- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
Ak sakallıkadın haklı gece birde beyaz giyip gezersen evde, valla üst kat merdivenlerinde yığılır kalır
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ak sakallıkadın haklı gece birde beyaz giyip gezersen evde, valla üst kat merdivenlerinde yığılır kalır
![]()
Niye demagoji yapayim, Allah korkusu olan iyi insandir derseniz bu lafin gerisi de olmayan nedir?e gider... Olmayan da kotu insandir demiyorsaniz o sozunuz cok gereksiz olmus demektir. Allah korkusu olan iyidir, olmayan da iyidir, eeee??siz sadece kendi kafanıza göre yanıtlayıp demagoji yapıyorsunuz kim size dinsizler kötü dedi tamamen amacınız olayı saptırmak ve beğeni almak :)
Allah la bile öcü diye dalga geçme haddinde bulunana ben ne diyeyim..
Allah korkusu evet var sevgisi ile birlikte korkusu var insanlarda anne baba korkusu da olur öcü olduğundan mı
hayır saygı duydugundan
Allahın cezalandırması günah sevap bunlar var olan kavramlar ne yazık ki sizin için yoksa da benim için var
iyi seyirler size dini tayyipe bağlayacak kadar sığ düşüncelerinizle sizle muhattap olmam imkansız
![]()
Kazen evlendimi yoksa,hiç haberimiz olmadı ..
Farz et ki topiğinde yazmıştı.Üstü kapalı tabi.![]()
Bu da çok doğru bir yaklaşım bak. Şurada kaç kere karşılaştım. Konu Atatürk olunca “karşında beni bulursun” “atamı ağzına alma” “utan utan bu ülke onun sayesinde var” buna benzer bir sürü cümle. Bu da değer yargısı ise din konusunda yazılıp çizilenler neden özgürlük kılıfına cuk oturtuluyor?Atatürk olunca zorunuza gidiyor da peygamber olunca dalga geçilen fikir özgürlüğü diyorsunuz ne ilginç insanlar var
Tayyip giderse ülke resetlenecek gibi.Niye demagoji yapayim, Allah korkusu olan iyi insandir derseniz bu lafin gerisi de olmayan nedir?e gider... Olmayan da kotu insandir demiyorsaniz o sozunuz cok gereksiz olmus demektir. Allah korkusu olan iyidir, olmayan da iyidir, eeee??
Allahla nerde dalga gecmisim, hem boyle deyin, hem de olayi saptiran ben olayim, oh ne ala memleket..
Sevgi baska seydir, korku baska, saygi baska... Hepsi ayni anlama gelse idi uc degisik kelime laf kalabalikligindan baska bir anlam ifade etmezdi.
Tayyibe baglamadim, onu herkesin tanidigi. bildigi bir unlu oldugu, ustelik de buyuk bir kitlenin onu muslumanlarin nerdeyse en yucesi olarak gordugu icin dinibutun muslumana ornek olarak verdim sadece.. Yanlis bir ornek mi olmus?![]()
Tayyip gitmez, gidemez. Yani ecel cagirmadiktan sonra onun o koltuktan indiginde gidecegi yer belli oldugu icin orada kalabilmek icin elinden gelen herseyi yapacaktir. normal yollardan gitmesi mumkun gorunmuyor. Bu ulke savasa gidecek, buyuk ihtimalle.. Hem icerden, hem de disardan.. bu savas sirasinda Tayyip daha da guclenecek, o koltuga daha da yapisacak. bu ulkeyi kotu gunler bekliyor, raydan ciktik bir kere.. Iyimser olmak isterdim ama o tren kacti gibi gorunuyor bana.. Insallah yanilirim.Tayyip giderse ülke resetlenecek gibi.
Hakket giderse neler olur acaba?
Yalnız şu bir gerçek ki politikasını, şununu, bununu bir kenara koydum da hani yüzü eskiyen ünlüler var ya görmekten sıkıldığımız o tadı vermeye başladı.
Artık siyasetin resetlenmesi lazım.
Bir an okurken Nostradamus kehanetleri havasına kapılıp benim de yıllık burç yorumumu rica etme noktasına gelecektimTayyip gitmez, gidemez. Yani ecel cagirmadiktan sonra onun o koltuktan indiginde gidecegi yer belli oldugu icin orada kalabilmek icin elinden gelen herseyi yapacaktir. normal yollardan gitmesi mumkun gorunmuyor. Bu ulke savasa gidecek, buyuk ihtimalle.. Hem icerden, hem de disardan.. bu savas sirasinda Tayyip daha da guclenecek, o koltuga daha da yapisacak. bu ulkeyi kotu gunler bekliyor, raydan ciktik bir kere.. Iyimser olmak isterdim ama o tren kacti gibi gorunuyor bana.. Insallah yanilirim.
enneeee evlenmiş mi?Kazen evlendimi yoksa,hiç haberimiz olmadı ..
Bir an okurken Nostradamus kehanetleri havasına kapılıp benim de yıllık burç yorumumu rica etme noktasına gelecektim
Davutoğlu pozitif bir yüz çizmeye çalışırken bence samimiyetten uzaklaştılar tamamen, yapmacık hareketler, bir tutam ondan, bir tutam bundan,Tayyip’i aratmamayım derken yüzüne gözüne bulaştırdı pastayı.
Zamanı geldi artık ülke yeni yüzler görmek istiyor. Ülkenin savaşa gideceğini sanmıyorum ben aslında ama olmaz dediklerimiz de olmuyor değil gerçek hayatta. Hayırlısını diliyorum.
Ben de gördüm hem de daha beterlerini ve gerçekten çok incindim ve bende de çarpıntı oldu çok tuhaf şeyler hissettimBen daha önceleride yayınlanan o karikatüre bakamamistim bakmamistim yüreğim kaldirmadi canım sıkılıyordu. Tepkimi koymuş elimle yapamadığımı dilimle Allah a şikayet etmiştim. O zamanlar mailime gelen bir mesaja bakarken bu nedir diye sayfa sonunda kocaman o karikatürü gördüm çok kötü oldum biri bilerek göndermiş yaymistı ben israrla bakmam dediğimi gözüme sokmuştu o ekranı kapatıp nasıl kalp çarpıntısıyla kaldığımı bir ben bilirim. Dün yine aynısı oldu sayfayi ilerleteyim derken birinin paylaştığını gördüm yine aynı duygular. Üzüldüm çok üzüldüm. Bunun hakkını kim verecek bana yaşattığı o kalp üzüntüsünü. SevgiliKazen hemen müdahale etti kaldırdı bir nebze olsun ferahladim. Bu sadece bana olan etkisi benim için büyük sizin için abartı olabilir fakat Müslümanlık olarak değilde insanlık olarak düşündüğünüzde hak verirsiniz umarım. Ben önce insan yaratılmaya karar verildim daha sonra dinim islam olarak karar verildi. Bir böcekte olabilirdim yada bir yahudi yada Hristiyan. Once insanlik sonra din. Artık dini olarak değilde insanî olarak düşünmek gerekmiyor mu? Kim neye inanır Allah bilir insanlık olarak saygı beklemem yayınlama arkadasim yayınlama diye tepki gösterdiğim o karikatür beni acıttı. Varlığı acıtıyordu fakat burada paylaşılması daha çok acitti. Teşekkür ederim sevgili
Kazen beni o an ne yapacagimi bilmedigim de içimi ferahlattigin için..
katıldım bunlara. AKP hatayı Tayyip'i cumhurbaşkanı yapmata yaptı. En azından onun belli bir çizgisi vardı fanları vardı ama şimdi çok puan kaybetti. Dediğin gibi değil de ben bir sonraki seçimlerde artık olmayacaklarını düşünüyorum.Valla kendi yazimi okurken ben de ayni seyi dusunmedim degil.. Naapiim, aklimda deli deli dusunceler.. Gidisata bakinca daha kotu ne kaldi diyorum.. Bir yanda PKK aba altindan sopa gosterir, ote yandan Suriye ile savas tezkeresi meclisten gecirilir, ne dusuneyim ki bu ortamda?
Davuoglu bana emanetciden daha fazla gorunmuyor, bunlar alisik boyle seylere... Zamaninda Tayyip hapiste iken Gul idi emanetcisi, simdi Davutoglu. Tayyip tek adam hala..
ipek karikatüristte aynı şekilde davranmış zaten Yahudilikle olan çizmi nedeniyle bir karikatüristini işten kovmuş,hz. muhammedimiz resmedilemez,Atatürk ise krutuluş savaşında önderilik yaptı şu anki özgürlüğümüzü ona ve şehitlerime borçluyuz T.Chalkı alay edici çizimlere müsaade etmemeli..ataiat,desist vs arkadaşlar hz muhammed efendimizin çizilmesini şstememizle ilgili tepkilerimize destek vermeli,ancak bu şekilde bu ülkede bir bütün olarak yaşayabiliriz..Bu da çok doğru bir yaklaşım bak. Şurada kaç kere karşılaştım. Konu Atatürk olunca “karşında beni bulursun” “atamı ağzına alma” “utan utan bu ülke onun sayesinde var” buna benzer bir sürü cümle. Bu da değer yargısı ise din konusunda yazılıp çizilenler neden özgürlük kılıfına cuk oturtuluyor?
Koca parantezle yazayım Atatürk karşıtı değilim. Kendimi bildim bileli de böyledir. Ömrünü TSK da geçirmiş bir aileden geliyorum. Cımbızcılara binaen yazayım da sonra boşuna polemik yapmayalım.![]()
Meryem ben de Müslümanım ancak senin gibi çarpıntılarım olmadı. Neden?Ben de gördüm hem de daha beterlerini ve gerçekten çok incindim ve bende de çarpıntı oldu çok tuhaf şeyler hissettim
Norveçli,inanan insan mükkemmel insan anlamına gelmez inançsız insan kötü insan anlamına gelmez..insanları ,sevdikleri yada ideolojilerine dinlerine göre iyi yada kötü diye katagorize etmek çok büyük bir hata olur,saraylım arkadaşta islamfobi yok,ama mervede islamfobi var bence..ikiside ateist ama hayata bakış açıları farklı..Atatürk olunca zorunuza gidiyor da peygamber olunca dalga geçilen fikir özgürlüğü diyorsunuz ne ilginç insanlar var
çok yerinde olmuşş..Biz zaten kibliyoruz ve siz gerekeni yapiyorsunuz ve cok adil seklinde herkese ayni davranarak…
O dalga gecwnlerde cezalarini aliyorlar..
K.bakmasin kazen bey ama konu sacma olmus..
Ben tersini savunmuyorum ki zaten.ipek karikatüristte aynı şekilde davranmış zaten Yahudilikle olan çizmi nedeniyle bir karikatüristini işten kovmuş,hz. muhammedimiz resmedilemez,Atatürk ise krutuluş savaşında önderilik yaptı şu anki özgürlüğümüzü ona ve şehitlerime borçluyuz T.Chalkı alay edici çizimlere müsaade etmemeli..ataiat,desist vs arkadaşlar hz muhammed efendimizin çizilmesini şstememizle ilgili tepkilerimize destek vermeli,ancak bu şekilde bu ülkede bir bütün olarak yaşayabiliriz..
ama biirlik ve beraberlik içinde olamadık maalesef..Ben tersini savunmuyorum ki zaten.