Herkese iyi akşamlar diliyorum..
Benim ki dert sayılır mı bilmiyorum. Yaklaşık 4 yıldır aynı sitede oturuyoruz. Bizim binanın alt tarafı normalde otoparkti,yönetim onu hali saha yaptı. Bu yüzden çocuklar kontrolsüzce oynuyorlar yatak odaları camları hep kapalı. Benim sorunum çocukların oyununu engellemek değil, asla haddime değil. Ancak gece 22:00-01:00 arası 12-17 yaş aralığı o sahada oturuyor bağırtilar küfürler havada uçuşuyor. Farkındayım çok uzun oldu ancak olayı tam anlamıyla objektif yorumlar için detaylı anlatıyorum.
Bende biraz önce markete indim çocuklar bağırıyordu bende dedim ki aylardır cam açamıyoruz yine konuşun ama küfür edip bağırmayın bebeği var yaşlısı var bana verilen cevap "buraya bu banki oturalım diye koydular sana mı soracağız" bende bana sormayın tamam ama hukuken bir yolunu bulup kaldırırım sizi, sakince rica ettim terbiyesizlik yapmayın lütfen dedim o sinirle, ben çok dobra ve sinirli olamıyorum maalesef. Derken öbür kız yanlış anladı benden rahat 5 yaş küçük "sen kimsin beni aldıracaksin" diye ayaklandı üstüme yürüdüler hepsi birbirinin kolundan tutup. İnanın kala kaldım.
Hukuki olarak yapabileceğim bir şey var mı gerçekten, yardımınıza ihtiyacım var.. Güvenliğe söyledim çocuklar güvenliğe senin paranı benim babam ödüyor diye efelik yapıyor anne babaları güvenliğe saldırdı geçen hafta sen benim çocuğuma karışamazsın diye. Yazım hataları için kusura bakmayın telefondan yazıyorum.