SİVİLCE ÇUKURLARI İÇİN YARDIM

lindsaylohan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
1.022
29
373
Arkadaslar Roaccutane sonrasi cildinde cukurlasma problemi yasayanlar oldu mu cozum bulabildiniz mi? Dermabrazyon dusunuyorum yaptiran var mi?

Son düzenleme:
Ben sivilce cukurları için prp dermapen yaptiriyorum birinci seansın bitti istersen benibekle çünkü bende fraksiyonel lazer prp arasında çok kararsız kaldım

prp gerçekten etkili bi yöntem.. ama iğneli yaptırın
ben çok faydasını gördüm saçta ve ciltde..ama çok seans yaptırdım

Bi arkadasimdada ayni sikinti vardi dr Nezih Karaca'ya gitti.once sivilcelerini kuruttu twdavilerle sonra fraksiyonel lazer uyguladi yuzundeki sivilce izlerine.suan yuzundeki degisimden cok mutlu tavsiye ederim

Arkadaşlar benden size tavsiye bende bu yüzüme cok takıntılıydım yani 17-18 yaşlarımda cok ugrasıyodum yok yüzümde ben var sivilce lekesi osu busu hatta bi ara nette bişey görmüştüm sey yazıyodu beninize sarımsak sürün falan sözde yakıyomuş bende denemiştim ve ilk sürmemde yüzümü yanagımı kıpkırmızı yaptı yani en dikkat yerdi bide o an baya korktum gecmez falan diye hemen yıkadım bepanthen sürdüm falan cok kızarıktı aynaya bakıyodum sinirim bozuluyodu bb krem sürmüştüm bi süreligine bi hafta gibi bi sürüde gecmedi cildimi yakmıştı sanırım moralim bozulmuştu o günden beri yüzüme sadece limonlu su kullanıyorum bide bepanthen krem sürüyorun gercekten yüzünüzdeki seylere bu kadar kafa takmayın sonucu kötü olabiliyo benimden kurtulmak yerine onunla yaşamayı tercih ettim :)

merhaba cildinizdeki sivilce ve cukurlar için LR aloe vera ürünleri bunlara birebir etki gösteriyor hic denedinizmi isterseniz yardımcı olabilrim bu konudakı kullanmıs kısılerınde resımlerını paylasabılrıım sizinle tamamen dogal bıtkısel Aloe vera bılınen ve tanınan bır bitki ve yararlarıda bilinmekte saglık bakanlıgınca onaylı yanıklar da bırebır etkı urunlerımız mevcut ve tamamen ız bırakmaksızın etkı edıyor cılde ve cıldınızı duzene koyup korumaya alıor ve cıldınızde pürüz bırakmıyor

Eklentiler

• 1936583_116911695351323_7525067393990687906_n.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 548
  • 12646986_10209159021998283_5215569065660644899_n.webp
    6 KB · Görüntüleme: 369
bu urunun etkılerımı bu fotolar nasıl bır urun ve nerelerde bulabılırız

BU ürünlerin etkisi birebir dermatest laboratuvarlarında kanıtlanmıs saglık bakanlıgınca onaylıdır ... Etkisi kanıtlanmıstır.. ulasmak isterseniz 0545 230 85 83 Sude hanım.. LR Healty & Beauty iş ortağı yada https://www.facebook.com/sudeturkan.osman sayfasından ulasabilirsiniz ürünlere

Merhaba, Sizin yaşamış olduğunuz probleme ilişkin bir ürünümüz bulunmaktadır. " Natural Correcteur "
Ürün Alman Menşelidir. Fiyatı oldukça uygundur. Bir adet 24 saat bakım kremi ve 1 adet serum ile probleminiz çözülecektir. İlgilenmek isterseniz size yardımcı olabilirim.
Saygılarımla
DALTON BEAUTE DE LA MER Türkiye Distribütörlüğü
ANKARA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…