• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitede özgürlük yok !

O dedigin anlami Incilde Isanin agzindan yazar, ama Kuranda bir emir olarak "elini kes" diye gecer. Islami kaynaklar dedigin Hristiyan kaynak olmasin? Neyse, bu islere fazla dalmayalim Hristiyan hayrani Islam dusmani filan ilan edilmeyelim.
Hayır kesinlikle İslami kaynak. Çünkü dinlerin temeli hoş görü ve güzellik içerir hangi din olursa olsun.
O yüzden ben İslam'ın da temelde elini kesmek emrini verdiğini düşünmüyorum. Öncelikle insanı kötülükten arındırmayı hedefler. Ben de derine inmeyeceğim bu konuda..

bu tartışmalar asla bitmeyecek bu dünya var oldukça ama DİNLERE bulaşmamalı insanoğlu alay edercesine dalga geçercesine..çıkar bir hoca saçmalar ben bunu asla İSLAMA mal etmem çünkü okurum araştırırım ben hristiyanıda severim ateistide dinsizide beni insanlıkları ilgilendirir inandığı yaptığı ibadetler değil ben bir hayat kadınıylada arkadaş olurum yaptığı iş beni ilgilendirmez insanlığıdır benim için önemli olan...okumak okumak ve araştırmak insanı insan yapan unsur..herkeze sağlık ve huzur diliyorum

Hayır kesinlikle İslami kaynak. Çünkü dinlerin temeli hoş görü ve güzellik içerir hangi din olursa olsun.
O yüzden ben İslam'ın da temelde elini kesmek emrini verdiğini düşünmüyorum. Öncelikle insanı kötülükten arındırmayı hedefler. Ben de derine inmeyeceğim bu konuda..
Evet elini kes emri senin anlattığın gibi ipek tebrik ediyorum seni

nasıl yani maket tarzı bir şeymi yapmış:KK57:

eger öyleyse onun ki hastalık yada adı her neyse iyi hoş bir şey değil.:KK17:
buda bişiymi arkadaşlarla eyübe gittik oradaki zata fatiha okuduk çıktık bu kadar yanii.. bir teyze elinde para yapıştırmaya çalışıyor napıyosun teyze böyle dedik işte kızım dilek diledim tutarsa kabul olunur.. anlattık yok böyle bişi hemde detaylı teyzemiz hepsini biliyorum ama ya bu benim yaptığım doğruysa dedi..şaştık kaldık..

cocukken Omer Sefettinin "diyet" adli hikayesini okumus ve cok etkilenmistim. Orada mevzu buydu. Bu islamda uygulanmis bir ceza, o yuzden anlaminin aslinda ne oldugunun onemi kalmiyor, neyse..

cocukken Omer Sefettinin "diyet" adli hikayesini okumus ve cok etkilenmistim. Orada mevzu buydu. Bu islamda uygulanmis bir ceza, o yuzden anlaminin aslinda ne oldugunun onemi kalmiyor, neyse..
Belki de.. yani okuduklarımızın etkisinde kalıyoruz çocukluktan..
Ahmet Altan da der ki " beni küçükken cehennemle kandırdıkları için soğudum bu dinden"
Biz Müslümanlar okumayı sevmeyen insanlarız, dinleyeme bayılırız. Yani onu korkutan insanlar da cehennemi bilmiyor ki kulaktan duyma din öğretiliyor.
Ama Avrupa'ya git adam metroda altını çize çize okur İncil'i.

Ah ah islama mal edilmiş öyle şeyler varki okusan şaşar kalırsın peygamber efendimiz öyle bir zaman gelecekki benim söylemediğim sözler benimmiş gibi yazılıp çizilecek demiş bunlara itibar etmeyiniz..ashap sormuş nasıl ayırd edecekler ya rasulallah elinizi kalbinize koyun ve düşünün kalbiniz o sözü benimsemişse benimdir benimsememişse benden değildir..böyle şeyler okuduğunuzda ..arkadaşlar rica edecem elinizi kalbnize koyun bir örnek ..yerdeki hasır doğurmayan kısır kadından daha hayırlıdır lafı senelerdir hadis diye yutturdular neyseki diyanet eledi bir çok saçma lafları..

Ah ah islama mal edilmiş öyle şeyler varki okusan şaşar kalırsın peygamber efendimiz öyle bir zaman gelecekki benim söylemediğim sözler benimmiş gibi yazılıp çizilecek demiş bunlara itibar etmeyiniz..ashap sormuş nasıl ayırd edecekler ya rasulallah elinizi kalbinize koyun ve düşünün kalbiniz o sözü benimsemişse benimdir benimsememişse benden değildir..böyle şeyler okuduğunuzda ..arkadaşlar rica edecem elinizi kalbnize koyun bir örnek ..yerdeki hasır doğurmayan kısır kadından daha hayırlıdır lafı senelerdir hadis diye yutturdular neyseki diyanet eledi bir çok saçma lafları..
"yerdeki hasır doğurmayan kısır kadından daha hayırlıdır" şu saçma cümleden ata sözü bile olmaz ki hadisi geçtim.
Bir kere Hz Muhammed kısırlığın Allah'tan gelme bir şey olduğunu bilmez mi??
Hey Allah'ım aklı olan şunlara inanmaz zaten.

allahın takdiri,hangisi hayırlısı ise onu takdir eder,10 sene çocuğu olmayan tüp bebek yapan sonra kendiliğinden hamile kalan vs çok insan var..hiç olmayadabilir..allah bizlere taşıyacağımızdan fazlasını vermesin inşallah..

"yerdeki hasır doğurmayan kısır kadından daha hayırlıdır" şu saçma cümleden ata sözü bile olmaz ki hadisi geçtim.
Bir kere Hz Muhammed kısırlığın Allah'tan gelme bir şey olduğunu bilmez mi??
Hey Allah'ım aklı olan şunlara inanmaz zaten.

ipekçim bazen öyle şeyleri hadis adı altında sunuyorlar ki buna sen ben ve daha mantıklı peygamberimizi yada dini tam anlıyanlar bunların saçma olduğunu zaten bilir fakat bunlara inananlarda inanki az değil.

anlatmaya kalsan da öyle beyinlerine kazımışlar ki söküp atamıyorlar.

bu konuda çok tartışıldı devam da ediyor radikal islam deyip allahın askeri deyip insanları öldürüp kelle kesiyorlar.oysa hiçbir din gidin şu şehri basın kızları köle olarak satın kadınlara tecavüz edin gerisini öldürün demez

savaş ahlakı denen şey vardır savaş kuralları vardır ki ortada zaten savaş yokken kendilerince savaş çıkaran caniler var

peygamberimiz bir savaştan dönerken çölün ortasında yatan bir köpekten dolayı onu uyandırmamak için ordusunun yolu başka yöne döndürmüş birisindir.

bilmezler ki .......'allahın verdiği canı ancak allah alır'malesef kendine bunu yakıştırıp insanları yok edenlerin ne müslüman olduklarına inanıyorum nede ALLAH inancı olduklarına

Öyle kitaplar varki arkadaşlar okusanız şaşar kalırsınız kadınları islamda aşağılıyan sanki islam buymuş dedirten...

Ve diğer bir husus, sitenin herhangi bir bölümünde site kurallarına aykırı bir yorum görürseniz lütfen yorumların hemen altında yer alan K.İ.B butonuna basıp yönetime bildirin, gözümüz kulağımız olun ki hiçbirşey gözden kaçmasın:KK66:
Tabiki efendim seve seve :)

Ne demekmiş hasır kısır kadından daha hayırlı diye ben niye duymadım yıllardan beri bu lafı
Allahım yarabbim hiç duymadım hiç ama iyikide duymamışım ilk ve son duyuşum olur inşallah

Ne demekmiş hasır kısır kadından daha hayırlı diye ben niye duymadım yıllardan beri bu lafı
Allahım yarabbim hiç duymadım hiç ama iyikide duymamışım ilk ve son duyuşum olur inşallah
milletin ağzı torba değiki büzesin..daha neler vardır duymadığımız..:KK12:

Islamda hadis diye kabul edilmis asli olmayan sozleri burada tiye aliyorsunuz ama su anda islam dunyasinda neler neler oluyor ciddi ciddi hic haberiniz oluyor mu acaba? durun ben bir copy paste yapayim buraya, okuyun da bir de ondan sonra fikirlerinizi alalim:

Şeriat Nedir? Cezaları ve uygulamaları
368600-3-4-30049.jpg

www.olcaykiykac.com ©

Şeriat Kuran-ı Kerim ve Hadisleri esas alarak cezalandırma yöntemidir. Şeriatı uygulayan ülkelerin başında İran, Nijerya, Pakistan, Suudi Arabistan, Malezya, Endonezya gelir. Şeriat kurallarını uygulayan ülkede islamı eleştirir veya sözle hakaret ederseniz dahi Recm cezasına çarptırılabilmeniz söz konusu olabilir. Ülke yönetimde ayrıca islam dininden kişilerde bulunur ve yasa çıkacağı zaman din adamların görüşleri esas alınır.

1) İran şeriat mahkemesi, evlenme tekliflerini reddeden kadının yüzüne asit atarak gözlerini kör etmek suçundan yargılanan adamın gözlerinin asitle kör edilmesine karar verdi.

2) Nijerya'nın kuzeydoğusunda şeriatla yönetilenBauchi eyaletinde bir otelde, kadın kıyafetleriyle yakalandıkları öne sürülen 18 eşcinselin cezaevine konulduğu ve recm (taşlanarak öldürme) cezasına çarptırıldı.

3) Kuzeybatı İran'da (Güney Azerbaycan) Azer Türk'ü olan genç kadın, TIMES dergisinde, baş örtüsününün altından saçı göründü diye, 99 kırbaç cezası aldı.

4) Suudi Arabistan’da bir şeriat mahkemesi, kavga ederken birinin felç olmasına neden olan kişinin de ameliyatla felç bırakılması için hastane aramaya başladı.

5) Suudi Arabistan'da ekmeğini getiren 2 erkekle konuşan 75 yaşındaki dul bir kadına, 40 kırbaç ve 4 ay hapis cezası verildiği belirtildi.

6) Suudi Arabistan'da tecavüze uğrayan kıza 100 kırbaç cezası verildi.

7) Malezya`da şeriat mahkemeleri, çok kültürlü ülkede daha önce görülmeyen cezalar vermeye başladı.Geçen yıl ayrı barlarda bira içerken yakalanan 38 yaşındaki Muhammed Nasır Muhammed ile 22 yaşındaki kadın garson Noorazah Baharuddin, 6`şar kırbaç darbesi ve 1400`er dolar para cezasına çarptırıldı.

8) Taliban liderleri Afganistan'da sakal kesenlere ve kızlarını okula gönderenlere tehdit yağdırdı.

9) İran'da 1 Mayıs gösterilerine katılan sendikalı işçilere kırbaç cezası verildi.

10) İran'da akrabalık bağı bulunmayan kızların kızlarla, erkeklerin erkekle aynı örtü içinde yatmaları yasaklandı.

11) İran'da Ahlak polisleri, jöleli ve farklı saçlarla gezen erkekleri gözaltına aldı.

12) Endonezya'da sokakta öpüşen çifte kırbaç cezası verildi.

13) Suudi Arabistan'da bir şeyh futbol maçlarında sarı ve kırmızı kartların kaldırılmasını, faul yapanlara kırbaç cezası verilmesini istedi.

14) İran'da sevgililer gününde hediye almak yasaklandı.

15) Dünyada 18 yaşından küçüklerin idam edildiği 5 ülke var. İran, Pakistan, Suudi Arabistan, Sudan ve Yemen, şeriatle yönetiliyor.

16) İran'da ve Endonezya'da Avrupa ülkelerinden yenilik getirmek yasak.

17) Pakistan'da 13 yaşındaki kızı, 65 yaşında 5 karısı olan adama verdiler.

18) Arabistan'da bir kızı işaret parmağı ile gösteren adamın, işaret parmağı kesildi.

19) Şeriata göre kızlar, erkek giysisi olan, vücut hatlarını belli eden giysiler giyemez. Pantolon giyen kızlar kırbaçla cezalandırılır.

20) Kadınların, devletin üst makamlarında yer almaları yasaktır. Arabistan'ın bazı bölgelerinde kızların sünnet edilmeleri mecburidir.?

Back
X