- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi CokDertliyimCok
-
17 yaşındayımYasınız kac
Kükürtlü sabunu ben de almıştım ama işe yaramaz diye kullanmıyordum demek ki işe yarıyormuş. Teşekkür ederim :)Kükürtlü sabun kullanabilirsiniz yillar once benim sivilcelerim boyle gecmisti. Cilt kuruduktan sonra da nemlendiriyordum. Birde haftada 1 kil maskesi yapiyordum
Daha kucukmussun 17nyasinda sivilceler de normal hepsi geciyor merak etme :)Kükürtlü sabunu ben de almıştım ama işe yaramaz diye kullanmıyordum demek ki işe yarıyormuş. Teşekkür ederim :)
Kükürtlü sabun,diş macunu,talk pudra,limon,kil maskesi vs. Daha aklıma gelmeyen bi çok sey denedimGünaydın hayırlı günler hepinize.
Yaklaşık 3-4 aydır aydır pek sivilcem yoktu sadece eskiden kalan tek tük izler vardı. 1 haftadır alnımda (alnımda şuana kadar hiç sivilce çıkmamıştı) bir sürü sivilce çıkmaya başladı stresten. Dışarı çıkmak istemiyorum çok özgüvenim düştü ve kötü hissetmeye başladım. Çok stresli bi hayatım var o yüzden çıkıyo genelde. Sizce ne yapmalıyım nasıl geçer bu illet?
Hangi hap?Kükürtlü sabun,diş macunu,talk pudra,limon,kil maskesi vs. Daha aklıma gelmeyen bi çok sey denedim
En son o meshur hapı kullandımda gecti
Allah razı olsun o hapı cıkarandan
Ergenlik sivilceleri bunlar geçer merak etme. Haplik bi durum degil kaldi ki o hap gerçekten cok ağırHangi hap?
R ile baslayanHangi hap?