• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitede özgürlük yok !

Bir zamanlar burada düşünce olarak çok çok zıt olduğum biri vardı
her konuda çok güzel tartışırdik asla seviyesizlik olmazdı taa ki Çarşaflı olduğumu öğrenene kadar
aslında ben onu hala seviyorum
adı lazım değil baş harfi S :D
Valla meryem, kalp kalbe karsidir.. Ben senle didismeyi bile seviyorum. Seni dovunce delirip pesime takiliyon, ben de hic cevap yazmayinca daha da deliriyon ya gulmekten yerlere yatiyorum o zaman.. :KK70:Carsafli olman didismelerimizi arttirdi, yazdiklarinda fikir ayriligimiz cogaldigi icin ama duygularimda degisen birsey yok..

Valla meryem, kalp kalbe karsidir.. Ben senle didismeyi bile seviyorum. Seni dovunce delirip pesime takiliyon, ben de hic cevap yazmayinca daha da deliriyon ya gulmekten yerlere yatiyorum o zaman.. :KK70:Carsafli olman didismelerimizi arttirdi, yazdiklarinda fikir ayriligimiz cogaldigi icin ama duygularimda degisen birsey yok..
Durun amaç bu değildi, herkes bir anda sevgi pıtırcığı oldu:KK59:
Ayrılın:KK8:

Ben yokken beni mi cekistirdiniz yoksa...:KK53: Yok, daha hala ortalara gidemedim, son sayfalarda laf yetistirmekle mesgulum..:KK4:
Biz burda 100 km koşmuş gibi yorulduk, en azından ben perte ayrıldım, bir gecede bu kadar bilgi yüklemesi yaşlı bedenime ağır geldi, teyze kıvamına geldim, ben en iyisi kek çırpayım:KK14:

Biz burda 100 km koşmuş gibi yorulduk, en azından ben perte ayrıldım, bir gecede bu kadar bilgi yüklemesi yaşlı bedenime ağır geldi, teyze kıvamına geldim, ben en iyisi kek çırpayım:KK14:
Ben sana hayret ediyorum zaten.. senin isin zor.. Ben yapacak olsam teyzeyi gec alzheimer olurdum herhalde..o_O

ben pek anlayamadım genel mi açıldı bu uyarı yoksa bir konu sayesinde mi,
gerçi yorumlarda bir arkadaş "karikatür demiş müslümanlara yapılan konuydu kapatılan" demiş. ama göremedim de kapatılan öyle bir konu ?
aydınlatır mısınız ?

Ben sana hayret ediyorum zaten.. senin isin zor.. Ben yapacak olsam teyzeyi gec alzheimer olurdum herhalde..o_O
:KK70::KK70:
İnsanın zihni genişliyor, tıpta bunun adı nedir acaba? Hangi üye nerde ne tepki verir analizde yapıyorum, özelden yazdıklarım, yazılanlar, yaptıklarım, söylediklerim için beynimde ayrı ayrı bölmeler oluştu:KK70:
Ne kadar ömrüm kaldı hemşire, doğruyu söyle valla birşey demem:cry:

Saraylim Saraylim asla yanlış kelime kullanmaz, etik mesajlar içinde yazar. durması gereken yerde durur kendini ifade etmesi gereken yerde de ifade eder. Saygıdan asla taviz vermez...
waooowww... simdi gordum... Hani yazdiklarim hic dikkatini bile cekmiyordu? yakalandin...:KK53: Demek okuyormussun iste.. Ama guzel laflar icin tesekkurler, teyze demeni affettim bunlari okuyunca...:KK66:

:KK70::KK70:
İnsanın zihni genişliyor, tıpta bunun adı nedir acaba? Hangi üye nerde ne tepki verir analizde yapıyorum, özelden yazdıklarım, yazılanlar, yaptıklarım, söylediklerim için beynimde ayrı ayrı bölmeler oluştu:KK70:
Ne kadar ömrüm kaldı hemşire, doğruyu söyle valla birşey demem:cry:
Ayyy..:KK57: O zaman sen benim pesimden de ayrilmiyorsundur... Eyvah saraylim geldi simdi ortalik karisacak deyi.. Yav, sana birsey olmaz, bol bol beyin cimnastigi yapiyormussun iste.. Bizim halimiz nice olacak sen boyle pesimizde, ben simdi kendi derdime dustum..o_O

Ayyy..:KK57: O zaman sen benim pesimden de ayrilmiyorsundur... Eyvah saraylim geldi simdi ortalik karisacak deyi.. Yav, sana birsey olmaz, bol bol beyin cimnastigi yapiyormussun iste.. Bizim halimiz nice olacak sen boyle pesimizde, ben simdi kendi derdime dustum..o_O
Yok tövbe peşinde gezmiyorum ama hangi konulara girip yorum yapacağını tahmin ediyorum, şak o konuyu açıyorum ce-e Saraylım:KK70:
Ama bak bende hakkını yemeyeyim, rakibine karşı seviyelisin.
İkimiz arasında bile seviyeli ve düzeyli bir ilişki var, birbirimize uygun muyuz, elektrik alabilecek miyiz anlamak için bir çay içebiliriz:KK70: Ne olur bu espriyi anladım de ne olurrr:KK70:

Yok tövbe peşinde gezmiyorum ama hangi konulara girip yorum yapacağını tahmin ediyorum, şak o konuyu açıyorum ce-e Saraylım:KK70:
Ama bak bende hakkını yemeyeyim, rakibine karşı seviyelisin.
İkimiz arasında bile seviyeli ve düzeyli bir ilişki var, birbirimize uygun muyuz, elektrik alabilecek miyiz anlamak için bir çay içebiliriz:KK70: Ne olur bu espriyi anladım de ne olurrr:KK70:
:KK70::KK70:Valla iyi birsey mi yazdin, kotu birsey mi yazdin tam anlayamadim simdi elektrikten espriden filan dem vurunca ama sonunda dovmuceksen anlasiriz herhalde..:KK36:

Ben daha önceleride yayınlanan o karikatüre bakamamistim bakmamistim yüreğim kaldirmadi canım sıkılıyordu. Tepkimi koymuş elimle yapamadığımı dilimle Allah a şikayet etmiştim. O zamanlar mailime gelen bir mesaja bakarken bu nedir diye sayfa sonunda kocaman o karikatürü gördüm çok kötü oldum biri bilerek göndermiş yaymistı ben israrla bakmam dediğimi gözüme sokmuştu o ekranı kapatıp nasıl kalp çarpıntısıyla kaldığımı bir ben bilirim. Dün yine aynısı oldu sayfayi ilerleteyim derken birinin paylaştığını gördüm yine aynı duygular. Üzüldüm çok üzüldüm. Bunun hakkını kim verecek bana yaşattığı o kalp üzüntüsünü. Sevgili Kazen Kazen hemen müdahale etti kaldırdı bir nebze olsun ferahladim. Bu sadece bana olan etkisi benim için büyük sizin için abartı olabilir fakat Müslümanlık olarak değilde insanlık olarak düşündüğünüzde hak verirsiniz umarım. Ben önce insan yaratılmaya karar verildim daha sonra dinim islam olarak karar verildi. Bir böcekte olabilirdim yada bir yahudi yada Hristiyan. Once insanlik sonra din. Artık dini olarak değilde insanî olarak düşünmek gerekmiyor mu? Kim neye inanır Allah bilir insanlık olarak saygı beklemem yayınlama arkadasim yayınlama diye tepki gösterdiğim o karikatür beni acıttı. Varlığı acıtıyordu fakat burada paylaşılması daha çok acitti. Teşekkür ederim sevgili Kazen Kazen beni o an ne yapacagimi bilmedigim de içimi ferahlattigin için..

ooo gece sevgi pıtırcığı olmuş herkeşler bi ben kalmışım zavallı ben:mad:

bu kadar hasaslık fazla demiş bazı arkadaşlar ama bence değil hatta tam da dozunda.elbette inandığımız değerleri koruyacağız sahip çıkacağız..senin inanmama hakkın sonuna kadar var ama dalga geçme hakkın asla yok.keşke herkes durması gerektiği yeri bilse.

ben genelde sakin bi tipimdir 5 yıldır kk dayım tartışmalarımı bile normal seviyede tutmaya çalışırım ancak Peygamberime ve Atama hakaret yapılırsa,bunu yapmayın şu çirkin şeyleri eklemeyin diye defalarca söylediğimiz halde eklenmeye hatta dalga geçilmeye devam edilirse salon kadını çizgimden kayabiliyorum :KK53:

saygı kelimesiyle bile dalga geçilecek hali gelmişiz ne üzücü,saygıdan bahsedip saygı duymamak da tam çelişki.

ha benim de demek istediğim şey bu senle pek yıldızımız barışık değildi duka ama yine de şu konudaki açıklamanı kullanmak istiyorum

yani ben kitaptan bir alıntı yapmışım konuda "aaaav bu kitaptan değil ne biçim hakaret" yahu kitapta öyle yazıyor ben sana sövmüş müyüm, aşağılamış mıyım, hakaret mi etmişim

bu nedir yetişkin insanlarız ya. kasti olarak gelir sana bir şey derim de tamam dersin saygısız ama her şeyden nem kapmak da yok hassasım yok bilmem ne çok abartı artık.

şurda kaç ay yahudilere linç, sövme sayma yapıldı. sayfalarca o zaman hassasiyet var mıydı?

"ateistler şeytandır" konusu açıldı ne yorumlar yazıldı o zaman hassasiyet var mıydı?

sanmıyorum...

Evet yıldızımız çok barışık değil seninle, atıştık baya ama hiçbir konuda anlaşamayacağız diye bir şey yok tabii kin tutmanın alemi yok :)

Çok sayfa geçmiş hepsini okuyamadım ama göz attığım kadarıyla hala hassasiyetim de hassasiyetim. Bunun öznel olduğunu ve ölçülebilir bir şey olmadığı için bir kıstas olamayacağını anlatamamışız.

Misal biri demiş ben dinimle ilgili hiçbir eleştiri duymak istemiyorum, çok hassasım, tahammülüm yok. Yazamayız o zaman hiçbir şey herkesin hassasiyetini gözetmemiz gerekiyorsa.

Küfür, aşağılama, hakaret(ki hakaret de öznel de neyse) kullanılmaması yeterli olmalı, birinin hassasiyetine temas ediyor mu etmiyor mu kırılımına kadar inemeyiz bu kadar kalabalık bir ortamda hatta bunu bariz şeyler dışında bilemeyiz de zaten.

o saatte kek yenmez. kilo yapar. sakınnnn :)

Bir insan dogustan ya iyidir, ya da kotu... Dinsizlerin veya Allaha inanmayanlarin kotu olduguna nerden kanaat getirdiniz? Dinler hangi zamanlarda ortaya cikmistir bir dusunun isterseniz... Ne zaman kavimler bozulmustur, fitne fesat kol gezmeye baslamistir, dinler hep o zamanlarda cikmis, bir tane hak din yoktur ki hersey gulluk gulistanlikken, insanlar birbiriyle iyilikle gecinirken ciksin... Musevilik de, Hristiyanlik da, Islam da insanlar yoldan ciktiginda o yoldan cikan insanlari duzeltmek icin cikmis, cennetler vadedilmis, cehennemle kotunun cezalandirilacagi bildirilmemis midir? Hz. Isa butun Musevilerin gunahlari affolsun diye kurban olmamis midir? Iyi insan zaten iyi, ne etki var dinde onun icin ki Allah korkusu olan insan iyi insandir diyorsun? Allah korkusu ile kotu insanlar dizginlenmeye calisilmis dunya kurulali beri hep.. Iyi insanlar da kervan katilmis tabi, tamam da dinlerin amaci iyi insanlari iyilige sevketmek degildi ki, onlar zaten iyi...:rolleyes: Iyi insanda Allah korkusu olmaz, neden korksun ki, Allah ocu mu? Iman sevgiden kaynakli ise imandir, korku neye care? Hadi bakalim cevremize, dinibutunlugu ile unlu muslumanlara bakalim, hangisi Allahtan daha cok korkuyor? Kirk yilin basi musluman bir basbakanimiz oldu dediginiz Tayyip Erdogan mi yoksa? Su anda bu ulkede en musluman o, Allahin vasiflarini tasidigina inanan mi ararsin, dokunmanin ibadet olduguna inanan mi... Ben dinsizim, o dindar, paralari hangimiz sifirliyor?????:KK57::KK57::KK57::KK57:

siz sadece kendi kafanıza göre yanıtlayıp demagoji yapıyorsunuz kim size dinsizler kötü dedi tamamen amacınız olayı saptırmak ve beğeni almak :)
Allah la bile öcü diye dalga geçme haddinde bulunana ben ne diyeyim..

Allah korkusu evet var sevgisi ile birlikte korkusu var insanlarda anne baba korkusu da olur öcü olduğundan mı
hayır saygı duydugundan

Allahın cezalandırması günah sevap bunlar var olan kavramlar ne yazık ki sizin için yoksa da benim için var

son olarak ta doğustan iyi ve kötü diye bir insan yoktur her canlı günahsız doğar
bu nasıl bir teori şaştım hani bu kadar herşeyi bilirken (!) insanların kişilik yapılarının zamanla ailesel ve çevresel şekillendiğini bilmemeniz çok komik :D

iyi seyirler size dini tayyipe bağlayacak kadar sığ düşüncelerinizle sizle muhattap olmam imkansız

Son düzenleme:
Back
X