Doğuma Hazırlık Sivas'ta bebek şekeri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ecenimo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
113
2
66
Arkadaşlar Sivas'ta bebek şekeri ya da malzemelerini alabileceğim bi yer tarif edebilir misiniz..geçen hafta bakayım dedim şşekere ve sepete 3-4 çeşit bişe vardı onlarda biblolarla yapılmış modeller hatta sepetleri anlatmayayım o derece kötüydü..lütfen arkadaslar yardımcı olursanız çook sevinirim

merhabalar,

bende zonguldaktayım ve burdada fazla çeşit yoktu malesef :( hemde fiyatlarıda yüksekti.hiç internete baktınmı bilmiyorum ama birmax diye şeker yapan bir site var herşeyini sepetine kadar hazırladıkları gibi..sen kendin seçip evdede yapabiliyorsun.bir bak derim ben..şimdiden hayırlı olsun bebeğin.Rabbim analı babalı büyütsün

Sivas'ta Doğu Şekerleme var...ben oradan yaptırdım...çok da güzel çeşitler var..bankalar caddesinde yeni bir şubeleri var.oradan aldım.

merhabalar,

bende zonguldaktayım ve burdada fazla çeşit yoktu malesef :( hemde fiyatlarıda yüksekti.hiç internete baktınmı bilmiyorum ama birmax diye şeker yapan bir site var herşeyini sepetine kadar hazırladıkları gibi..sen kendin seçip evdede yapabiliyorsun.bir bak derim ben..şimdiden hayırlı olsun bebeğin.Rabbim analı babalı büyütsün

ben de aslen bartınlıyım yakın sayılır:) 2,5 sene oldu sivasa atandık inan sivas daha kötü :( biz ilçessindeyiz ve her kargo gelmiyor belli günler var evde bulamazlarsa geri gidiyor falan int alışverişi seviyorum ama kargo beni bıktırdı şimdi bide son zamanlarım onu takip edemem gibi geliyor saol tavsiyen için :) ayrıca amin teşekkür ederim

Back
X