Siteye mobilden girenler bir bakabilir mi?

Excuseme

uhuuu beybi
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
434
7
46
Bursa
Forumları bulamadığımdan bu konuyu buraya açıyorum kusura bakmayın.
Kadınlar kulübüne genelde mobilden giriyordum, bilgisayar sayfası gibi açılıyordu şuan tamamen mobil durumda ben nasıl kullanıcağımı bilmiyorum.
Genelde mobil sitelerde link olur web halinde açmak için ama yok.
Mobilden girenler sizinde değişmiş mi?
Bunu düzeltemez miyim ya?

Daha önce de olmuştu böyle ama kısa süre sonra kendi kendine düzeliyordu.
Hiç kullanışlı değil böyle, sanırım girmemeyi bile tercih edebilirim.

Yukarıda pembe zemine beyaz yazılı yer var, bulunduğunuz konunun yazdığı.
Oraya tıklarsanız forumları bulabilirsiniz.

Aksine bence mobil cihazlardan girenler icin cokda kullanisli ve olmasi gerekendir diyebilirim . Mobil surumu kullanmak istemeyen arkadaslara normal masaustu secenegide taninabilir .

Mobilden ilk kez girdim ama bayılttı resmen, ekranlar büyümüyor, yazılar toplu iğne başı kadar, telefonumdan mıdır diye baktım ama yok değil,çok ağır, zor çalışıyor, eski hali daha iyiydi

Aksine bence mobil cihazlardan girenler icin cokda kullanisli ve olmasi gerekendir diyebilirim . Mobil surumu kullanmak istemeyen arkadaslara normal masaustu secenegide taninabilir .

Mobilden çok kötü olmuş ama sayfalar atlanmıyor, tek tek tıklanıyor çok sayfalı konulara girmek imkansız gibi birşey.
Kullanıcı profiline tıkladığında özel mesaj gönder diye bir seçenek yok, isteyenler için masaüstü seçeneğini de yok eski hali daha iyiydi umarım düzelir.

Mobilden ilk kez girdim ama bayılttı resmen, ekranlar büyümüyor, yazılar toplu iğne başı kadar, telefonumdan mıdır diye baktım ama yok değil,çok ağır, zor çalışıyor, eski hali daha iyiydi

Göz yoruyor dimi? Benim gözümü çok yordu, konuları okumak işkenceye döndü.
Umarım düzelir, düzelmese bile masaüstü seçeneğinin eklenmesi gerekir.

hazır bu konu açılmışken, sevgili yöneticilerden ipad için de ayrı bir uygulama çıkarmalarını rica ediyorum. zira iphone için olan uygulama ipad'de kullanılamıyor. ekranda küçük kalıyor,büyütünce de çözünürlük kötüleşiyor, zor okunuyor. :44:

az önce bende telefonumdan girmeye çalıştım ama baktım başka şeyler olmuş vazgeçip bilgisayarıma geçtim..
bu yeni halini pek beğendiğim söylenemez.. eski hali daha kullanışlıydı...

Ben de cepten gireyim dedim forum hiç görüntülenmiyor.

Ben telefonun kendi browserından degil de opera miniden giriyorum.
Ama hiç görüntü yok...

Sizlerde de böyle bir sorun var mı?

Nasıl düzeltebiliriz?

Mobilden çok kötü olmuş ama sayfalar atlanmıyor, tek tek tıklanıyor çok sayfalı konulara girmek imkansız gibi birşey.
Kullanıcı profiline tıkladığında özel mesaj gönder diye bir seçenek yok, isteyenler için masaüstü seçeneğini de yok eski hali daha iyiydi umarım düzelir.

Normalde akıllı telefonlardan mobil sitelere giriş daha pratik ve kullanışlı olur diye düşünüyorum yoksa neden mobil sürümler kullanılsın ki ama tabi bu durumdan kişiden kişiye göre değişebilir şahsen ben beğendim kaliteli bir akıllı telefonu olanlar sayfaları açmada mesaj yazmada v.s sorun yaşacakları sanmıyorum ben şahsen hiç yaşamadım mobildende çok rahat bir şekilde 3 tane mesaj yazdım problem olmadı . Bundan dolayı yöneticilerden hem mobil hemde masaüstü sürümünün kullanıcıların hizmetine sunulmasını talep ediyorum .

Bende uzun zamandır cepten giriyordum. Diyelim bir yerde birşey bekliyorum açıp okuyordum, yazmasam bile. Şimdi açıyorum tam görüntüleniyor hopp kapanıyor. Tekrar açıyorum tekrar kapanıyor.

Bir şekilde çözüm bulunmalı. Ha derlerse ki sorun senden, o zaman hayır benden değil derim çünkü 2 yıldır aynı telefonla girebilirken şimdi neden giremiyorum.

Son düzenleme:
Back
X