• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitede özgürlük yok !

Boyle düşünüyorsun çünkü senin için çok önemli bir değer din.Benim de başka değerlerim var.Belki din kavramı kadar genel değil ama bununla dalga geçersen ben rencide olurum.Ama bu banlanmamı vs ya da sosyal hayatta ceza almamı gerektirmemeli bence,ifade özgürlügü çünkü. (Hakaret olmadığı sürece)
alaycılık?

dinin siyasete alet edilmesi,bir kısım Müslümanlara olan kızgınlığı o dinin peygamberine maal etmek,çıplak çizmek üzerine adını yazmak,hakaretten başka nedir?sanat diyende oldu o ayrı:KK64:

Hem bu kadar uğraşacaksın, hakaret edeceksin hem de vay nerde benim özgürlüğüm diyeceksin. Hukukta bile hakaretin yaptırımı varken hala neyi savunuyorlar anlam veremiyorum.

dinin siyasete alet edilmesi,bir kısım MüSavunmasınolan kızgınlığı o dinin peygamberine maal etmek,çıplak çizmek üzerine adını yazmak,hakaretten başka nedir?sanat diyende oldu o ayrı:KK64:
Ben charlie hebdo olayını savunmuyorum ama başkasi savunabilir zaten ayrım orada başlıyor.Savunma hakki oluyor yani.

Hem bu kadar uğraşacaksın, hakaret edeceksin hem de vay nerde benim özgürlüğüm diyeceksin. Hukukta bile hakaretin yaptırımı varken hala neyi savunuyorlar anlam veremiyorum.
nu sanatı herhalde pinkpincim..

sondaki yazı için gerçekten teşekkür ederim
ben yılın üyesine yazarken bile belirttim tarafsızlığını senin
ama nedense diğer mesajlar kiblenmiyor, belki de o yüzden görmüyorsundur bilemiyorum
genel olarak bu hassaslıktan rahatsızım ben de artık allah vardan rahatsız olucam bakalım nasıl olacak
Kiblemediğiniz hiçbir yorumdan sorumlu değilim, keza Kazen'de öyle, hergün nerdeyse yüzlerce topik geziyoruz, bak o topik 40 sayfa, her sayfada 10 yorum yer alır, etti mi sana 400 yorum, el insaf, bildirim yapın, takke düşsün kel görünsün, ki hakaret olacakta banlanmayacak, peh peh peh.
Madem mevzu inanç burda hiç kimseye laf ettirtmedik, inanç deyip duruyoruz ama benim için ateizmde bir inanç biçimidir, ayrıştırıldıklarını sanmasınlar, ki beni bilen inanmakla ilgili fikirlerimi bilenler zaten cümlelerimden ne demek istediğimi anlayacaktır.

Just katir kotu bir sey degil yanlis bir şey senin mantıksız bulduğun durum peygamberimizin Burak adın da bir atla miraca yükselmesidir. Sana tepki yapan kişiler bunu demislerdir.

Sana mantıksız ve olmayacak gelen bu durumu arastirsaydin katır olmadığını zaten bilirdin .

Arastirmadigina gore neresi mantıksız geldi bilemiyorum

Sunu demeye çalışıyorum.bir olay olur kavga tartışma yada her hangi bir şeyin anlatımı olsun onu dinlersin okursun bir yorumun olur çünkü bildiğin bir şeydir artik sonra dersin ki bana bu konu saçma geldi.ne alaka çok mantıksız dersin dimi

Sen katir dediğin müddetçe hem tepki alırsın hemde sana mantıksız gelen konuyla ilgili hic bir fikrin olmadan mantıksız gelmeye devam eder gider.

Dediğim gibi inancın ne olursa olsun beni zerre kadar iilgilendirmez ama üslup

Kiblemediğiniz hiçbir yorumdan sorumlu değilim, keza Kazen'de öyle, hergün nerdeyse yüzlerce topik geziyoruz, bak o topik 40 sayfa, her sayfada 10 yorum yer alır, etti mi sana 400 yorum, el insaf, bildirim yapın, takke düşsün kel görünsün, ki hakaret olacakta banlanmayacak, peh peh peh.
Madem mevzu inanç burda hiç kimseye laf ettirtmedik, inanç deyip duruyoruz ama benim için ateizmde bir inanç biçimidir, ayrıştırıldıklarını sanmasınlar, ki beni bilen inanmakla ilgili fikirlerimi bilenler zaten cümlelerimden ne demek istediğimi anlayacaktır.

bir konuya bakııyorum eşcinsellikle ilgili mesela kaç kişi allah ıslah etsin yazmış diğerleri de ona derstek bunlar gözüne batmıyor kimsenin istedikleri tek şey kendi inançlarına saygı bu beni rahatsız ediyor işte bak bu ediyor

Just katir kotu bir sey degil yanlis bir şey senin mantıksız bulduğun durum peygamberimizin Burak adın da bir atla miraca yükselmesidir. Sana tepki yapan kişiler bunu demislerdir.

Sana mantıksız ve olmayacak gelen bu durumu arastirsaydin katır olmadığını zaten bilirdin .

Arastirmadigina gore neresi mantıksız geldi bilemiyorum

Sunu demeye çalışıyorum.bir olay olur kavga tartışma yada her hangi bir şeyin anlatımı olsun onu dinlersin okursun bir yorumun olur çünkü bildiğin bir şeydir artik sonra dersin ki bana bu konu saçma geldi.ne alaka çok mantıksız dersin dimi

Sen katir dediğin müddetçe hem tepki alırsın hemde sana mantıksız gelen konuyla ilgili hic bir fikrin olmadan mantıksız gelmeye devam eder gider.

Dediğim gibi inancın ne olursa olsun beni zerre kadar iilgilendirmez ama üslup

matmazel hassas noktalarınıza değinmek istemiyorum at olunca da çok mantıklı bulmadım o kadar diyeceğim ... :27:

Yok canım yazın olup olmadıgıyla alakalı degil..kelimeyi yanlıs yani "a" ile yazıyorsun onu demek istedim..ne takıntılıyım dimi :))
problem değil,ateist arkadaşla oturup ateizmi tartışmıyorum beni ilgilendirmiyor çünki,ha incaledim,relax olmak için ateist olan gençler var,çok ahlaklı düzgün ateistler var,kötü ahlaklıları var aynı bizler gibi,dindar olanlar gibi yani:)

problem değil,ateist arkadaşla oturup ateizmi tartışmıyorum beni ilgilendirmiyor çünki,ha incaledim,relax olmak için ateist olan gençler var,çok ahlaklı düzgün ateistler var,kötü ahlaklıları var aynı bizler gibi,dindar olanlar gibi yani:)

ay konu dışı da çok komiğime gitti dindar ateist :KK70:

[QUOTE="cryptic, post: 38898651, member: 236598normwamberimizi çıplak çizip üzerine adını yazamaz..[/QUOTE]
Bence de yazamaz,bence de suç.Ama eger fransa anayasasına göre suç degilse bu anlamda yapacak bir şey yok.Bunu aynı atatürkün nahoş karikatürlerine,veya salih memacanın çizdiği `sen de öleceksin.` karikatürüne benzetiyorum ben.benim degerlerime göre de o yanlıştı ama kimse bir şey yapmadı,kanunen de suçtu.Kısacası politika,nabza göre şerbet..

[QUOTE="cryptic, post: 38898651, member: 236598normwamberimizi çıplak çizip üzerine adını yazamaz..
Bence de yazamaz,bence de suç.Ama eger fransa anayasasına göre suç degilse bu anlamda yapacak bir şey yok.Bunu aynı atatürkün nahoş karikatürlerine,veya salih memacanın çizdiği `sen de öleceksin.` karikatürüne benzetiyorum ben.benim degerlerime göre de o yanlıştı ama kimse bir şey yapmadı,kanunen de suçtu.Kısacası politika,nabza göre şerbet..[/QUOTE]
maalesef..

Kazen bey kendi koydugunuz kurallara siz uymuyorsunuz..

POLEMIK YARATMAK YASAK!

Haklısınız ama ben Saraylım ile asla polemik yaşamıyorum zira o beni anlamıyor bende onu anlamıyorum. Onun kafasında bir kalıp var beni oraya koyuyor(muhtemelen) ama bir beni çözemediler bir de Bermuda Şeytan üçgenini...

Şu bir gerçektir, inandıklarıma burada asla söz söyletmem ama aynı saygıyı başka inançlara da gösteririm. Sizlerin(sözüm meclisten dışarı dönekler varya 2-3 tane) de aynı saygıyı göstermenizi beklerim ...

Düşünsenize doğduğunuz rahim 10.000 km batıda olsa ne olurduk ? Bu sebeple kimseyi eleştirmek haddim değil !

Müslüman olmama ragmen haram helal günah sevap Allah vb kelımeleri cok sık kullanan kişilerin yorumları bana itici geliyo hoşlanmıyorum:KK12:
Bazı şeyler içte kalmalı içte yaşanmalı cok sık dile getirilince bi anlamı kalmıyo:KK12:

Evet yaa sadece bir tek onlar musluman ..

Back
X