Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivas'ta burun estetiği ameliyatı olan varmı acil yardım
arkadaşlar şu an çok zor durumdayım burun ameliyatı olmam lazım kafayı yiyicem. benim 2. ameliyat olacak maalesef 1. ameliyatımın sonucu berbat psikolojim çok bozuk ameliyatın sivasta olması benim için daha iyi olacak burada yaşıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
istifa merhaba,bende sivasta ameliyat oldum.bende de ciddi ,sıkıntılar var.senin hangi hastanede hangi doktora yaptırdığını tahmin edebiliyorum,muhtemelen aynı doktordur.beni arkadaş listene ekle lütfen...haberleşelim
selam,fitnetor.benim face yok maalesef.senin mesaj sayın 70 i geçmiş,100 olunca özelden haberleşelim...
foruma günde 10 20 msj atarsan hemen doldurursun
istifa merhaba,bende sivasta ameliyat oldum.bende de ciddi ,sıkıntılar var.senin hangi hastanede hangi doktora yaptırdığını tahmin edebiliyorum,muhtemelen aynı doktordur.beni arkadaş listene ekle lütfen...haberleşelim