Sitemizin Çocuklari Haydi Gösterelim

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.340
26
208
42
İsviçre
:enbuyukkk:kknin güzelleri:enbuyukkk:
:emir_bebek::ecrin_bebek:melek bebek ve cocuk sahibi anneleri:ecrin_bebek::emir_bebek:

:teytey:varmisiniz bebeklerimizin cocuklarimizin hatta kimimizin torunlarinin fotolarini hatta yegenlerinizin burda paylasmaya:teytey:

:nazar:masallah demeyi unutmayalim:nazar:

:Saruboceq:rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin ve acilarini göstermesin insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:hamislerimiz anne adaylarimiz meleklerini saglikla sihatle kucaklarina alirlar insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:ve rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5bekliyorum canlarimkaydirigubbakcemile5

sadece eklemek diil yorum yazmakda selbest canlarim

Son düzenleme:
Allah razi olsun canlarim, hepsine masallah, 41 kere nazar degmez insallah, hayirli yavrular evlatlar olsun insallah, hepsi birbirinden guzel,
sagol incim begenmem mi hic, ama nasil yapion bende yapmak istiom ama bulamiom nasil yapildigini:kedi:

Buyudu ya kizim 1 yasina gircek 29 temmuz da :gitme:

bu da benim bugün doğan yeğenim deniz bebek

Eklentiler

• $PIC_0078.webp
    $PIC_0078.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 52
incitanemtuanam canım arkadaşım üsteki eklentiyi ekranda görünür hale getirir misin olmuyo yapamıyorum bi türlü...

Son düzenleme:
:nazar:ayy maaşlaahh hespinee Allahhh uzun ömürler nasip etsin hepsine... ne kdr güzeller maşallah maşalahh..darısı benim gibi yakında yuva kuracak kızların başına hayırlısyla.. annellik ne kutsal bir duygu:gitme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

pardon egem sözümü geri aldim ben ebrumustafanin yegenini senin sandim ve kiz bebegi sandim önce kusuruma bakma canim yani oglusun egeyi kastetmedimi nolur affet eger kusurum olduysa

pardon egem sözümü geri aldim ben ebrumustafanin yegenini senin sandim ve kiz bebegi sandim önce kusuruma bakma canim yani oglusun egeyi kastetmedimi nolur affet eger kusurum olduysa

önemli değil canım çok çok güzeller emeğine sağlık:1hug:

çok tatlılar canım allah bagışlasın bebişleriniz..paylaşşım çooooook güzel incitanemtuanam......opuyorumnanaktan

Back
X