Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

yumurtalarımın peşini bıraktım artık:1ninca: ajanlık yapmaktan sıkıldım. ne halleri varsa görsünler:dilcikar:

dr egzersız yap dedı bana bunu dıyen 3 dr benım spora gtmem şart oldu ama dıgerınde 64 le kalmıştım bundada 67 ye merdıven dayamışım

dr egzersız yap dedı bana bunu dıyen 3 dr benım spora gtmem şart oldu ama dıgerınde 64 le kalmıştım bundada 67 ye merdıven dayamışım

boyum 167 kilo 59 yumurta takibine gittiğim dr da bana demişti karın kaslarını güçlendir diye:1rolleyes:

gobektekı yağlarda engellıyormuş yumurtlamanın çatlamasını ben bol bol su ıçıyorum bıde pzra kadr bkıraz vermem lazm nışan var.bugun dıp koşe temzlıge kalkıştım bırazda ole versemsositososito

Bu bölüme bakınca kafam karıştı doğrusu şunu yap bunu yap oldukça stresli...aslında hiçbir şey düşünmeden hamile kalınır ,düşünmekten kalamıyor birçok arkadaş...ben en iyisi burdan cıkayım daha fazla karışmadan..annelerimiz ninelerimiz bunları mı düşünmüş sanki.

erenhava, call, heoz beni yanlız bıraktınız diğer topikte :umursamaz:
biz orda katre için dua ediyoruz katılmadınız bize, benimde idrar testim negatif çıktı onla da ilgilenmediniz, bizi oraya postaladınız hain gacılar... burda ortamı kurmuşsunuz...:umursamaz:

sen bilirsin güle güle

yumurtalarımın peşini bıraktım artık:1ninca: ajanlık yapmaktan sıkıldım. ne halleri varsa görsünler:dilcikar:
hehe
bende bıraktım bu ay koruncam ama yumurta takibide yaptırcam belki dişlerim uzun sürmez ay sonuna doğru çalışmalara yoğun tempoyla devam ederim!

canım yerim seni ben, daha erken senin bu ay hamile olma şansın okadar yüksekki lütfen stres yapma! Dualarım hpimiz için ! Rabbim kabul etsin inş! okadar boşa çalışmadık heralde bu ay demi yani!

Son düzenleme:

:1hug:

merhaba syavuzz biz iyiyiz yani ben buraya geldim iyi oldum sen nasılsın?

bende iyiyim cnm bayadır görüşemiyoruz özledim sizi neler yaptınız ben yokken bakıyım

iyiyiz cnaım asıl sen nerdesin nerelerdesin*

ben izindeydim biliyorsun geldim iş değişikliği falan stres dolu günler geçiriyorum 1 ay sonra işten ayrılıcam işte öyle öyle geçiriyorum günlerimi sende haberler varmı durumlar nasıl

diger topik cok kalabalik bencede ben de yaziyorum ama hic bakmadan kim oldugunu bilmeden yaziyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…