şeydir.Yani o üyenin (mervecik sanırim) görüşüne göre sözde allahsa,böyle kullanabilmeli ve insanlar bundan rahatsız olmamayı öğrenmek zorunda,herkes herkesim istedigi gibi konusamaz ki.Pek fazla giremesem de rahatsız olduğuk bir başka sey e neredeyse her şeyin ayetlere,kurana çekilmesi ve üyelerin gruplaşmaları.Bana gercekten ilginç geldi.

Allah yoktur demek başka Allah vardır diyenlerin inancıyla ve kitabıyla dalga geçmek başka. Bana da bu saygısızlığın bu kadar yumuşatılmaya çalışılması ilginç geliyor.

yav ne hassaslıkmış
her şeye hassas bu insanlar da.
bir biz değiliz hassas
hassaslığa devam bakalım
her şeyden kaçalım, hassasız diye.
hassaslığımız izin vermesin
hassasssashashasahsas
just,
gerçekten anlamak için soruyorum, insanların inandıklarına bu her ne olursa olsun, biraz ama biraz olsun karşındaki insana saygı duymak adına inancını yermemek zor birşey midir?
Ki bak peygamberin miracı dediğin konuyu buldum, sende orda peygamberin miraca çıkışı yüzünden ceza almamışsın, Nihat Hatipoğlu'na sarf ettiğin sözler için ceza almışsın, bak ne yazmışım konuyu kaparken:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...u-ateistlerin-babasi-seytandir.737751/page-40

Ben buna katılmıyorum,yorum yapma hakkımız varsa bunu kullanabilmeliyiz.tek yönden görüş isteniyorsa neden konu açılıyor ki? Ya da zaten inanmayan bir kişinin bir lafı neden rrncide etsin? Beni rencide etmezdi,ben inanıyorum kardeşim sanane der geçerdim.
insanlar birbirlerine sürekli saçmalıyorsun demek yerine mevzuyu açmasa nasıl olur?zaten dediğinizi yapıyor dünya genel olarak:)

Ben buna katılmıyorum,yorum yapma hakkımız varsa bunu kullanabilmeliyiz.tek yönden görüş isteniyorsa neden konu açılıyor ki? Ya da zaten inanmayan bir kişinin bir lafı neden rrncide etsin? Beni rencide etmezdi,ben inanıyorum kardeşim sanane der geçerdim.

saçma dediğin zaman ,sen saçma bir şeye inanıyorsun demek gibi oluyor ama..ben ataist arkadaşımla reelde hiç bu konularda konuşmam örneğin..

aynen madem inancından bu kadar emin benim şüphe etmem niçin seni rahatsız etsin?

Birkaç şey yazacağım ama ipte yürümek gibi olacak.:KK17:
Hiçbir şey değişmiyor,hiçbir şey düzelmiyor.
Hıristiyan da var,deist de var,agnostik de var sitede de,hayatta da...Ben burada kimsenin inancına dil uzatmamışım,bir Hıristiyan arkadaş gelmiş ''Bıktım her kanalda Ramazan programı görmekten,durmak yok yaşam alanı bırakmamaya devam...'' diye...İzleme.Elinde kumanda var,bas geç.
Ben bu arkadaşa tepki verince üyeler yükleniyor.''Vay efendim,İslam hoşgörü dinidir.''
Eyvallah,öyle,itirazım yok da...Yumuşak başlılığı uysal koyunlukla karıştırmamak lazım.
Ben ''Ateizm boşluktur yeeaaa''yazsam tepki alırım değil mi ?
Ama benim inancıma laf söylenince adı özgürlük oluyor.
İnanmak da tercih inanmamak da...
Ben kimseye karışmıyorum,herkesin aklı,fikri,vicdanı var.
İnanmayanlar var tamam da inananların kutsallarını ''saçma,aptalca,sorgulasana''diye dayatma neden ?
Yorumların dozu epeydir kaçmaya başladı.
Bakalım sonu ne olacak ?

miraç olayı,ben hatırlıyorum konuyu,sen saçma buluyorsan saçma buluyorum demesende olur..

E simdi celismedik mi kendimizle?
Neden diyemesin ki aklına mantıgına uymayan bir seyi..

Bu arada "ateist" diye yaz su kelimeyi cryptic gozunu seveyim, kactır gozume takılıyor demeden edemedim:)))

80bin beşyüz kez de desem siz hakaret algılayacaksınız
Tamam islam süperdir kabul ettim:)
Herkese iyi akşamlar daha tartışmayacağım, anlayan anlar

Evet aynen öyle islam mükemmel bir dindir.İnsanların onu yaşayış şeklinden ve işine geldiği gibi yorumlamasından ötürü yanlış algılamalara sebep olsa da islam süperdir (sizin deyişinizle)...Peygamberi de (S.A.V) Karikatürize edilemeyecek kadar kutsaldır.

just,
gerçekten anlamak için soruyorum, insanların inandıklarına bu her ne olursa olsun, biraz ama biraz olsun karşındaki insana saygı duymak adına inancını yermemek zor birşey midir?
Ki bak peygamberin miracı dediğin konuyu buldum, sende orda peygamberin miraca çıkışı yüzünden ceza almamışsın, Nihat Hatipoğlu'na sarf ettiğin sözler için ceza almışsın, bak ne yazmışım konuyu kaparken:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...u-ateistlerin-babasi-seytandir.737751/page-40

sondaki yazı için gerçekten teşekkür ederim
ben yılın üyesine yazarken bile belirttim tarafsızlığını senin
ama nedense diğer mesajlar kiblenmiyor, belki de o yüzden görmüyorsundur bilemiyorum
genel olarak bu hassaslıktan rahatsızım ben de artık allah vardan rahatsız olucam bakalım nasıl olacak

Allah yoktur demek başka Allah vardır diyenlerin inancıyla ve kitabıyla dalga geçmek başka. Bana da bu saygısızlığın bu kadar yumuşatılmaya çalışılması ilginç geliyor.
dinin siyasete alet edilmesi,bir kısım Müslümanlara olan kızgınlığı o dinin peygamberine maal etmek,çıplak çizmek üzerine adını yazmak,hakaretten başka nedir?sanat diyende oldu o ayrı:KK64:

Sitede özgürlük yok:).Bence var.Ben mayısda 11 sene olacak sitede özgürce dolaşıyorum.Ama internette siyaset,kavga vs benim tarzım değil.Belkide ondan özgürce dolaşıyorumdur:)
Şimdi kalkıp falanca filanca seni sevmedim desem beni atmazlar.Sonuçda en lerde bile en ısınamadığınız üye kategorisi var değilmi:).Oy verenleride atmıyorlar.Ama falanca filanca üyeye küfredersem atılırım galiba(Bi deneyimmi:63:)

Yani bakın sitenin at koşturucusu olarak deneyemiyorsam demekki ben dahil hiç kimsenin ayrıcalığı yokdur.Bu edi de olsa büdüde olsa böledir

Just,
yok annem konu o da değil, sevmeyebilirsin ama sevmediğini dile getirme şeklininde bir adabı olur mevzu.
Burda hiç gördünüz mü atıyorum "ben muneyi sevmiyorum diyene bir işlem yapıldığını ama sen kalkarda sevmezliğini aşağılayarak, saygısızca anlatırsan dur diyoruz değil mi?

Just Mune Mune nin dediği gibi söyleyiş tarzı ve üslup önemli olmalı

Sen katır dersen inananlar da tepki koyar.sana mantıksız geliyor diye farklı şekle sokmamak gerekir
Yani bakın anlatmaya çalıştığım buydu mesajlarımdaYoksa küfür etmeyeceğimi Kazen de Mune de biliyor

Müslüman olmama ragmen haram helal günah sevap Allah vb kelımeleri cok sık kullanan kişilerin yorumları bana itici geliyo hoşlanmıyorum:KK12:
Bazı şeyler içte kalmalı içte yaşanmalı cok sık dile getirilince bi anlamı kalmıyo:KK12:

sondaki yazı için gerçekten teşekkür ederim
ben yılın üyesine yazarken bile belirttim tarafsızlığını senin
ama nedense diğer mesajlar kiblenmiyor, belki de o yüzden görmüyorsundur bilemiyorum
genel olarak bu hassaslıktan rahatsızım ben de artık allah vardan rahatsız olucam bakalım nasıl olacak
bence şu an iletişemiyoruz:)

Bu arada "ateist" diye yaz su kelimeyi cryptic gozunu seveyim, kactır gozume takılıyor demeden edemedim:)))
ok canım..zaten justun dediğini yapıyoruz sürekli sitede genel olarak iletişimsizlik söz konusu..:)

Boyle düşünüyorsun çünkü senin için çok önemli bir değer din.Benim de başka değerlerim var.Belki din kavramı kadar genel değil ama bununla dalga geçersen ben rencide olurum.Ama bu banlanmamı vs ya da sosyal hayatta ceza almamı gerektirmemeli bence,ifade özgürlügü çünkü. (Hakaret olmadığı sürece)

ateizm hakkında herhangi bir yazımı gördünmü?

Back
X