- Konu Sahibi CallCenter
-
- #10.441
ama bak bıldım dedım ben negatf dıye.
ayrıca benım adımı değiştir o bu aya has umıtsızlıktı :dilcikar:
bu ay bı yumurtlama takıbı yaptırıyorum kı kırcam bu ay şeytanın bacagını:lepi:
yumurtalarımın peşini bıraktım artık:1ninca: Ajanlık yapmaktan sıkıldım. Ne halleri varsa görsünler:dilcikar:
dr egzersız yap dedı bana bunu dıyen 3 dr benım spora gtmem şart oldu ama dıgerınde 64 le kalmıştım bundada 67 ye merdıven dayamışım
Bu bölüme bakınca kafam karıştı doğrusu şunu yap bunu yap oldukça stresli...aslında hiçbir şey düşünmeden hamile kalınır ,düşünmekten kalamıyor birçok arkadaş...ben en iyisi burdan cıkayım daha fazla karışmadan..annelerimiz ninelerimiz bunları mı düşünmüş sanki.
heheyumurtalarımın peşini bıraktım artık:1ninca: ajanlık yapmaktan sıkıldım. ne halleri varsa görsünler:dilcikar:
erenhava, call, heoz beni yanlız bıraktınız diğer topikte :umursamaz:
biz orda katre için dua ediyoruz katılmadınız bize, benimde idrar testim negatif çıktı onla da ilgilenmediniz, bizi oraya postaladınız hain gacılar... burda ortamı kurmuşsunuz...:umursamaz:
erenhava, call, heoz beni yanlız bıraktınız diğer topikte :umursamaz:
biz orda katre için dua ediyoruz katılmadınız bize, benimde idrar testim negatif çıktı onla da ilgilenmediniz, bizi oraya postaladınız hain gacılar... burda ortamı kurmuşsunuz...:umursamaz:
valla katre çok sevdi onları baksana komşu buldu kendine uyuz gacııııklava:
merhaba syavuzz biz iyiyiz yani ben buraya geldim iyi oldum sen nasılsın?
iyiyiz cnaım asıl sen nerdesin nerelerdesin*
hoşgeldın cnm ıyıız sen nslsn arada benımkıde ole oluyor.
bende iyiyim cnm sağolll çok sinir bozucu ama yaaa hem geç açılıyor hemde sürekli sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor
valla katre çok sevdi onları baksana komşu buldu kendine uyuz gacııııklava:
ne komşusu buldu yahu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?