• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım aynen bizdede kız tarafı alır ama bilmiyorum abimin düğününü yeni yaptılar onları zora sokmak istemiyorum..sen yavaştan başla almaya o minik minik kıyafetler bile öyle çok para tutuyoki eksikte bitmiyor zaten..senin doğuma annen mi gelecek

yaa eminimm çok masraf olucak ama inşallah annem bi gelse yanıma 10 15 güne gelecek alış veriş için sonra doğumamada annemi istiyorum daha rahat ederim diye ben çalışmıyorum canım çalışsam bende kendim alayım derdim ama malum bize tek maaş var

iyi geceler reyann ve gözünaydın :))

çok sevndm cnm oh ne güzel bizde bu akşam onlarda yemekteydik fena sayılmazdı takıldık diim görmedim duymadım işitmedim hala bana kayınpederm ayşenin anası dio bende ha ha ha diorm

sağolun canlar,gözüm baya aydınlandı:)
haticecim ayşe koyacağınızı mı planlıyorlar o taraf

Valla canım bu erkeklerin en komik hali maç izlerken bende komedi filmi izler gibi izliyorum onları kayınlarımla bir arada maç izlerken faceye bebişimin eşyalarını ekledim canım gördün mu

Görmezmiyim bayıldım... eşim mobilyacı öyle modeller söylüyorki bir an önce hamile kalmak istiyorum....
çok ciciler allah hayırlısıyla giyinmek nasip etsin....

Back
X