Siteyle ilgili sorularım

bensibelim2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
3.378
1.597
123
42
merhaba arkadaşlar benim siteyle ve forumla ilgili bazı sorularım olacak. yöneticiler ya da bilgili üyeler ilgilenirse sevinirim.

şimdi mesela kayıt olurken erkek üye yasak deniyor ama bugün bir konuda öğrendim ki sitenin admini erkekmiş. yani admin erkek ama başka erkek istenmiyor. tam bir kadınlar kulübü olması için adminin de kadın olması gerekmezmi?

erkek üye alırsak ortalığı bozarlar diyemi alınmıyor o halde admin erkek de ortalığı karıştırabilir öyle değilmi hani kimsenin günahını almıyorum da ne bileyim hani başka erkekler de varsa teknikte falan onlar da karıştırabilir? madem erkek karıştırır deniyorsa o bakımdan dedim.
yani mesela özel statüde belli sayıda erkek üye alınsa bazı konularda farklı bakış açıları kazanmamıza vesile olmazmı?

özel yazılarımız var falan denirse o admin erkek(varsa diğer yönetici erkekler) de pekala okuyabilir. hatta bu tip forum sistemlerinde özel yazışmalar da okunabiliyor. yani admin erkek okusun mesele yok ama başka erkek okursamı sakınca var?

yanlış anlaşılmasın neden admin erkek demiyorum sadece bu durum bir çelişki yaratmıyormu? merak ettim. teşekkürler.

konuları kazenin okuması önemli değil ki tüm dünta okuyor KK'yı.kurucunun edrkek olmasının ne mahsuru var.biz sitede başka erkek istemiyoruz,haaaaa yok mu üye olan var ama deşifre olunca şutlanıyor:KK66:

Forum üye olmadan da okunabililiyor.Ayrıca bir çok şey formalite.. Erkek üye kayıt olamaz diye bir kural ben görmedim forumda.

merhaba arkadaşlar benim siteyle ve forumla ilgili bazı sorularım olacak. yöneticiler ya da bilgili üyeler ilgilenirse sevinirim.

şimdi mesela kayıt olurken erkek üye yasak deniyor ama bugün bir konuda öğrendim ki sitenin admini erkekmiş. yani admin erkek ama başka erkek istenmiyor. tam bir kadınlar kulübü olması için adminin de kadın olması gerekmezmi?

erkek üye alırsak ortalığı bozarlar diyemi alınmıyor o halde admin erkek de ortalığı karıştırabilir öyle değilmi hani kimsenin günahını almıyorum da ne bileyim hani başka erkekler de varsa teknikte falan onlar da karıştırabilir? madem erkek karıştırır deniyorsa o bakımdan dedim.
yani mesela özel statüde belli sayıda erkek üye alınsa bazı konularda farklı bakış açıları kazanmamıza vesile olmazmı?

özel yazılarımız var falan denirse o admin erkek(varsa diğer yönetici erkekler) de pekala okuyabilir. hatta bu tip forum sistemlerinde özel yazışmalar da okunabiliyor. yani admin erkek okusun mesele yok ama başka erkek okursamı sakınca var?

yanlış anlaşılmasın neden admin erkek demiyorum sadece bu durum bir çelişki yaratmıyormu? merak ettim. teşekkürler.

öylemiymiş bilmiyordum açıkcası
gerçi benim adıma sorun yok ama
rahatsız olanlar olabilri

kk üye olmayanlara da açık olduğu için boşuna bir endişe bu:))
bu gerçeği bilerek yazacak üyeler.
yapacak bişey yok.

sitenin sahibi erkek ve admin, ne yapsın kendi kurduğu foruma girmesin mi
valla belli bi miktarda erkek alıncak olsa buraya abazan tarzından başka erkek, üye olmaz bence, ya da inciciler ve ekşiciler onlarında niyeti malum kafa bulmak

Bu sunun gibi: Siz bir erkek jineokologa gidip gonul rahatligiyla muayene olabilirsiniz bunu sorun etmezsiniz, ya da herhangi bir erkek doktora. Cunku bu gereklidir ve o doktorun isi budur. Ama baska bir erkegin sizi o sekilde gormesini, sizin mahrem sinirlariniza girmesini istemezsiniz. Cunku ne munasebet! Ne gerek var boyle bir seye?
Yani bedeninize bir doktorun dokunmasiyla tanimadiginiz adamin tekinin dokunmasi ayni sey degildir. Bu da o hesap.:KK66:
Yani Kazen sitenin kurucusu ve admini, onun okumasinda, sitede bulunmasinda bir problem yok ama bu siteye uye olacak diger erkeklerin cok da iyi niyetli olacagini sanmam.

Son düzenleme:
Zaten herkes okuyabiliyor yorumları, üye olmasa da.. Eksi de falan bütün erkekler konusuyor burayi..

Yorum da atmasinlar bence gerekli değil :KK22:

evet arkadaşlar forum okunuyor ben de üye olmadan önce okur olarak vakit geçirdim ama mesela biri gelse merhaba adım ali erkeğim dese hemen banlanır sanırım bundan bahsettim.

bir arkadaş da jinekolog örneği vermiş ama o doktor belli süreçlerden geçiyor. hani konuyla pek alakalı örnek olmadı sanki.

Burada erkek uye olmamasi haremlik selamlik oldugu anlamina gelmiyor sayin konu sahibi...

Back
X