- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
- 63
- Konu Sahibi incikartanesi
Sivas üniversite hastanesi kadın doguma gidenler nasıl randevu aliyosunuz ben çağlar beye gidiyorum özel muayene olarak ama daha ayın biri açılmadı randevu almanın başka yöntemi var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba çağlar beye devam ediyor musunuz halaSivas üniversite hastanesi kadın doguma gidenler nasıl randevu aliyosunuz ben çağlar beye gidiyorum özel muayene olarak ama daha ayın biri açılmadı randevu almanın başka yöntemi var mi
Evet ona gidiyorumMerhaba çağlar beye devam ediyor musunuz hala
Randevuyu nasıl alıyorsunuz üniversite hastanesinde hep dolu doktorlar bir de başka önerebileceğiniz doktor var mıEvet ona gidiyorum
Ben kerimeye gittim memnun kalmadım gültekine arkadasım gitti sıkıntılar yaşadı numunede levent e gittim beni çağlara yönlendirdi ikiz oldugu için. Randevu sürekli takip ediyorum ama tam çözemedim çünkü nette dörtte başlıyo randevular ben üç bucukda orda oluyorum tıklım tıklım dolu oluyo dörtten önce nasıl muayene sırası alıyolar çözemedim halenRandevuyu nasıl alıyorsunuz üniversite hastanesinde hep dolu doktorlar bir de başka önerebileceğiniz doktor var mı
Özel muayene değil mi ücret ödeniyor sanırım. Savaş bey varmış bir onu duydum ama üniversite de başka bildiğiniz var mıBen kerimeye gittim memnun kalmadım gültekine arkadasım gitti sıkıntılar yaşadı numunede levent e gittim beni çağlara yönlendirdi ikiz oldugu için. Randevu sürekli takip ediyorum ama tam çözemedim çünkü nette dörtte başlıyo randevular ben üç bucukda orda oluyorum tıklım tıklım dolu oluyo dörtten önce nasıl muayene sırası alıyolar çözemedim halen
Evet özel muayene 160 TL yanlış hatırlamıyorsam savaş beyde iyiymiş . Ali var ona gitme ben gittim hiç ama hiç sevmedimÖzel muayene değil mi ücret ödeniyor sanırım. Savaş bey varmış bir onu duydum ama üniversite de başka bildiğiniz var mı
Teşekkür ederim. Peki randevu almadan gidebilir miyiz acaba internette dolu gözüküyor yarın adetimin 2. Günü gitmek istiyorumEvet özel muayene 160 TL yanlış hatırlamıyorsam savaş beyde iyiymiş . Ali var ona gitme ben gittim hiç ama hiç sevmedim
Bilmiyorumki ben hiç randevusuz gitmedimTeşekkür ederim. Peki randevu almadan gidebilir miyiz acaba internette dolu gözüküyor yarın adetimin 2. Günü gitmek istiyorum
Gültekin Medicana'daki doktor mu? Ben universite hastanesinden randevu alamadim hep doluydu. Mecbur ozele gidiyorumBen kerimeye gittim memnun kalmadım gültekine arkadasım gitti sıkıntılar yaşadı numunede levent e gittim beni çağlara yönlendirdi ikiz oldugu için. Randevu sürekli takip ediyorum ama tam çözemedim çünkü nette dörtte başlıyo randevular ben üç bucukda orda oluyorum tıklım tıklım dolu oluyo dörtten önce nasıl muayene sırası alıyolar çözemedim halen
Evet Medicana. Numunede levent beyde çok tatlı iyi bi doktorGültekin Medicana'daki doktor mu? Ben universite hastanesinden randevu alamadim hep doluydu. Mecbur ozele gidiyorum
Gultekin ile yasanan sorun nedir ozel degilse acaba? Ben de ona gidiyorum da bilmek isterimEvet Medicana. Numunede levent beyde çok tatlı iyi bi doktor
Arkadasın plesanta prevıası var çok kanaması olmuş acil ona başvurmuş doktor yatış vermiş hiç tedavi falan vermemiş gözetim altında tutmuşlar sadece zaten düşecek umutlanma falan demiş kan uyuşmazlığı iğnesi yapılması gerekiyormuş bebek düşcek diye yapmamış taburcu olduktan bi kaç gün sonra yine kanaması oldu Darende devlete basvurdu ordaki doktor da yatış vermiş tedavi falan uygulamış kan uyuşmazlığı iğnesinide yaptırmış şuan kız üç dört aylık hamile bi sıkıntısı yokGultekin ile yasanan sorun nedir ozel degilse acaba? Ben de ona gidiyorum da bilmek isterimBana da biraz ilgisiz gibi geldi. Devlet hastanesindeki drlar gibi muamele yapiyor sanki.
Anladım. Ben de gidiyorum ona su an. Benim hosuma gitmeyen sey de.. muayene olduktan sonra ben daha giyinirken masasindan bagirarak benle konusuyor. Bir an once postalama derdinde. Orasi ozel hastane belki benim sorularim olacak... yani o durum hosuma pek gitmedi.Arkadasın plesanta prevıası var çok kanaması olmuş acil ona başvurmuş doktor yatış vermiş hiç tedavi falan vermemiş gözetim altında tutmuşlar sadece zaten düşecek umutlanma falan demiş kan uyuşmazlığı iğnesi yapılması gerekiyormuş bebek düşcek diye yapmamış taburcu olduktan bi kaç gün sonra yine kanaması oldu Darende devlete basvurdu ordaki doktor da yatış vermiş tedavi falan uygulamış kan uyuşmazlığı iğnesinide yaptırmış şuan kız üç dört aylık hamile bi sıkıntısı yok
Medicana da başka ilgili işinde iyi doktor hangisi acaba benim bir seneyi geçkin çocuğum olmuyor da o yüzden gitmek istiyorumAnladım. Ben de gidiyorum ona su an. Benim hosuma gitmeyen sey de.. muayene olduktan sonra ben daha giyinirken masasindan bagirarak benle konusuyor. Bir an once postalama derdinde. Orasi ozel hastane belki benim sorularim olacak... yani o durum hosuma pek gitmedi.
Diger doktorlar hakkinda bilgim yokMedicana da başka ilgili işinde iyi doktor hangisi acaba benim bir seneyi geçkin çocuğum olmuyor da o yüzden gitmek istiyorum