Sivas'ta önerebileceğiniz kadın doğum dr'u hangisi?Gültekin bey mi Ruhnaz hanım mı?

candost17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.140
4
66
Diğer
Arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim ama hala doktor konusunda kararsızım. Eminim aranızda Sivas'tan birileri vardır. Kendi deneyimleriniz ya da duyumlarınız varsa paylaşırsanız sevinirim. Özel hastanede doğum yapmaya karar verdim ama burada çok seçenek yok. O yüzden bu iki doktoru yazdım,ama başka öneriniz varsa yazın lütfen.

Arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim ama hala doktor konusunda kararsızım. Eminim aranızda Sivas'tan birileri vardır. Kendi deneyimleriniz ya da duyumlarınız varsa paylaşırsanız sevinirim. Özel hastanede doğum yapmaya karar verdim ama burada çok seçenek yok. O yüzden bu iki doktoru yazdım,ama başka öneriniz varsa yazın lütfen.

slm benzer bir konu ben de açmıştım yakın bi tarihte..Gültekin ve Ruhnaz'a gittim hatta Nadir'e de gittim içlerinde bi Ruhnaz hanımı beğendim Gültekin bey konuskan biri deil soru sorduğunda kısa ve seni aydınlatmayan cevaplar veriyor güleryüz sıfır.. Nadir bey fazlasıyla cıvık ben öle insanlardan hoşlanmam.. Ruhnaz hanım öncelikle her zaman güleryüzlü ve muayene bittikten sonra oturtur anlatır aynı zamanda senin bi sorun var mı diye dinler...ama aslına bakarsan orada doğum yapanların büyük çoğunluğu sezaryan oluyor bu beni korkutuyor sanırım fazla uğraşmıyorlar hemen sezaryan tarihi veriyorlar..bi arkadas daha var Devlette Sultan Hanımı önermişti gitmeyi düşünüyorum nasıl merak ediyorum..ha duydugum bişe daha var Anadoluda en kötü sezaryan dikişini ruhnaz hanım yapıyormuş :( hep dua ediyorum inş bi aksilik olmaz ve normal doğum yaparım..

Teşekkür ederim cevap yazdığın için. Ben önce anadolu hastanesinde gültekin beyle başladım,senin de dediğin gibi güleryüz ve açıklama sıfır. O yüzden devlet hastanesinde levent beye geçtim, o da çok iyiymiş ama çooook yoğun. Her hastaya 1 dk. bile zaman ayıramıyor, bi de devlet hastanelerinde hep dr.odasına 10 kişi birden giriyor, bu da beni rahatsız etti. Birkaç arkadaştan da doğumda çok kesiyorlar,dikişleri gelişigüzel atıyorlar diye duydum, o yüzden özelde devam etmeye karar verdim.

Ruhnaz a mı devam etsem diye araştırıyorum ama daha önceden o dr.un da yanlış teşhisleri falan olmuş diye duydum, bi de ne derece doğru bilmiyorum ama çok soru sorunca tersliyormuş falan...
Sen böyle birşeyle karşılaştın mı?

Teşekkür ederim cevap yazdığın için. Ben önce anadolu hastanesinde gültekin beyle başladım,senin de dediğin gibi güleryüz ve açıklama sıfır. O yüzden devlet hastanesinde levent beye geçtim, o da çok iyiymiş ama çooook yoğun. Her hastaya 1 dk. bile zaman ayıramıyor, bi de devlet hastanelerinde hep dr.odasına 10 kişi birden giriyor, bu da beni rahatsız etti. Birkaç arkadaştan da doğumda çok kesiyorlar,dikişleri gelişigüzel atıyorlar diye duydum, o yüzden özelde devam etmeye karar verdim.

Ruhnaz a mı devam etsem diye araştırıyorum ama daha önceden o dr.un da yanlış teşhisleri falan olmuş diye duydum, bi de ne derece doğru bilmiyorum ama çok soru sorunca tersliyormuş falan...
Sen böyle birşeyle karşılaştın mı?

yanlış teşhis değilde eski usul metodlarla çalışıyormuş onu duydum ama ruhnaz hanıma bu güne kadar sınırsız soru sordum ayrıca benden fazla o soru sordu çok şaşırmıştım telinide rahatlıkla arıyorum çok güzel yanıt veriyor..evet bazı hastaneler öyle açıkcası bende öle 10 kişi oıdaya girsin istemem..ha bide anadoludakiler normal doğuma mesai saatleri içindeyken giriyorlarmış bi nadir beydi sanırım gece gelebilirmiş arkadaslarımdan biri öyle söylemişti..neyse doğumum yaklaşsın biraz daha ben sana anlatırım izlenimlerimi :)) ama sen bence ruhnaz'a devam et.

Sağol canım ya çok kararsız kaldım. Devletten kesin vazgeçtim,çünkü memnun kalmadım gidişattan. Anadolu hastanesinden başka gidecek düzgün bi özel hastane de yok bu Sivas'ta. Ruhnaz hanımla ilgili olumsuz şeyler duymazsam deneyebilirim. Bişey daha sorabilir miyim?
Ben Gültekinin hastasıyken Ruhnaza gitsem kabul eder mi beni? Yoksa senin dr.un kimse onla devam et mi der?

Sağol canım ya çok kararsız kaldım. Devletten kesin vazgeçtim,çünkü memnun kalmadım gidişattan. Anadolu hastanesinden başka gidecek düzgün bi özel hastane de yok bu Sivas'ta. Ruhnaz hanımla ilgili olumsuz şeyler duymazsam deneyebilirim. Bişey daha sorabilir miyim?
Ben Gültekinin hastasıyken Ruhnaza gitsem kabul eder mi beni? Yoksa senin dr.un kimse onla devam et mi der?

ben ilçesinde çalışıyorum ve kimden randevu bulabilirsem ona gittim bu güne kadar :)) 2 kez nadir beye 2 kez gültekin beye ve 2-3 kez ruhnaz hanım telde de kim müsaitse ya nadir beyi ararım ya da ruhnaz hanımı :)) öle bi şey deselerdi bana derlerdi merak etme :) sonuçta sistemleri ortak kontrol zamanlarım bilgilerim üçününde ekranında görülüyor... bu iyi oldu ama hepsini tanıdım normal doğum yapmak istediğim için gece olsun gündüz olsun hangisi gelirse hastaneye yabancılık çekmem üçünüde tanıdım sonuçta bunların izin dönemleri oluyor..birine devam ediyorsun sen doğum yaparken o izinde olabilir burdan arkadasımın basına geldi.. ama sanırım ruhnaz hanıma kontrollere devam edeceğim

Evet canım ilk bebeğim. Yeni gördüm kusura bakma geç oldu cvp. Allah bağışlasın kızını, bende kız istiyorum çok...Hayırlısı...

Merhaba arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim ve bende şuan sizin yaşadığınız kaygıları yaşıyorum :) en son ne karar verdiniz merak ettim çünkü ben sivasta daha 3 aydır bulunuyorum ve eşimin akrabaları gültekin beyi önerdi hep. şimdi sizde öle güleryüzlü falan diil diyince tedirgin oldum :/ gültekin bey dikiş atılmaması için özen gösteriyomuş hatta. sizlerin doğuma az kalmıştır hala memnunmusunuz acaba doktorlarınızdan ??

Merhaba arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim ve bende şuan sizin yaşadığınız kaygıları yaşıyorum :) en son ne karar verdiniz merak ettim çünkü ben sivasta daha 3 aydır bulunuyorum ve eşimin akrabaları gültekin beyi önerdi hep. şimdi sizde öle güleryüzlü falan diil diyince tedirgin oldum :/ gültekin bey dikiş atılmaması için özen gösteriyomuş hatta. sizlerin doğuma az kalmıştır hala memnunmusunuz acaba doktorlarınızdan ??

Tebrik ederim öncelikle. Ben şu an Ruhnaz hanıma gidiyorum. daha çok ilgileniyor. gültekin beyin davranışlarından memnun kalmadım.uzun araştırmalar sonucu Ruhnaz hanımla devam etmeye karar verdim. hem gültekin bey %95 sezeryan yapıyormuş,ben normal doğum istediğim için Ruhnaz hanımda normal doğuma teşvik ettiği için ona geçtim.yine de senin için daha erken, her ikisini de dene istersen.hangisine için ısınırsa onla devam edersin.

Tebrik ederim öncelikle. Ben şu an Ruhnaz hanıma gidiyorum. daha çok ilgileniyor. gültekin beyin davranışlarından memnun kalmadım.uzun araştırmalar sonucu Ruhnaz hanımla devam etmeye karar verdim. hem gültekin bey %95 sezeryan yapıyormuş,ben normal doğum istediğim için Ruhnaz hanımda normal doğuma teşvik ettiği için ona geçtim.yine de senin için daha erken, her ikisini de dene istersen.hangisine için ısınırsa onla devam edersin.

öncelikle teşekkür ederim cevap için :) bizim bi tanıdık hamileyken bebeği ölmüş karnında ve ruhnaz hanım bi ultrasonla bile bakmamış hiç memnun kalmadım demişti of çok kararsızım çevremdeki herkesde gültekin beyi söyledi. evet çok konuşmuyomuş sanırım ama önemli olan bebeğimizin sağlığı ama dediğiniz gibi ikisinide denemek en iyisi tabi bayan doktora gitmeyi tercih ederim inşallah memnun kalırım ruhnaz hanımdan :) bide çok saçma bi yasa çıkmış sanırım doğum zamanı hangi doktor nöbetçiyse o giriyomuş doğuma. iyide 9 ay boyunca bebeğin nesi var nesi yok en iyi kendi doktorumuz bilir nöbetçi doktor nerden bilicek çok garip geldi bana :/

bende anadolu hastanesıne gıdıyorum ve doğum yaklastıkça her kafadan bı ses cıkıyor bazıları cok memnun bazıları hıc memnun degıl korkuyorumm ama devlet hastanesıde ıstemıyorum.. rabbım yardımcımız olsunn kolay normal dogumlar nasıp etsın ınsallah

bende anadolu hastanesıne gıdıyorum ve doğum yaklastıkça her kafadan bı ses cıkıyor bazıları cok memnun bazıları hıc memnun degıl korkuyorumm ama devlet hastanesıde ıstemıyorum.. rabbım yardımcımız olsunn kolay normal dogumlar nasıp etsın ınsallah

Peki şuan hangi doktora gidiyosun cnm

hanımlar ne yaptınız doğumlar gerçekleşti mi ben de gültekin beye başladım ruhnazl hanımla ilgili hiç hoş şeyler duymadım korktum ve genelde sıra beklerken hastalarını azarladığını duydum sizinde görüşlerinizi almak isterim

hanımlar ne yaptınız doğumlar gerçekleşti mi ben de gültekin beye başladım ruhnazl hanımla ilgili hiç hoş şeyler duymadım korktum ve genelde sıra beklerken hastalarını azarladığını duydum sizinde görüşlerinizi almak isterim

merhaba bende 7 haftalik hamileyim. iki.kere doktora gittim. ilkinde ruhnaz hanima gittim gayet iyi idi . cok soru sordum hic kestirip atmadi uzun uzadiya cevapladi. ama ikinci kez gittigimde haftasonu idi ruhnaz hnm yoktu gultekin beye gittim. daha icerideki hasta cikmadan iceri aldilar. ultrasonla bakti ve sorularimi kestirip kestirip atti. bi soru soruyorum bön bön yuzume bakiypr. sanki doktor benim. baska hasta dusuk tehlikesi ile ilgilo soru spruyordu ama o hic aldirmadan ayaga kalkti. ben o an bile cok sinir oldum. sonucta biz oralara para verip gidiypruz. bes dakikada olsa oturup bizi dinlemek zorunda. daha da gitmm

ben nadir beye gidiyorum bi sıkıntı yaşamadım sorularıma cevap veriyor, öncesinde bi kürtajım oldu kendisi yapmıştı o zaman sivasa yeni gelmiştik doktor bilgimiz yoktu tesadüf kendisine muayene olmuştum sonrsında tahlillerimi yaptırdı riskli bi gebeliğim var şuan Allahın izniyle sağlıkla dogar inş..
ne zaman kontrole gitsem ruhnaz hanımın hastası pek olmuyor çokta iyi şeyler duymadım açıkcası gerçi bu kişinin beklentisine göre değişir, tıp ın dogum bölümüde iyi değil dediler hatta dpgum kısmında calısan ebe ve hemşireler bile anadolu hastanesine kontrole geliyorlarmış diyen bile oldu sivasta pek seçenek yok devleti ben tercih etmedim aynı anda 10 kadınla muayene olmak çok sıkıcı
hayırlısı artık, sağlıkla dogurayımda inş.

merhaba kızlar ben de sivas.ta yaşıyorum ama eş durumundan geldiğimiz için tüm ailem de ankarada olduğundan ankara güven hastanesinde doğum yapcam allah nasip ederse..
sivasa ilk geldiğimde normal kontrollerim için nadir bey.e gitmiştim.. daha bana evli mi bekar mı olduğumu ya da isteyip istemediğimi sormadan alttan muayene etti çok rahatsız oldum.. bir daha da gitmedim.
gebe olduğumu öğrendiğimde de ben çalıştığım için bi gültekin bey müsaitti gittiğim günde.. normalde ayda bir ankaraya gidip asıl muayenemi oluyorum ama ne olur ne olmaz burda da bi doktorum olsun die ona gittim.. doğru düzgün cevaplar vermiyor.. tamam normal her şey anladık ama sorularıma doyurucu cevaplar alamadım..
en son da toksoplazma testini sorduğum da hiçbir şekilde yapalım ya da yapmayalım die cevaplamadı.. kararı resmen bana bıraktı.. devlet karşılamıyor felan dedi.. ben karar verecek olsam doktor olurdum zaten ona da gitmezdim..
2 hafta sonra ankaradaki kendi doktoruma gittiğimde ben daha söylemeden toksoplazma testini yapmamız lazım gerekli dedi.. ayrıca doktor gerekli görüp isterse devlet de karşılıyor dedi ve yapıldı.. sonuçta bu önemli bir şey.. her yerde yazıyor..
o günden beri kesinlikle gültekin beye gitmiyorum.. zaten burda da hastaneye gerek kalmadan günümde gider ankarada doğumumu yaparım inşallah..

merhaba kızlar bende 27. haftadayım ama hala doktor konusunda karar veremedim, üniversite , devlet hastanesi, anadolu hepsine gittim, en son anadolu hastanesinde gültekin bey ve nadir bey arasında kararsız kaldım. nadir beye bir kez gittim genç güleryüzlü biri ama genç , gültekin beyi söylüyor herkes , onada suratsız ilgilenmiyor, diyorlar, ama en iyisi oymuş ne yapacağımı hala bilemiyorum, sanırım evde kendim doğuracağım bu gidişle

merhaba kızlar bende 27. haftadayım ama hala doktor konusunda karar veremedim, üniversite , devlet hastanesi, anadolu hepsine gittim, en son anadolu hastanesinde gültekin bey ve nadir bey arasında kararsız kaldım. nadir beye bir kez gittim genç güleryüzlü biri ama genç , gültekin beyi söylüyor herkes , onada suratsız ilgilenmiyor, diyorlar, ama en iyisi oymuş ne yapacağımı hala bilemiyorum, sanırım evde kendim doğuracağım bu gidişle
Mrb arkadaşım bende senin gibi zamanında çok kararsız kalmıştım şimdi o günler geçti çok şükür kızım 1.5 yaşına geldi bile :) öncelikle ben kesinlikle ruhnazı tavsiye etmiyorum bende bayan diye ilk onu tercih etmiştim ilk hamileliği öğrenince yapılan bir tahliller var ve nasıl bir doktorsa benim troid değerim o zaman baya yüksek çıkmış ve bana hiçbirşey sölemedi ve bu hamileyken bebeğin beyin gelişimi açısından tehlikeli bir durum ben değerin yüksek olduğunu 3 ay sonra tesadüfen bakarken gördüm ve hemen değiştirdim doktorumu nadir beye devam ettim kendisi sağolsun baya rahatlattı beni devamlı kontrol etti değerlerimi. Çok şükür doğumumda çok güzel geçti kendisi güleryüzlü birisi normal doğum yaptım hiçbir zaman sezeryan konusunu açmadı bile herşey çok şükür çok güzel geçti şimdi 2. bebek düşünürsem yine ona devam ederim

Mrb arkadaşım bende senin gibi zamanında çok kararsız kalmıştım şimdi o günler geçti çok şükür kızım 1.5 yaşına geldi bile :) öncelikle ben kesinlikle ruhnazı tavsiye etmiyorum bende bayan diye ilk onu tercih etmiştim ilk hamileliği öğrenince yapılan bir tahliller var ve nasıl bir doktorsa benim troid değerim o zaman baya yüksek çıkmış ve bana hiçbirşey sölemedi ve bu hamileyken bebeğin beyin gelişimi açısından tehlikeli bir durum ben değerin yüksek olduğunu 3 ay sonra tesadüfen bakarken gördüm ve hemen değiştirdim doktorumu nadir beye devam ettim kendisi sağolsun baya rahatlattı beni devamlı kontrol etti değerlerimi. Çok şükür doğumumda çok güzel geçti kendisi güleryüzlü birisi normal doğum yaptım hiçbir zaman sezeryan konusunu açmadı bile herşey çok şükür çok güzel geçti şimdi 2. bebek düşünürsem yine ona devam ederim

Back
X