- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 163
- 36
- Konu Sahibi karbeyaz07
-
Eki Görüntüle 266468 Eki Görüntüle 266467 Eki Görüntüle 266466
Bu ürünü ilk çıktığı zaman merak edip almıştım,o zaman deneme fiyatı 6 liraydı.Ürün Aktif saf ve temiz serisine ait..Sivilcelerin üzerinde gezdiriyorsunuz ertesi gün acıyı hafifletiyor.Garnier ürünle ilgili şunları demiş..
Cildinizi problemlerden arındırmak zor olabilir. Problemlerin cildinizde bıraktığı lekelerden kurtulmak ise daha zor. Garnier tüm deneyimiyle doğdaki en güçlü maddeleri kullanarak bu soruna bir çözüm buldu. Yaratılan formüller hem cildinizi temizleyerek sivilce ve siyah noktalara karşı savaşır, hem de uzun süreli cilt problemlerinize çözüm bulmaya çalışır. Problemsiz bir cilt için mükemmel sonuç !
Açıkçası aman aman bir anda sivilceyi kurutmuyor.3-4 gün düzenli uygulamada
etkili.çay ağacı kadar olmasada alternatif bir ürün hele hele sivilce acısı
çekenler için..Sivilce üzerine sürünce yakıyor birazcık ama dayanılmaz bir acı
değil.Bir de işin ilginç yanı acayip bereketli bir ürün küçücük olmasına rağmen
sür sür bitiremedim yani :) Tavsiye ederim.Tekrarda alırım bence denenmesi
gereken güzel bir ürün..
Eki Görüntüle 266473 Eki Görüntüle 266472 Eki Görüntüle 266471 Eki Görüntüle 266470 Eki Görüntüle 266469
siyah noktalarada mı iyi geliyor öyleyse alırım çünkü burnumda çok var benim
en iyisi doğal olan şeyler kızlar bu ürünler her ne olursa olsun kimyasal madde içeriyor..sivilcesi olanlara tavsiyem pudra ve gülsuyunu küçük bi çay tabağında karıştırıp sivilcenin üzerine sürüp yatsınlar sabaha byük bi kısmı kuruyo ertesi gece de aynısını yapın..ben hep böyle yapıyorum sivilcem çıktığı anda srüyorum geçiyor. bunu yapmadan da genelde sirke ile cildimi temizliyorum
kızlar dikkatli olun bazi ilaçlar horman içeriyor 2 sene çocuk yapmayin bunda bilin
en iyisi doğal olan şeyler kızlar bu ürünler her ne olursa olsun kimyasal madde içeriyor..sivilcesi olanlara tavsiyem pudra ve gülsuyunu küçük bi çay tabağında karıştırıp sivilcenin üzerine sürüp yatsınlar sabaha byük bi kısmı kuruyo ertesi gece de aynısını yapın..ben hep böyle yapıyorum sivilcem çıktığı anda srüyorum geçiyor. bunu yapmadan da genelde sirke ile cildimi temizliyorum
benim gibi sivilceleri ağrıyan sızlıyan kaç kişi var aacaba merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?