Bütün yorumlar sizin abarttığınız yönünde olduğu için üçüncü konu açmışsınız. Adam size nazik davrandığı için adamın sizden hoşlandığını düşünmemizi istediniz. Yorumlarda sana öyle gelmiş dedi. Herşeyden bir anlam çıkartmak yorar bea insanı.
Yok hanımefendicim adamın benden hoşlanıp hoşlanmaması artık inanın umrumda değil mevzu çok belaltı konulara gitmiş.Ben sadece buraya takıldım.Gerisi umrumda değilBütün yorumlar sizin abarttığınız yönünde olduğu için üçüncü konu açmışsınız. Adam size nazik davrandığı için adamın sizden hoşlandığını düşünmemizi istediniz. Yorumlarda sana öyle gelmiş dedi. Herşeyden bir anlam çıkartmak yorar bea insanı.
Bana hakaret edilmesi doğal bir unsur mu?Yazdiklarinizin tamamini okumadim ama burasi bir forum ve herkes kendi fikrini yazar. Isinize gelir gelmez orasini bilemem. Kimse kimseyi surekli pohpohlayamaz. Agamsin,pasamsin diyemez.
Bana hakaret edilmesi doğal bir unsur mu?
Anladım çok teşekkür ederim değişmez zaten çok kötü psikolojiye bürünmüşler ellerinde silahla bekliyorlar resmenBu konuların begenmedimi bol olur.
Zira gerçekler sarmıyor.
Üyeler adına konu açmak yasak! Size ne bizim yorumumuzdan!
Yoldadır, az sonra okursunuz.
Pek çok insan, bu forumu stres atma mekanı olarak görürken kendini kaybediyor diye düşünüyorum ben.
Konunuzu okumadim ancak her şekilde mutluluklar dilerim.
5 Sayfa bile yazsanız düzen değişmeyecek.
Yorulmaya değmez demek istedim.
Travestiler de insan zoruma gitmez de saçma değil mi yani neyin peşinde bu anonim insanlar?Aklınca dış görünüşten vurmalar.Konu sanırım akademisyen aşkı vs değil direkt konu sahibinin fotoğrafı eleştirilmiş ve bir travestiye benzetilmiş. Sanırım öfke sebebi bu.
Kadın haklı.kadının görüntüsünü eleştirdiler. O mesajı ben de okumuştum.hatırlamıyorum tam olarak ama ne terbiyesizlik demiştim içimden.Yazdiklarinizin tamamini okumadim ama burasi bir forum ve herkes kendi fikrini yazar. Isinize gelir gelmez orasini bilemem. Kimse kimseyi surekli pohpohlayamaz. Agamsin,pasamsin diyemez.
Canım az sonra ben banlanacağım eminim bunlar birlik olup bizleri susturuyor.Ama bu düzene bir ses çıkarmak gerekliydi.Siz de lütfen destek olun, bunların psikolojisi çok bozuk.Sokakta görseler ses çıkartamayacak tipler, burada saldırıyor.Maalesef canım burdaki çoğu kişi çok ukala. Yani normal sosyal hayatında ağzına bile alamayacagin alaylarda bulunan yorumlar gördü bu gözler. Ve ayrıca bu sitenin adı kadınlar kulübü. Yani kulübün bir manası var bir olmak aynı ortak dertlere dertlenmemiz gerekirken. Assagilamalar mevcut. Ben adminlere seslenmek istiyorum lütfen cezalar banlanmalarin gün sayısı artsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?