Sıvı fazlalığı

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
36
kızlar sıvısı fazla olup normale dönen var mı ve Doğum yapan dr iyi konulmadı lütfen başına gelen ler yazsın

kızlar sıvısı fazla olup normale dönen var mı ve Doğum yapan dr iyi konulmadı lütfen başına gelen ler yazsın
Canım 20 li haftalarda bizim de suyumuz fazlaydı 34 haftaya kadar kontrollü gittik. Şekerli yiyecekler yeme, bol bol yürüyüş yap, 35 haftada normale döndü 36 haftada azalmaya başladı 38+3 te zorunlu sezeryan oldu suyu iyice azalmıştı, bugün 40ımız çıktı şükür, yüreğini ferah tut, şekerden ve hamırişinden uzak dur, düzelir Allah’ın izniyle, sağ salim kucağına al inşallah

Ama şekerim çıkmadı demek ki ondan değil anlamına gelmiyor mu bu

Su faZlaydı sonra azaldı Ne kadar tuhaf :) hayırlısı olsun
Sorma hatta dedim doktora ne çektik bu Sudan, ben bir önceki bebeğimi suyu bittigi için kaybetmiştim.bunun da suyu çoğalınca panik olmuştum, su bitmesi gibi olmaz demişti en fazla suyu çekiyorlarmış. Su bitince çözümü yok

Dr su fazla erken Doğum falan diyince çok panikledik bir şey var diye midesinde böbreklerinde ufak şeyler çıktı ama internette çok kötü şeyler yazıyor suyun çoğalmasına gene şükür dediğiniz gibi azalması daha kötüymüş

Evet rahim fazla suyu taşıyamayacağı için erken açılıyormuş, erken Doğum oluyormuş ama artık çok erken doğup yaşayan bebekler de var, üzülme lütfen moral de çok önemli.. yani su fazla derken benimki kaç ml di seninki kaç ml, bilmiyorum tabi ama allah hayırlısını versin

Aşırı fazla değil normalden biraz fazla Dedi çok sağ ol içimi ferahlattın

Aşırı fazla değil normalden biraz fazla Dedi çok sağ ol içimi ferahlattın

hemen panik yapma benimde suyum fazla yaklaşık 16. haftadan bu yana doktorum öyle söylüyor bebeğimin gelişimi de 10 gün ileri gidiyor ne olur ne olmaz diye şeker testi yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı genetik olabilir dedi eğer doktorun bir sorun olsa sana söyler panik olma çünkü artık bebeğin seni hissediyor umarım herşey yolunda gider hepimiz için sağ sağlim alırız kollarımıza minnoşlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…