- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
Roche posheyi doktor banada vermişti temizleme köpüğüydu canım. Teşekkür ederim.aloe vera izlerimi geciriyo acaba? Bide onun markası ne
Aloe vera jelini ben avrupa oldugum icin bi aktardan aliyorim canim, ozel bi markasi yok oyle. Ama icerigi diger aloe gera kremlerine nazaran daha yogun aloe vera iceriyor. Dogal bi aktar oldugu icin 98% oraninda. Turkiyede pek kolay bulunamadigini duymustum, bi ara bu kremin sivilcelere cok cok faydasini gordugumde actigim bi konumda arkdaslar yazmisti. Ama sonuc olarak benimkisi 98% oranindaysa sen git cicekciden bitkisini al 100% aloe vera olsun seninkide, daha super olur. Aloe vera yuzdeki yag oranin dengeler, sivilce iltihaplarini onler. Yuzdeki sivilcelerin cabucak olgunlasmasini saglar ve cabuk iylestirir canim. Dedgim gibi ben faydasini gordum. Tam rocuatane ilacina basliycaktimki bi arkdasin aloe vera tavsiyesine " eh ise yaramaz ama onuda deniyim bakalim ayip olmasin kiza"dememle tanistim.
Istersen actgim konulardan ara bul, yuz temizleme rutinimi sira sira yazdim belki birisinin isine yarar diye.